αγνωστου ταυτοτητος σκευασμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

omar77

New Member
οπως εχω γραψει και σε προηγουμενα posts εχω σμηγματορροια η οποια πρεπει να σας πω για οποιον δεν ξερει οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.οχι μονο σου πεφτουν τα τα μαλλια αλλα και τα υπολοιπα που εχεις ολο το δερμα ειναι σκεπασμενο με αυτο το πραγμα το οποιο κανει σαν πετσα πανω στο δερμα.
Αφου πηγαινα σε εναν δερματολογο καπως περιοριστηκε αλλα ακομα με ταλαιπωρουσε.
Μου ειχε δωσει κατι σκευασματα τα οποια εβαζα 2 φορες την ημερα και λουζομουν 2 φορες την βδομαδα με fungoral και epicuric.
Τα μαλλια μου αργα αλλα σταθερα συνεχιζαν να πεφτουν ακομα και με την χρηση proscar.
Μαλιστα η κορυφη πυκνωνε λογω proscar και ολα τα αλλα αραιωναν.
Μου ειπε ενας φιλος για μια κυρια η οποια ειχε βοηθησει καποιους που ειχαν προβλημα με τα μαλλια τους.Δεν το πιστεψα αλλα επειδη εβλεπα οτι ουτως η αλλως θα τα εχανα ολα πηγα και την επισκεφτηκα.
Αυτη μου εδωσε 2 δοχεια με ενα υγρο πηχτο σαν λασπη πρασινου χρωματος να βαζω απο μια φορα το καθε ενα.
Σας το ορκιζομαι στα μαλλια μου :D οτι εκανε απιστευτη δουλεια.
Ολο το κεφαλι μου που ειχε αρχισει να αραιωνει επικινδυνα τωρα μετα απο 8 μηνες περιπου ειναι πολυ πυκνο και με γερες τριχες. Η τριχοπτωση και η σμηγματορροια ΤΕΛΟΣ.
Εχω βγαλει και μερικες νεες τριχες οι οποιες ομως ειναι αδυναμες και δεν κανουν καμια διαφορα.
Το Προβλημα ειναι το εξης.
Ειμαι αναγκασμενος να το παιρνω απο αυτην την κυρια που αυτο δεν ειναι παντα τοσο ευκολο.
Επισης ειναι πολυ μεγαλη σε ηλικια αν χτυπα ξυλο παθει τιποτα ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ :(
Υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε τι περιεχει αυτο το σκευασμα? Δεν νομιζω να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο για να μπορει να το φιαχνει μια ηλικιωμενη γριουλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: αγνωστου ταυτοτητος σκευασμα

φυσικα υπαρχει...αλλωστε τι μεντιουμ ειμαστε!

omar77

New Member

Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο,4-5 συστατικα πρεπει να ειναι και σιγουρα παιζει κατι φυτικο.
Να τα παω σε κανα χημειο?
Σας λεω κανει φοβερη δουλεια

Αυτά τα μαγικά γιατροσόφια μου ακούγονται λίγο περίεργα. Το κακό με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι βγάζουν χρήματα από αυτά και δεν λένε πώς τα φτιάχνουν. Προσπάθησε να τη ρωτήσεις μήπως σου πεί.
Αλλά για να καταλάβω κάτι εσύ έβγαλες μαλλιά ή απλά σταθεροποίησε την κατάσταση; Γιατί λές τα εξής:

omar77 είπε:
Ολο το κεφαλι μου που ειχε αρχισει να αραιωνει επικινδυνα τωρα μετα απο 8 μηνες περιπου ειναι πολυ πυκνο και με γερες τριχες.
και

omar77 είπε:
Εχω βγαλει και μερικες νεες τριχες οι οποιες ομως ειναι αδυναμες και δεν κανουν καμια διαφορα.

