krhtikos21
Member
συμφωνώ και εγώ και το έχω ξανα πεί πως βάζουνε 4000 μοσχεύματα και το παρουσιάζουνε ως 2500. αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η Lima είναι αυτή?no_hair είπε:Καπως ετσι απομυθοποιουνται καποιοι τοπ γιατροι για να πας εξωτερικο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Physio40 είπε:Από το ψάξιμο που έκανα και κυρίως μετά από συζητήσεις που είχα με εκπρόσωπο της D*I τόσο σε ξένο φόρουμ, όσο και από κοντά στην κλινική, αποφάσισα να προχωρήσω σε μεταμόσχευση εκεί. Σκεφτόμουν σοβαρά για εξωτερικο, αλλά σταθμίζοντας τους παράγοντες τιμή/αποτέλεσμα αποφάσισα για D*I. Είδα ένα αποτελεσμα από κοντά και παρακολούθησα και 2’ χειρουργείο και πιστεύω ότι κάνουν καλή δουλειά. Το κακό είναι ότι τα αποτελέσματα που είδα ήταν αυτό που λέμε «εύκολες περιπτώσεις». Δηλαδή άνθρωποι που είχαν μικρό πρόβλημα και έκλεισαν κροτάφους. Είδα όμως το πριν σε φωτογραφίες και το μετά live και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Στη δικιά μου όμως περίπτωση που είναι δύσκολη γιατί έχουμε να καλύψουμε μεγάλη επιφάνεια δεν ξέρω τι ακριβώς μπορούν να κάνουν.
Οκ έχω δει τις φωτογραφίες του no94 αλλά από κοντά δεν τον έχω δει για να δω πως πραγματικά φαίνεται.
Επίσης ξέρω ότι του πήρε πάνω από 3 μεταμοσχεύσεις αν δεν κάνω λάθος και αυτό είναι κάτι που έχω δεχτεί και για τον εαυτό μου, ότι δηλαδή δεν θα καθαρίσω με 1, έτσι και η προσέγγιση που μου προτείνανε είναι κάλυψη φέτος της Α και Β ζώνης και συνέχεια της υπόλοιπης επιφάνειας του χρόνου.
n094 είπε:Gio δεν είναι τόσο εύκολο το μέτρημα. Οκ μπορεί να γίνει ας πούμε αν βγάλεις μια φωτογραφία το δισκίο με τα μοσχεύματα καθώς και μια πανοραμική στο κεφάλι σου και αρχίζεις να το χωρίζεις με κάναβο, αλλά και πάλι είναι δύσκολο, απλά οκ θα συμφωνήσω όχι απίθανο. Το θέμα πάντως παραμένει ότι κάποιοι γιατροί αναφέρουν αριθμούς μοσχευμάτων που είναι εξωπραγματικοί για μια συνεδρία, ακόμα και αν δουλέψουν 14 ώρες συνεχόμενες.