Χαρίζονται

Quarantine

Active Member
Χαρίζονται τα παρακάτω σκευάσματα αχρησιμοποίητα που μόλις ήρθαν από αμαζον.
Με δική σας ευθύνη πάντα διότι εμένα με τάραξαν το στομάχι.
Μόλις σταμάτησα την χρήση ηρέμησα.

Συνημμένα

• IMG_0277.jpeg
    IMG_0277.jpeg
    231 KB · Προβολές: 68
  • IMG_0278.jpeg
    IMG_0278.jpeg
    221 KB · Προβολές: 69

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

TheodosisK

Active Member
Συγνωμη, ο αφρος σε πείραξε; Ρωταω διοτι εδω και ενα μηνα ξαφνικα εχω τρομακτικα στομαχικα θεματα (φουσκώματα). Εχω κανει απο αξονικη ανω/κατω κοιλιας μεχρι κολονοσκόπηση και οπως καταλαβαινεις ολα τα σεναρια παιζουν!

Quarantine

Active Member
Φίλε το έχω ξανά πάθει όταν έβαζα μινοξ με ρετινόλη ή τρετινοϊνη δεν θυμάμαι ακριβώς και μόλις διέκοψα ηρέμησα.
Προφανώς κάτι θα έχει μέσα που θα με πείραξε ή είναι κακής ποιότητας τα υλικά.
Επίσης όταν ακουμπάω το δέρμα στο κεφάλι μου με τα δάχτυλα νιώθω το δέρμα ερεθισμένο και να με καίει κάπως.
Έκανα διακοπη και είμαι καλύτερα.
Την κριτική που κάνω στο αμαζον πάντως την κατεβάζουν συνέχεια τα αρχιδια.
Πάντως να έχεις θέματα από την μινοξ καλησ ποιότητας πάντα ,
δεν το νομίζω φίλε ψαξτο αλλού.
Γεια αυτό γράφω με δικής σας ευθύνη χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία:

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συγνωμη, ο αφρος σε πείραξε; Ρωταω διοτι εδω και ενα μηνα ξαφνικα εχω τρομακτικα στομαχικα θεματα (φουσκώματα). Εχω κανει απο αξονικη ανω/κατω κοιλιας μεχρι κολονοσκόπηση και οπως καταλαβαινεις ολα τα σεναρια παιζουν!
Πόνους έχεις πολύωρους να μην μπορείς να κοιμηθείς? Σε 1 μισή χρόνο με έχει πιάσει έντονος πόνος κέντρο στομάχι στην μέση περίπου. Γαστροσκόπηση καθαρή τώρα πάω άνω κάτω κοιλίας να κάνω μπας και παίζει πέτρα. Μονο βραδινος πόνος μετά από φαγητό αλλά δεν περνώ σκευάσματα τέτοια

LoverBoy

Well-Known Member
Πόνους έχεις πολύωρους να μην μπορείς να κοιμηθείς? Σε 1 μισή χρόνο με έχει πιάσει έντονος πόνος κέντρο στομάχι στην μέση περίπου. Γαστροσκόπηση καθαρή τώρα πάω άνω κάτω κοιλίας να κάνω μπας και παίζει πέτρα. Μονο βραδινος πόνος μετά από φαγητό αλλά δεν περνώ σκευάσματα τέτοια
Μπορεί να είναι και νευρικό Γιάννη.Το έχει πάθει γνωστός μου άπο στρές και άγχος!

John_HDC

Μπορεί να είναι και νευρικό Γιάννη.Το έχει πάθει γνωστός μου άπο στρές και άγχος!
7+8 ώρες συνεχόμενος? Την πρώτη φορά πήγα νοσοκομείο διπλωμένος με πάτησαν ενέσιμη lordin αλλά τπτ. Από τις 6 φορές που με έχει πιάσει οι 3 κράτησαν 8 ώρες οι πόνοι. Εχώ κάνει και ένα ημερολόγιο το τι είχα φάει εκείνες τις ημέρες αλλά ποτέ δεν είχα θέματα με φαγητά. Είναι όμως και ένας λόγος αυτός που λες.
Ας δούμε τώρα τι θα δείξει και ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας και αν είναι όλα καλά και σε αυτο άρα πρέπει να τρώω τελευταίο γεύμα το πολύ 9 αν είναι βαρύ και να μην ανακατεύω διάφορα φαγητά. Το ψάχνω

John_HDC

Και ξέρεις δεν είναι πονοκοιλος που χρειάζεται να πας τουαλέτα ή να θέλεις να ξεράσεις. Έτσι ένας συνεχόμενος σταθερός πόνος

TheodosisK

Active Member
Γιάννη μέσα σε 4 μήνες 3 φορές πολύ έντονους πόνους σε σημείο να ξυπνάω τη νύχτα. Συνήθως διαρκούν 24 ώρες όμως τη τελευταία φορά έχει πιάσει 3 με 4 ημέρες. Επίσης έχω τρομερά φουσκωματα.

Έκανα αξονική άνω κάτω κοιλιάς και κολονοσκοπηση. Μάλλον πάω όμως για σύνδρομο ευεραισθητου εντέρου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Γιάννη μέσα σε 4 μήνες 3 φορές πολύ έντονους πόνους σε σημείο να ξυπνάω τη νύχτα. Συνήθως διαρκούν 24 ώρες όμως τη τελευταία φορά έχει πιάσει 3 με 4 ημέρες. Επίσης έχω τρομερά φουσκωματα.

Έκανα αξονική άνω κάτω κοιλιάς και κολονοσκοπηση. Μάλλον πάω όμως για σύνδρομο ευεραισθητου εντέρου.
Γαστροσκοπηση γιατι δεν κανεις να δεις και εκει τι γινεται? και εγω οσο ειχα πονους το βραδυ ημουν χωρις υπνο και δεν πηγαινα για δουλεια την επομενη ειναι δυσκολο κομματι. ελπιζω να βρεις γιατρεια.

Μπλουζα