Ωμεγα 3.Το Epa εμποδίζει την PGD2 και τη τριχόπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ar1s

New Member
Καλησπέρα! ωμέγα3 μιλάμε για το λάδι έτσι; οχι τα χάπια; Ποιό ωμέγα προτείνεις; παίζει να έχει τπτ παρενέργειες να συμβουλευτώ γιατρό πρώτα;
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
μετα από 3μηνο δεύτερου γύρου/κύκλου Ω3 εχω να αναφέρω ότι λειτουργούν ακόμα. Μειωμένη τριχόπτωση σε σχέση με πριν και καλύτερη ποιότητα τρίχας/δέρματος.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
σε εμενα εχουν σταματησει να δουλευουν εδω και εναν μηνα ισως και παραπανω.
ακομα τα συνεχιζω
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ρε παιδια ειναι λιγο αχετο με το θεμα...αλλα αυτα τα ω3 σε ποσο καιρο σε πιανουν; εγω ενα μηνα κ κατι μερες παιρνω τα σολγκαρ και δεν εχω καμια μειωση στην τριχοπτωση....
 

giannis25

Member
εγώ που είμαι 3 χρόνια στα ίδια που έχω μείνει στα ίδια έχω κόψει και τη ζάχαρη, το αλκοόλ, δεν καπνίζω που αυτά χειροτερεύουν την τριχόπτωση. παίρνω ομεγα +κάνω υγιεινή ζωή. ααν πίνεις πχ το αλκοόλ βλάπτει τους θύλακες γιατί διώχνει τις βιταμίνες. είναι και θέμα σαμπουάν. πολλά σαμπουάν έχουν τοξικά συστατικά.
 
λοιπον ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον αφηνω ενα μικρο παραθυρακι μπας και κανω λαθος ,απο τοτε που ξεκινησα τα ω3(6 μηνες νομιζω) οι τριχες του χεριου μου απο τον καρπο εως τα δαχτυλα και στα δυο χερια εξαφανιστηκαν η μαλλον για να ειμαι ακριβης σαν να βγαινανε μετα απο ξυρισμα και να εμεναν εκει αλλα οχι σκληρες, σαν χνουδι ητανε .
2 εβδομαδες που το εχω κοψει εχουν αρχισει και μεγαλωνουν αισθητα , τα συμπερασματα δικα σας .
 

FarCry

Member
οσοι εχετε αποτελεσματα με τα Ω3.
το εχετε ψαξει καθολου αιματολογικα?
μηπως εχετε ανεβασμενη χοληστερινη η κληρονομικοτητα σε αυτο?
εγω διαπιστωσα οτι εχω κληρονομηκοτητα με μια ερωτηση στους γονεις που αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.
οι παρακατω τιμες ειναι σε αυστηρη διαιτα και χωρις κανενα συμπληρωμα που σημαινει οτι παρακατω οι τιμες δεν πανε.
ολα αψογα εκτος απο την χοληστερινη
να ξανα αναφερω οτι τα Ω3 σε εμενα δουλεψαν πολυ καλα
απλα σκεψεις κανω μηπως υπαρχει καποια συσχετιση


και εγω εχω θεμα με την χοληστερινη. τελευταια φορα ειχα ολικη 250 το μονο που ειχα θεμα απο τις εξετασεις. και οι γονεις μου εχουν θεμα περισσοτερο ο πατερας μου. ειχε φτασει και 300! αξιζει να κανω μια δοκιμη ετσι? παρενεργειες απο το υγρο στο iherb δεν εχει ετσι? γενικο εδω και πανω απο ενα μηνα τρωω καρυδια και αμυγδαλα. πρεπει να ξανακανω εξετασεις να δω που βρισκομαι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Lerios

