Φυτικο ελαιο Αρκτιου (Burdock Oil)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
http://floraleads.com/OILBUR.HTM

εχω ακουσει πολυ κοσμο να μενει ευχαριστημενος απο το συγεκριμενο προιον (κοσμο που ξερω πρωσοπικα).
Το εχει δοκιμασει κανεις? Τι εχετε να πειτε?
Αν καποιος δν εχει ιδεα για το προιον αυτο και το σχολιασει αρνητικα απλα για να πει κατι ας μην ποσταρει καν.
Φιλικα παντα!
Ευχαριστω.

ΕDit: ας το μετακινησει καποιος στα Βιταμίνες, βότανα, ιδιοκατασκευές κ.α. . Απο τν βιασινη μου το ποσταρα σε λαθος μερος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member
Απ: Φυτικο ελαιο Αρκτιου (Burdock Oil)

τι δηλαδη?να το σχολιασει μονο θετικα?ποια η χρησιμοτητα? :mad:

ktei

New Member

NGL είπε:
τι δηλαδη?να το σχολιασει μονο θετικα?ποια η χρησιμοτητα? :mad:
αρνητικα χωρις να ξερει τι κανει αυτο το προιον.... εννοει, αλλιως φυσικα ΔΕΚΤΗ η αρνητικη του αποψη....
σωστα?? :-\

ναι σωστα γιατι μερικοι σχολιαζουν αρνητικα χωρις να ξερουν το προιον γιατι νομιζουν οτι κατι το φυσικο δν μπορει να βοηθησει.. αλλα αν δν πηραματιζομασταν εμεις οι ανθρωποι δεν θα ειχαμε τωρα ουτε ρουχα να φορεσουμε.

azyx

New Member

dimitris1991 είπε:
ναι σωστα γιατι μερικοι σχολιαζουν αρνητικα χωρις να ξερουν το προιον γιατι νομιζουν οτι κατι το φυσικο δν μπορει να βοηθησει.. αλλα αν δν πηραματιζομασταν εμεις οι ανθρωποι δεν θα ειχαμε τωρα ουτε ρουχα να φορεσουμε.

Oxi ρουχα... βρακι στον κ0λ0 μας δεν θα ειχαμε να βαλουμε :hailing

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

dimitris1991 είπε:
http://floraleads.com/OILBUR.HTM

εχω ακουσει πολυ κοσμο να μενει ευχαριστημενος απο το συγεκριμενο προιον (κοσμο που ξερω πρωσοπικα).
Το εχει δοκιμασει κανεις? Τι εχετε να πειτε?
Αν καποιος δν εχει ιδεα για το προιον αυτο και το σχολιασει αρνητικα απλα για να πει κατι ας μην ποσταρει καν.
Φιλικα παντα!
Ευχαριστω.

σε καποιες λοσιον ειναι εντελως περιττο

φυτοστερολες και λιπαρα οξεα εχει περιεχει

τουλαχιστον οταν το βαλεις καπου σε καποια λοσιον να ξερεις γιατι μπορει να υπερβεις αθελα σου την ποσοτητα που χρειαζεσαι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα