άσπρα μαλλιά

GiannisTak

Active Member
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό φόρουμ. Δεν έχω ανδρογενετική αλωπεκία, ίσα-ίσα έχω πολύ πυκνό μαλλί στα 36 μου κατα γενική ομολογία όλων, ούτε έχω διαπιστώσει κάποια διαφορά από τότε που ειμουν 20 χρόνων.
ΟΜΩΣ... τα καλά νέα σταματούν εδώ. Τα άσχημα νέα είναι ότι σχεδόν τα μισά μου μαλλιά είναι ΑΣΠΡΑ! Αναγκάζομαι να κουρεύομαι σχεδόν με την ψιλή γιατί η άσπρη τρίχα όπως είναι και χοντρή "βγάζει μάτι!
Ειδικά η περιοχή πάνω από τα αυτιά είναι κάτασπρη.
Αλήθεια δείχνω πιο "παππούς" από φίλους με φαλάκρα μεν αλλά μαύρο μαλλί δε.
Θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας, τί συστήνετε για κάποιο είδος βαφής ή καμουφλάζ χωρίς όμως να καταλήγει σε αυτό το "κομοδινί" που το βλέπουμε και γελάμε στο δρόμο.

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GiannisTak είπε:
Καλησπέρα σε όλους!

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό φόρουμ. Δεν έχω ανδρογενετική αλωπεκία, ίσα-ίσα έχω πολύ πυκνό μαλλί στα 36 μου κατα γενική ομολογία όλων, ούτε έχω διαπιστώσει κάποια διαφορά από τότε που ειμουν 20 χρόνων.
ΟΜΩΣ... τα καλά νέα σταματούν εδώ. Τα άσχημα νέα είναι ότι σχεδόν τα μισά μου μαλλιά είναι ΑΣΠΡΑ! Αναγκάζομαι να κουρεύομαι σχεδόν με την ψιλή γιατί η άσπρη τρίχα όπως είναι και χοντρή "βγάζει μάτι!
Ειδικά η περιοχή πάνω από τα αυτιά είναι κάτασπρη.
Αλήθεια δείχνω πιο "παππούς" από φίλους με φαλάκρα μεν αλλά μαύρο μαλλί δε.
Θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας, τί συστήνετε για κάποιο είδος βαφής ή καμουφλάζ χωρίς όμως να καταλήγει σε αυτό το "κομοδινί" που το βλέπουμε και γελάμε στο δρόμο.

ευχαριστώ για το χρόνο σας.
καλησπερα.
ριξε μια ματια εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-378.html
εγω μαλλον θα δοκιμασω αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-378-post-133773.html#pid133773
μου εκανε κλικ.
ακομα δεν εχω εμπειρια απο το σπορ,ισως να αποκτησω ισως να τα αφησω ασπρα

tropheus

Well-Known Member
GiannisTak είπε:
...
...

Για να αποφύγεις Γιάννη το "κομοδινί" μαλλί πέρα από την επιλογή της βαφής και τη σωστή δοσολογία - αναλογία βαφής και οξυζενέ σωστών βαθμών θα πρέπει να βάφεις τα μαλλάκια σου συχνά και μη λούζεσαι συχνά.

Μεγάλο πακέτο - τρυπάκι. Θα σε συμβούλευα να μην τα πειράξεις γιατί η πιθανότητα να εκτεθείς κάποια(ες) στιγμή(ές) είναι πολύ μεγάλη.
Ξέρω τι σου λέω γιατί είμαι 45 χρονών και τα βάφω από τα 20 καθώς από τότε έχω κάτασπρα μαλλάκια (κληρονομικό).

Georgex6

Well-Known Member
Only side effect mentioned so far is the changing of the hair follicle color as well as the color of the iris of the eye. ...as long as it targets the grey

http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/52649-All-we-need-to-know-about-Bimatoprost-for-regrowth

νάγια

New Member
Το λευκό μαλλί εμένα προσωπικά μου αρέσει στον άντρα και θεωρώ πως δίνει γοητεία...η μεγάλη αηδία ειναι να τα βάφουν....... αν πάραυτα επιμένεις συμβουλέψου κάποιο κομμωτή.

Μπλουζα