Στο χωριό μου υπήρχε ένα ζευγάρι που πουλάγε κάτι τέτοια φυτικά. Είχα αγοράσει πριν χρόνια και απλά μου τα είχε σταθεροποιήσει ( αν και τότε δεν είχα ιδιαίτερη τριχόπτωση). Αλλά καινούρια μαλλιά γιοκ.
Τους είχα βρεί από κάποια εκεί που με αυτά είχε βγάλει μαλλιά πολλά. Πρίν 2 χρόνια που την συγκεκριμένη την είχα δεί είχε ελάχιστα μαλλιά αλλά επίσης παρατήρησα ότι είχε γυροειδή αλωπεκία και όχι ΑΑ!!! Τελείως διαφορετική περίπτωση!!

magic810

New Member

omar77 είπε:
Δεν νομιζω να ειναι δυσκολο,4-5 συστατικα πρεπει να ειναι και σιγουρα παιζει κατι φυτικο.
Να τα παω σε κανα χημειο?
Σας λεω κανει φοβερη δουλεια

Για μαθε φιλε...και κρατα μας ενημερους... :p
Μακαρι τι να πω...

M.M

New Member

Υπαρχει περιπτωση να ειναι δαφνελαιο? Αυτο κανει συνηθως 5-6 ευρω το βαζακι κι αν εχει λιγοτερη περιεκτικοτητα σε λαδι, αποκτα τα χαρακτηριστικα που περιεγραψες. Μια γνωστη μου, που το πουλα μαζι με αλλα βοτανα σε τουριστικο περιπτερο, επιμενει πως κανει καλο στα μαλλια.

st697

Member

Φιλε omar77 και εγώ έχω ακούσει για μια μεγάλη κυρία στη Χαλκίδα, που πουλάει τέτοια φυτικά. Τι να σου πώ? από τέτοιες ιστορίες άλλο τίποτα.

omar77

New Member

Λοιπον παιδια καταρχιν να ξεκαθαρισω κατι επειδη καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε ακουσει για μια γρια για ενα γερο για ενα γιδοβοσκο για ενα σουβλατζη και γω δεν ξερω τι αλλο οτι εχει βρει την γιατρεια της φαλακρας ολοι ειμαστε δυσπιστοι σε αυτα,και γω ημουν.
Καταλαβα αυτο που παντα πιστευα ,οτι δηλαδη ολα τα φαρμακα υπαρχουν στη φυση και η ακομα δεν το εχουμε παρει ειδηση οι πολλοι δεν θελουν να το παρουν ειδηση επειδη κονομανε και κονομανε γερα.Πραγματικα ειναι μεγαλη αμαρτια να παιδευομαστε και να χαλαμε τοσα λεφτα οταν οι λυσεις ειναι και καλυτερες και φτηνοτερες και στο τελος και φυσικες.
Λοιπον για να απαντησω στην χριστινα.Τα μαλλια που ειχα αλλα ειχαν αρχισει να αποδυναμωνουν γινανε γερα και στους κροταφους που δεν ειχα τιποτα εχω βγαλει μερικες πολυ μικρες και αδυναμες τριχες.
Η γρια δεν λεει την συνταγη :-X αμα την ελεγε δεν θα ρωτουσα πως μπορουμε να το αναλυσουμε.

tasos

Active Member

Omar,
την φίνα την συνέχιζες όταν έπαιρνες αυτήν την λάσπη απο την γριά ?

Το δαφνέλαιο απο προσωπική πείρα μπορεί να σταματήσει την τριχόπτωση, και να τα διατηρήσει.

Σε ποια περιοχή μένεις ?

Άκης

Administrator

Μακάρι να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά δύσκολο. Δηλαδή όταν ακούω κάτι τέτοιο σκέφτομαι το εξής:
Πες ότι είναι το χ βότανο που κάνει την δουλειά. Η (κάθε) γριά κάθισε και ανέλυσε/δοκίμασε ένα ένα όλα τα βότανα μέχρι να το βρει; Και σε ποια ποσότητα; Αυτά τα "τσακ μπαμ" σκευάσματα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι.

Και από την άλλη οι επιστήμονες δεν θα το έβρισκαν; Ή δεν θα το γνώριζαν;

omar77

New Member

Άκης είπε:
Μακάρι να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά δύσκολο. Δηλαδή όταν ακούω κάτι τέτοιο σκέφτομαι το εξής:
Πες ότι είναι το χ βότανο που κάνει την δουλειά. Η (κάθε) γριά κάθισε και ανέλυσε/δοκίμασε ένα ένα όλα τα βότανα μέχρι να το βρει; Και σε ποια ποσότητα; Αυτά τα "τσακ μπαμ" σκευάσματα δεν τα πολύ εμπιστεύομαι.