New Member
Καλησπέρα μου ήρθαν σήμερα τα Ω3 της Now Foods με τα 500DHA που πρότεινε ο kapa και θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να παραγγείλω και πυρίτιο της Solgar τα 520mg. Θα βοηθήσει στην τριχόπτωση μου αν γίνει λήψη πυριτίου μαζί με Ω3? Μήπως η λήψη και των 2 μαζί δεν αποδώσει αποτελέσματα? Βοηθήστε παιδιά :)

Υ.Γ μαζί μου ήρθαν και βιταμίνες συμπλέγματος Β 50mg της Source Naturals
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
αδερφε αν ξεραμε δεν θα ημασταν φορουμ..ιτες αλλα ο κοπερφιλντ, καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος ξεκινα τα ω3 κανα μηνα και αναλογα με το αποτελεσμα προσθετεις και πυριτιο..για να βοηθησουν αυτα οπως πυριτιο ψευδαργυρος θα πρεπει να εχεις ελλειψη, αν δεν τσαμπα παιρνεις
 

FarCry

Member
ξεκινησα και εγω τα Ω3 στο μεσημεριανο γευμα

http://www.iherb.com/Nature-s-Answe...A-Natural-Orange-Flavor-16-fl-oz-480-ml/57001


και στο βραδινο βιταμινη ε τοκοτριενολη.

http://www.iherb.com/A-C-Grace-Comp... company unique tocotrienol&rc=6&sr=null&ic=1

αν και οταν δω αποτελεσματα θα σας πω.

παντως πρεπει να πω αυτο το λαδι πολυ βαρυ ειναι ρε παιδι μου. και μετα απο αρκετες ωρες στο ρεψιμο μυριζω τη γευση του.
 

BioMike

Member
Οντως ρε παιδια αυτο της Now Foods μου ηρθε και μενα χτες και σημερα το πηρα πρωτη φορα εδω και 3 ωρες νιωθω βαρυ το στομαχι μου,σιγουρα πολυ πιο βαρυ απο τα Ω3 σε χαπι που επαιρνα ,παντως θα το συνεχισω να δω αν κανει δουλεια και βλεπουμε.
 
Μετά από χρήση Ω3 για πάνω από 3 μήνες (με 2 περίπου φορές διακοπή 3-4 ημερών) δυστυχώς δεν είδα το παραμικρό αποτέλεσμα στη τριχόπτωση. Υπάρχει κάποιος πιο έμπειρος που να πιστεύει ότι αξίζει να συνεχίσω λήψη Ω3 υποθέτοντας ότι δεν έχουν δουλέψει ακόμη σε εμένα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ατυχησα με τα ω3,λιγους μηνες μονο κρατησανε τα αποτελεσματα του,πλέον απλα αδειαζω και το τελευταιο κουτι
 

BioMike

Member
Εμενα παντως μου κανουν δουλεια εδω και αρκετους μηνες (πανω απο 10) και εκτος απο την μειωση της τριχοπτωσης φαινεται και στην ποιοτητα της τριχας και γενικα στην εμφανιση.Αλλα και καλο στο μαλλι να μην σας κανουν ,εχουν τοσο πολλες ευεργετικες ιδιοτητες που για μενα ειναι must.
 

FarCry

Member
λοιπον update! μετα απο 4 μερες που τα παιρνω τα συνηθισε το στομαχι μου. αυτο που ενιωσα εξαρχης βαρυ πεπονι ολο και εξαφανιζεται. τελικα μια συνηθεια ειναι ολα :p

δε ξερω τι θα κανουν στα μαλλια αλλα αυτο σε συνδυασμο με τις βιταμινες e με εχουν κανει να αισθανομαι περισσοτερη ευεξια
 

Lerios

New Member
3η μέρα που παίρνω τα Ω3 της now foods μαζί με βιταμίνες συμπλέγματος Β της source naturals 50mg και παρατήρησα πριν από λίγο ότι τα ούρα είναι αρκετά ξανθά και ενώ έχω πιει αρκετή ποσότητα νερού? Είναι φυσιολογικό? Παρατήρησε κάποιος κάτι ανάλογο?
 
Μπλουζα