περιμενω την βοηθεια των εμπειρων μελων του forum και μια εκτιμηση της περιπτωσης μου....ετων 48 γκριζα μαλλια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλό είναι να μην προτρέπουμε τον άνθρωπο σε ποια κλινική θα πάει... Ας διαβάσει τα νήματα με τις μ/μ και θα επιλέξει μόνος του με βάση τα δικά του κριτήρια και τη γνώμη που θα έχει διαμορφώσει ύστερα από πλήρης ενημέρωση.Καντα 3000€ κ εφυγες καρφωτος για Βεκρή , θα σε κανει μπομπα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εεεε ναι όλοι οι δρόμοι εκεί οδηγούν, αφού ο άνθρωπος τόσα μπορεί να διαθέσει. Για Β. μηλάω όχι για τις κλινικές Xazapis Power...![]()
Δίκιο έχεις 1000%... Κι εγώ στο μέλλον άμα κάνω μ/μ τον οικονομικό παράγοντα θα τον παραβλέψω τελείως, άμα θες να κάνεις μια δουλειά την κάνεις σωστά, ότι πληρώνεις παίρνεις . Κι εγώ με τα λίγα που έχω δει περί μ/μ ξέρω ότι οι top κλινικές της Κύπρου και του εξωτερικού είναι σαφώς ανώτερες σε πολλούς τομείς απο τις ελληνικές. Εγώ να σου δώσω να καταλάβεις θα πήγαινα Λορένζο ή Καναδά και ας πληρώσω τα κερατά μου. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος για να έθεσε ως όριο το συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να διαθέσει μάλλον δεν τον παίρνει για αλλού... Εγώ είπα να το ψάξει ακόμα περισσότερα και να δει τα νήματα περί μ/μ και ύστερα να αποφασίσει.Κοιτα να δεις πως εχει....Λοιπον,οποιοδηποτε μελος-ανθρωπος ανημερωτος για τις μεταμοσχευσεις οταν ξαφνικα ακουσει οτι θα δωσει 2500-3000 ευρω για τριχες παλι αστρονομικο θα δει το ποσο.Εφοσον κατσει διαβασει να δει τι παιζει με τις μεταμοσχευσεις τι καλα καθετε σταυγα του και βρισκει λεφτα για αργοτερα.
Εμενα λιγα μου φανηκαν τα 3500 ευρω τοτε που με ζητουσαν στην bergankord σαν ασχετος?και ομως αργοτερα εδωσα 6400 για μεταμοσχευση.εκανα υπομονη και ενημερωθηκα.