Φτανει μια μεταμόσχευση;

krhtikos21

Member
συμφωνώ και εγώ και το έχω ξανα πεί πως βάζουνε 4000 μοσχεύματα και το παρουσιάζουνε ως 2500. αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

super7

Member
θα σας φανει παντως περιεργο..εγω παντως μετραγα..βαριομουν που βαριομουν..λεω κατσε να δω τι παιζει...γιατι οταν το εξαγει ακουγεται ενα κλικ..το καταλαβαινεις...οποτε επεσα πολυ κοντα στο τελικο νουμερο γιατι δε μετραγα απο τα πρωτα..μεχρι να καταλαβω τι γινεται και τι ειναι αυτος ο ηχος...οποτε αμα θες μπορεις να το κανεις αν εχεις την υπομονη..αλλο βεβαια 2000 κι αλλο 5000 κ παραπανω...κουραζεσαι..αλλα δεν εχεις να κανεις και κατι αλλο :p

Gio

New Member
Παιδιά, το μέτρημα γίνεται πολύ εύκολα. Έχω ανεβάσει σχετική φώτο απο την δική μου μεταμόσχευση στο νήμα μου. Η βοηθός χωρίζεται τα μοσχεύματα σε Δεκάδες, ξεκινώντας απο τα μονότριχα, δίτριχα και κτ.λ τα σταθμίζει σε ευθεία καθέτως και οριζοντίως, οπότε στο τέλος, μπορεί ο οποισδήποτε να μετρήσει τον ακριβή αριθμό των μοσχευμάτων που εξάχθηκαν.

n094

Active Member
Gio δεν είναι τόσο εύκολο το μέτρημα. Οκ μπορεί να γίνει ας πούμε αν βγάλεις μια φωτογραφία το δισκίο με τα μοσχεύματα καθώς και μια πανοραμική στο κεφάλι σου και αρχίζεις να το χωρίζεις με κάναβο, αλλά και πάλι είναι δύσκολο, απλά οκ θα συμφωνήσω όχι απίθανο. Το θέμα πάντως παραμένει ότι κάποιοι γιατροί αναφέρουν αριθμούς μοσχευμάτων που είναι εξωπραγματικοί για μια συνεδρία, ακόμα και αν δουλέψουν 14 ώρες συνεχόμενες.

tropheus

Well-Known Member
Το θέμα του αριθμού των grafts που βάζεις και αυτών που πληρώνεις είναι μια πονεμένη ιστορία.
Έχω πολύ ισχυρές ενδείξεις, δε θέλω όμως να μιλήσω συγκεκριμένα γιατί το θέμα είναι πολύ-πολύ σοβαρό, ότι υπάρχουν κάποιοι που σε χρεώνουν παραπάνω μοσχεύματα από αυτά που βάζουν σε ένα ποσοστό κοντά στο 15%.

elmajiko

Member
Εκανα μεταμοσχευση η οποια ειχε συνολικη διαρκεια σε 2 μερες, 24 ωρες!!!

Αν αφαιρεσουμε 3 ωρες για τα διαλείμματα για φαι, φωτογραφιες κτλ)
εχουμε 21 καθαρες ωρες με μεθοδο fue.

Tοποθετηθηκαν 3350 grafts με τρια ατομα προσωπικο, γιατρος, placer και βοηθος .

θεωρω τα 11000 απιθανο να πραγματοποιηθουν επ ουδενι!!!

Physio40

Member
Αμα το ψάξεις αρκετα διαπιστώνεις ότι πουλάει λίγο η φήμη του γιατρού, λίγο η καλή διαφήμιση, λίγο η καλή δουλειά, λίγο η παπάτζα..παιζει και το συστημα θελουν να πουλησουν, να βγαλουν λεφτα. Εσυ σαν αντρας πρεπει να κρινεις τι αξιζει να πληρωσεις και τι οχι. Και ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για την επιλογή σου. Το τελικο αποτελεσμα θα κρινει την επιλογη σου. Τιποτα αλλο.

no_hair είπε:
Καπως ετσι απομυθοποιουνται καποιοι τοπ γιατροι για να πας εξωτερικο..
Η Lima είναι αυτή?

Physio40

Member
Από το ψάξιμο που έκανα και κυρίως μετά από συζητήσεις που είχα με εκπρόσωπο της DHI τόσο σε ξένο φόρουμ, όσο και από κοντά στην κλινική, αποφάσισα να προχωρήσω σε μεταμόσχευση εκεί. Σκεφτόμουν σοβαρά για εξωτερικο, αλλά σταθμίζοντας τους παράγοντες τιμή/αποτέλεσμα αποφάσισα για DHI. Είδα ένα αποτελεσμα από κοντά και παρακολούθησα και 2’ χειρουργείο και πιστεύω ότι κάνουν καλή δουλειά. Το κακό είναι ότι τα αποτελέσματα που είδα ήταν αυτό που λέμε «εύκολες περιπτώσεις». Δηλαδή άνθρωποι που είχαν μικρό πρόβλημα και έκλεισαν κροτάφους. Είδα όμως το πριν σε φωτογραφίες και το μετά live και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Στη δικιά μου όμως περίπτωση που είναι δύσκολη γιατί έχουμε να καλύψουμε μεγάλη επιφάνεια δεν ξέρω τι ακριβώς μπορούν να κάνουν.