Και από την άλλη οι επιστήμονες δεν θα το έβρισκαν; Ή δεν θα το γνώριζαν;

ρε συ ακη αμα παραδειγμα λεω το φαρμακο ειναι ενα φυτο που το βρισκεις οπουδηποτε τι θα κανουνε ολοι αυτοι που πουλανε ενα σωρο φαρμακα μεταμοσχευσεις κτλ.Μιλαμε για τρελο τζιρο.
Εσυ αν ειχες κανει λεφτα βγαζοντας το ριγκειν πχ θα εβγαινες να ελεγες οτι παιδια τριβετε τσουκνιδες (παλι πχ)να βρειτε την υγεια σας?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Ναι δεν με κατάλαβες τι θέλω να πω. Και δεν το λέω για σένα, αλλά για κάποιον που πιστεύει με την μία σε κάτι το οποίο δεν έχει αποδείξεις κλινικές.
Και δεν λέω αποδείξεις κλινικές για να πουλήσω μούρη στην πιάτσα και καλά διαβάζει έρευνες και το παίζει δήθεν. Το λέω γιατί η κλινική έρευνα θα μας πει τον τρόπο δράσης, τον χρόνο αποτελεσμάτων, ότι έχει σίγουρα αποτελέσματα με βάση placebo, ότι είναι ασφαλές, την σωστή δοσολογία.

ΠΩΣ η γριά ΒΡΗΚΕ ότι η τσουκνίδα πχ κάνει για τα μαλλιά; Το τσάι το λέμε πες εμείς αλλά έχει έρευνες. Γιατί ΔΕΝ υπάρχει κάποια έρευνα που να λέει ότι το Χ βότανο κάνει για την τριχόπτωση;;; Έχω αναζητήσει πολλές φορές. ΔΕΝ βρήκα το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Και άντε κάνει η τσουκνίδα ή η κάθε τσουκνίδα. ΠΩΣ, ξαναρωτάω το ΒΡΗΚΕ η γριά...
ΤΟ δοκίμασε πάνω της; Στο γιο της; Για πόσο καιρό; Ή δοκίμαζε διάφορα βότανα x 6 μήνες που θέλουν οι θεραπείες να δώσουν αποτέλεσμα x αριθμό βοτάνων.
Άρα μας κάνει 100 βότανα x 6 μήνες = 600 μήνες / 12 = 50 χρόνια δοκιμές της "γριάς" στον γιο της για να βρει το σωστό που παρέχει και regrowth αλλά και μπλοκάρει αποτελεσματικά την DHT...
Οkey, σκύβω μπροστά στην μεγαλοφυΐα της "γριάς"...

omar77

New Member

σωστα ολα αυτα που λες και καλα κανεις και εισαι δυσπιστος
Εγω δεν ξερω για κλινικες ερευνες το μονο που ξερω 1000% ειναι οτι η σμηγματορροια σταματησε τελειως(οσο το χρησιμοποιω αν σταματησω θα επανελθει) και μαζι και η τριχοπτωση και οχι μονο δεν πεφτουν αλλα δυναμωσαν.
Επι της ουσιας εγω ενδιαφερομαι αν ξερει κανενας αν υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε τα συστατικα του.

akishellas3

Well-Known Member

Για ψαξτο ρε Ομαρ εδω δοκιμαζουμε ενα σωρο μαμακιες αυτο θα μας χαλασει .

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Πάντως απ όσο ξέρω, το να πας ένα μείγμα η γενικότερα κάποιο προίον για χημική ανάλυση, θέλει τρελά λεφτά...
Εκτός αν έχει κανείς κάνα κολλήτο χημικό σε ανάλογη θέση και γίνει τίποτα....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

omar77 είπε:
οπως εχω γραψει και σε προηγουμενα posts εχω σμηγματορροια η οποια πρεπει να σας πω για οποιον δεν ξερει οτι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.οχι μονο σου πεφτουν τα τα μαλλια αλλα και τα υπολοιπα που εχεις ολο το δερμα ειναι σκεπασμενο με αυτο το πραγμα το οποιο κανει σαν πετσα πανω στο δερμα.
Αφου πηγαινα σε εναν δερματολογο καπως περιοριστηκε αλλα ακομα με ταλαιπωρουσε.
Μου ειχε δωσει κατι σκευασματα τα οποια εβαζα 2 φορες την ημερα και λουζομουν 2 φορες την βδομαδα με fungoral και epicuric.
Τα μαλλια μου αργα αλλα σταθερα συνεχιζαν να πεφτουν ακομα και με την χρηση proscar.
Μαλιστα η κορυφη πυκνωνε λογω proscar και ολα τα αλλα αραιωναν.
Μου ειπε ενας φιλος για μια κυρια η οποια ειχε βοηθησει καποιους που ειχαν προβλημα με τα μαλλια τους.Δεν το πιστεψα αλλα επειδη εβλεπα οτι ουτως η αλλως θα τα εχανα ολα πηγα και την επισκεφτηκα.
Αυτη μου εδωσε 2 δοχεια με ενα υγρο πηχτο σαν λασπη πρασινου χρωματος να βαζω απο μια φορα το καθε ενα.
Σας το ορκιζομαι στα μαλλια μου :D οτι εκανε απιστευτη δουλεια.
Ολο το κεφαλι μου που ειχε αρχισει να αραιωνει επικινδυνα τωρα μετα απο 8 μηνες περιπου ειναι πολυ πυκνο και με γερες τριχες. Η τριχοπτωση και η σμηγματορροια ΤΕΛΟΣ.
Το Προβλημα ειναι το εξης.
Ειμαι αναγκασμενος να το παιρνω απο αυτην την κυρια που αυτο δεν ειναι παντα τοσο ευκολο.
Επισης ειναι πολυ μεγαλη σε ηλικια αν χτυπα ξυλο παθει τιποτα ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ :(
Υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε τι περιεχει αυτο το σκευασμα? Δεν νομιζω να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο για να μπορει να το φιαχνει μια ηλικιωμενη γριουλα.

φιλε εγω το λεω αυτο συμπτωση

και θα στο αποδειξω οταν ξανα πας να παρεις πες μου να σου στειλω λεφτα να παρεις διπλη η 3πλη ποσοτητα

και οποιος απο εδω γουσταρει να το δοκιμασει και δεν κανει χρηση proscar θα του το πληρωσω αν θελει να το δοκιμασει

για να δεις οτι αποτελεσμα δεν θα εχει

θα μου πεις γιατι το πληρωνεις και το δινεις σε αλλον και δεν το δοκιμαζεις εσυ
απανταω οτι δεν χαλαω την θεραπεια μου που εχω πολυ καλα αποτελεσματα για ενα μειγμα

omar77

New Member

1 δεν εχω κοψει φιναστερινη
2 ειπα οτι το παιρνω με δυσκολια οποτε δεν μπορω να προμηθευσω σε αλλον,να υπηρχε καποιος λογος να το κανω πχ να το δωσω σε καποιον να το αναλυσει τοτε ναι θα το εκανα αλλα απλως για να πειστει και απο μια συμπτωση να γινουν 2 δεν βρισκω λογο.
Στην τελικη δεν ειπα οτι ειναι κανα φαρμακο που απο γιουλ μπρινερ γινεσαι γιοκαρινης αλλα οτι μου σταματησε την σμηγματορροια και το δερμα ειναι υγιες,προφανως γιαυτο τον λογο δυναμωσανε και τα μαλλια μου

omar δεν έχει τύχει ποτέ να σχοληθώ και να ψάξω για να στείλω κάτι για ανάλυση.

Αυτά είναι για το Γενικό Χημείο του Κράτους. Αν έπαιρνες ένα τηλέφωνο για να σου δώσουνε έστω κάποιες πληροφορίες;; ::)

http://www.engineer.gr/materials/company.php?company_id=6885
http://www.gcsl.gr/index.asp?a_id=48

Good Luck!!

omar77

New Member

παιδια SOS!!!
τον νοεμβρη παω Hasson για μεταμοσχευση. Με ρωτησε τι παιρνω και τι βαζω στο κεφαλι μου.
Του ειπα για το μειγμα και μου ειπε οτι θα πρεπει να το σταματησω ενα μηνα πριν και δεν ξερει για ποσο χρονο μετα γιατι φοβαται μην επηρεασει το δερμα κ τις νεες τριχες.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Τι μπορω να βαζω για να διατηρω το κεφαλι μου καθαρο απτην σμηγματορροια? ALOE VERA ειναι το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα