Χρήση Dermaroller

jonhybb255

New Member
Καλησπέρα σας.
Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση dermaroller; Το ξεκίνησα περίπου ένα μήνα πριν, μία φορά την εβδομάδα, παράλληλα με τις κλασικές θεραπείες. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος θεωρεί ότι πήρε κάτι παραπάνω από τη χρήση του. Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλησπέρα σας.
Έχει κάποιος εμπειρία από χρήση dermaroller; Το ξεκίνησα περίπου ένα μήνα πριν, μία φορά την εβδομάδα, παράλληλα με τις κλασικές θεραπείες. Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος θεωρεί ότι πήρε κάτι παραπάνω από τη χρήση του. Ευχαριστώ!
Μεσοπρόθεσμα δουλεύει, διότι επιτρέπει στα τοπικά διαλύματα, όπως μινοξιδίλη κλπ να εισχωρήσουν στο δέρμα. Μακροπρόθεσμα υπάρχει κίνδυνος να σου δημιουργήσει ουλώδη ιστό στην περιοχή. Αυτά από μένα, θα έλεγα να πάρεις κι άλλες απόψεις.

jonhybb255

New Member
Μεσοπρόθεσμα δουλεύει, διότι επιτρέπει στα τοπικά διαλύματα, όπως μινοξιδίλη κλπ να εισχωρήσουν στο δέρμα. Μακροπρόθεσμα υπάρχει κίνδυνος να σου δημιουργήσει ουλώδη ιστό στην περιοχή. Αυτά από μένα, θα έλεγα να πάρεις κι άλλες απόψε
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό με την ουλώδη περιοχή δεν το είχα σκεφτεί. Θέλω να πιστεύω ότι με μικρή πίεση δεν θα υπάρχει πρόβλημα . Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι παρατηρώ περισσότερες τρίχες να πέφτουν από την δεύτερη εβδομάδα εφαρμογής. Ίσως λόγο καλύτερης εισχώρησης της μινοξ. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθεροποιηθεί

AnsP

New Member
H μακροχρονη χρηση αποτι εχω διαβασει εγκυμονει κινδυνους γιατι υπερτραυματιζει την περιοχη. Σιγουρα στην αρχη εχει μια διαφορα γιατι αιματωνει περισσοτερο αλλα δεν ειναι και οτι πιο αθωο μπορεις να χρησιμοποιείς. Θεωρω απο μόνες τους οι θεραπειες κανουν την δουλεια που χρειαζεται! Τωρα η χρηση μια στο τόσο, οκ δεν νομιζω να ειναι προβλημα

Μπλουζα