Χολινεργικη κνιδωση

GreeceFtw

Member
καλησπερα. εδω και 4 χρονια εχω χολινεργικη κνιδωση και οποτε αθληθω η φαω κατι καυτερο κοκκινιζω ολοκληρος και βγαζω εξανθηματα σε ολο το σωμα ακομα και στο κεφαλι. μπορει να προκαλεσει ζημια αυτο στο τριχωτο? γιατι ο αλλεργιολογος μου δεν μου χει αναφερει κατι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GreeceFtw

Member
που το στηριζεις αυτο φιλε? ειναι κοκκινιλες οι οποιες εμφανιζονται και εξαφαντιζονται σε 10-20 λεπτα.
 

FreeThinker

Well-Known Member
η εμφανιση των εξανθηματων στο τριχωτο μπορει να εμποδισει καποιο γειτονικο τριχοθυλακιο. Ειδικα αν το ξυσεις
 

GreeceFtw

Member
πηγα στον αλλεργιολογο σημερα ο οποιος με κοιταει και ειναι απο τους τοπ στην αθηνα και με διαβεβαιωσες οτι δεν πειραζει το τριχωτο αφου εμφανιζονται και φευγουν σε λιγη ωρα. και δεν ειναι σπυρακια ειναι εξανθηματα.
 

GreeceFtw

Member
δεν καταλαβαινω το υφος. απλα δεν ειχα προγραμματισει πιο πριν να παω και ηθελα να με σιγουρος οτι δεν τρεχει κατι. αμα ειναι τοσος κοπος μην απαντας.
 

arhs

Member
kαλά έκανε που ανηξε θέμα μπορει να υπάρχουνε και αλλά παιδιά με το ίδιο πρόβλημα και μπορούν να δούνε το θέμα και να καταλάβουνε πράγματα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GreeceFtw

Member
ναι εχω ξηροδερμια κυριως στην hairline την οποια ομως εχω περιορισει αρκετα ριχνοντας αρκετο νερο στο μπανιο και γενικα πινοντασ πολυ νερο.
 

GreeceFtw

Member
και μετωπο ειχα πολυ αλλα ριχνοντας πολυ νερο στο μετωπο στο μπανιο εχει σχεδον εξαφανιστει απο το μετωπο. ουτε ενυδατικες ουτε τιποτα. νερακι.
 

nikos23456

New Member
Μετά από πολλά χρόνια έμαθα ότι η ρίζα πικραλίδας (ή αλλιώς ταραξάκο) κάνει θαυματουργική δουλειά στην χολινεργική κνίδωση! Εγώ παίρνω χαπάκια dandelion root αλλά και το ταραξάκο σε φυλλαράκια σε ζεστό νερό, από μαγαζί με βιολογικά προϊόντα και πλέον μπορώ να πω ότι είμαι σε πάρα πάρα πολύ κατάσταση. Πολύ καλύτερα από πριν! Απλά το αναφέρω μιας και είδα αυτό το post. Όποιον μπορούμε να βοηθήσουμε θα είναι το καλύτερο! Οι γιατροί δεν το ξέρουν. Υπάρχει και αυτό το βίντεο στο youtube:
 
Μπλουζα