Οκ έχω δει τις φωτογραφίες του no94 αλλά από κοντά δεν τον έχω δει για να δω πως πραγματικά φαίνεται.

Επίσης ξέρω ότι του πήρε πάνω από 3 μεταμοσχεύσεις αν δεν κάνω λάθος και αυτό είναι κάτι που έχω δεχτεί και για τον εαυτό μου, ότι δηλαδή δεν θα καθαρίσω με 1, έτσι και η προσέγγιση που μου προτείνανε είναι κάλυψη φέτος της Α και Β ζώνης και συνέχεια της υπόλοιπης επιφάνειας του χρόνου.

n094

Active Member
4 (και μισή) μμ αγαπητέ φίλε μου πήρε, αλλά από τις φωτογραφίες σου θεωρώ ότι είσαι πιο εύκολη περίπτωση από εμένα ούτως ή άλλως. Καλή επιτυχία όπως και να έχει και σύντομα με τα καινούργια σου μαλλιά εύχομαι.

no_hair

New Member
Ναι το Αντριανακι ειναι..

Μην έχεις αγχος φίλε μου θα τα πας περιφημα. Καλη επιτυχια χαιρομαι για σενα. Σιγουρα θα χρειαστεις πανω απο μια μια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Physio40 είπε:
Από το ψάξιμο που έκανα και κυρίως μετά από συζητήσεις που είχα με εκπρόσωπο της D*I τόσο σε ξένο φόρουμ, όσο και από κοντά στην κλινική, αποφάσισα να προχωρήσω σε μεταμόσχευση εκεί. Σκεφτόμουν σοβαρά για εξωτερικο, αλλά σταθμίζοντας τους παράγοντες τιμή/αποτέλεσμα αποφάσισα για D*I. Είδα ένα αποτελεσμα από κοντά και παρακολούθησα και 2’ χειρουργείο και πιστεύω ότι κάνουν καλή δουλειά. Το κακό είναι ότι τα αποτελέσματα που είδα ήταν αυτό που λέμε «εύκολες περιπτώσεις». Δηλαδή άνθρωποι που είχαν μικρό πρόβλημα και έκλεισαν κροτάφους. Είδα όμως το πριν σε φωτογραφίες και το μετά live και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Στη δικιά μου όμως περίπτωση που είναι δύσκολη γιατί έχουμε να καλύψουμε μεγάλη επιφάνεια δεν ξέρω τι ακριβώς μπορούν να κάνουν.

Οκ έχω δει τις φωτογραφίες του no94 αλλά από κοντά δεν τον έχω δει για να δω πως πραγματικά φαίνεται.

Επίσης ξέρω ότι του πήρε πάνω από 3 μεταμοσχεύσεις αν δεν κάνω λάθος και αυτό είναι κάτι που έχω δεχτεί και για τον εαυτό μου, ότι δηλαδή δεν θα καθαρίσω με 1, έτσι και η προσέγγιση που μου προτείνανε είναι κάλυψη φέτος της Α και Β ζώνης και συνέχεια της υπόλοιπης επιφάνειας του χρόνου.

Φίλε Physio, αφού τελικά το αποφάσισες σου εύχομαι καλή επιτυχία, και απο καρδιάς, να αλλάξει τόσο η ψυχολογία σου, όσο και εικόνα σου (να σου πω την αλήθεια είμαι σίγουρος και για τα δυο!)
Τώρα, όσον αφορά το άγχος που έχεις, να το αποβάλλεις. Στην ενότητα παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων έχω ανεβάσει κάποιες πολύ ωραίες φωτογραφίες μέσα απο το χειρουργείο οι οποίες πιστεύω οτι θα σε "μαλακώσουν" λίγο. Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά..

Faderberg

Member
n094 είπε:
Gio δεν είναι τόσο εύκολο το μέτρημα. Οκ μπορεί να γίνει ας πούμε αν βγάλεις μια φωτογραφία το δισκίο με τα μοσχεύματα καθώς και μια πανοραμική στο κεφάλι σου και αρχίζεις να το χωρίζεις με κάναβο, αλλά και πάλι είναι δύσκολο, απλά οκ θα συμφωνήσω όχι απίθανο. Το θέμα πάντως παραμένει ότι κάποιοι γιατροί αναφέρουν αριθμούς μοσχευμάτων που είναι εξωπραγματικοί για μια συνεδρία, ακόμα και αν δουλέψουν 14 ώρες συνεχόμενες.

Μπορεις να ζητησεις να τραβηξουν βιντεο. Ειχα διαβασει οτι τουλαχιστον καποιοι γιατροι το κανουν. Kαλυτερα να το ρωταει καποιος στο consultation. Βεβαια αν κανουν πουστιες και στο βιντεο με μονταρισματα κτλ δεν ξερω, αλλο θεμα..

Μπλουζα