Φτανει μια μεταμόσχευση;

Physio40

Member
Διάβασα για τον σύμβουλο των Hanson & Wong σε ενα αλλο φορουμ. Εχει κάνει 7 φορες μέχρι τώρα και είναι βαθμίδα 6,5. Εδω γράφει την εμπειρία του http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=3710&forum_id=3&jump_to=37791#p37791.
Εχετε κάτι να πείτε για αυτό;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
γενικα τα μαλλια ειναι σαν τις γυναικες.....
θελουν να εισαι απο πανω και να ασχολεισαι μαζι τους....
οταν τα αφηνεις σε αφηνουν...:p

no_hair

New Member
Για μεγάλη βαθμίδα οχι δεν φτανει. Ο γιατρος που μου εκανε την μεταμοσχευση μου ειχε κατα τη διαρκεια της συζητησης μας οτι 4 τουλαχιστον στη ζωη μας οσο προχωρα η αραιωση. Για τον εν λογο συμβουλο το μονο που εχω να σχολιασω ειναι οτι ειναι ψευτικη η χερλαιν του αλλα συνολικα εχει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα.

Panos1982 είπε:
γενικα τα μαλλια ειναι σαν τις γυναικες.....
θελουν να εισαι απο πανω και να ασχολεισαι μαζι τους....
οταν τα αφηνεις σε αφηνουν...:p

Συμφωνώ με αυτό που λέει ο φίλος Panos από εδώ..
Δυστυχώς συνεχή ενασχόληση, θα κανεις μια καλή μμ, σε κάποιους συνήθως είναι η πρώτη ας πούμε, θα ξεχαστεις "για κάποια χρόνια" αλλά θέλει προσοχή..μετά από κάποιο διάστημα, που ποικίλει στο καθένα, θα πεις δεν φτιάχνω και εκείνο το σημείο που αραίωσε; άντε και το κάνεις. Όσο η τριχόπτωση θα συνεχίζεται και ανάλογα τις προσδοκίες σου ενδεχομένως να πεις άντε και μια ακόμα να το ολοκληρώσω..

Εκτός και αν το γράψεις από ένα σημείο και μετά και πεις δεν ξανασχολούμαι με τα μαλλιά, κουράστηκα. Το τελευταίο μάλλον είναι και το καλύτερο κατά τη γνώμη μου (βέβαια περιλαμβάνει απογοήτευση και μετέπειτα αποδοχή αυτού τελικά που δεν μπορεί να αλλάξει) εγώ δεν το έχω νιώσει ακόμα...

Physio40

Member
Ναι παιδια έχετε δίκιο.
Ειναι η στιγμή που εχω μετανιώσει που άφησα τον εαυτο μου ολα αυτα τα χρονια. Ξυριζω το κεφαλι και δεν με προβληματιζε εντονα. Τωρα ομως με ενοχλει αφανταστα. Το σχολιαζει και η γυναικα μου @#$%!^@
Εχω επικοινωνησει με εξωτερικο μου εχουν δωσει τιμες και αριθμο grafts αλλα δεν μου αρεσε η προσεγγιση ελα να κανεις μια φορα με εξαντληση δοτριας και αμα ξαναχασεις τοτε βλεπουμε απο που θα παρουμε..?? Προτιμησα μια πιο ειλικρινη προσεγγιση. Βεβαια εχω μιλησει και με Κυπρο απλα ηταν λιγο καθετοι στην τιμη συν οτι εχω και για εκει αμφιβολιες για το αποτελεσμα αλλα και για Ελλαδα. Εκλεισα ενα ραντεβου να παω να μιλησω στο γιατρο στην D*I και θα σας πω τι θα μου πουν. Μεχρι στιγμης μου αρεσει οτι εχω δει στο φορουμ απο αποτελεσματα (με εξαιρεση 1-2 που τα θεωρω μετρια).

athenian

Well-Known Member
Η d*i είναι η εύκολη και οικονομική λύση. Άσε που δεν χρειάζεται να ξενιτευτεις. Έχω αρχίσει και την ξανασκεφτομαι σαν επιλογή. Δεν νομίζω βέβαια ότι η δουλειά είναι αντίστοιχη των κλινικών της Κύπρου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά καλή.

super7

Member
Συμφωνω. κι εγω ενα βημα πριν τη d*i ημουν που δειχνει καλα αποτελεσματα στο φορουμ κ τελευταια στιγμη πηγα κυπρο...πιο πολυ για να μαι περισσοτερο σιγουρος για το αποτελεσμα κι επειδη το μπροστα που εφτιαξα ειναι πιο απαιτητικο κ η λεπτομερεια μετραει. Τωρα αν η επιλογη μου ηταν ορθη θα φανει τους επομενους μηνες.Παντως απο την ερευνα μου εδειχνε πιο σιγουρη επιλογη σε σχεση με Ελλαδα.

no_hair

New Member
Καλη τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις physio40. Ζήτα να δεις και ατομα που εχουν κανει απο κοντα ωστε να εχεις μια πιο αντικειμενικη αποψη και αν κανεις και το τεστ θα δεις και ποσες τριχες μπορεις να βαλεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Physio40

Member
Μόλις γύρισα από το ραντεβού στην D*I .
Μίλησα με τον κ. Στάθη Γιώργο και τον γιατρό Παπανικολάου,προτειναν να βάλω 2500 grafts σε α-β περιοχη 5000 ευρω με FUE σε 2 μέρες και να κανω μια δευτερη μεταμοσχευση μετα απο 6-9 μηνες.

Μου απεκλεισαν το ενδεχομενο να γινει με μια μεταμοσχευση..λογω ασφαλειας και διαφυλαξης της δοτριας οπως σχολιαστηκε.. δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να το παλέψω με θεραπεία αλλα η άποψη του γιατρού ηταν οτι για να αποκαταστησω ουσιαστικα την αραιωση πρεπει να προβω σε μεταμοσχευση. Ολα θα καθοριστουν και απο την εξαγωγη που θα εχω. Ειδα και ενα τυπο εκει που ειχε βαλει πριν 9 μηνες ηταν καλη η δουλεια.

Θα τους απαντησω αυριο αν με ενδιαφερει η προσφορα τους..ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ειναι η καλυτερη τιμη που πηρα μεχρι στιγμης..

Gio

New Member
Physio40 είπε:
Μίλησα με τον κ. Στάθη Γιώργο και τον γιατρό Παπανικολάου,προτειναν να βάλω 2500 grafts σε α-β περιοχη 5000 ευρω με FUE σε 2 μέρες και να κανω μια δευτερη μεταμοσχευση μετα απο 6-9 μηνες.

Μου απεκλεισαν το ενδεχομενο να γινει με μια μεταμοσχευση..λογω ασφαλειας και διαφυλαξης της δοτριας οπως σχολιαστηκε.. δεν μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να το παλέψω με θεραπεία αλλα η άποψη του γιατρού ηταν οτι για να αποκαταστησω ουσιαστικα την αραιωση πρεπει να προβω σε μεταμοσχευση. Ολα θα καθοριστουν και απο την εξαγωγη που θα εχω. Ειδα και ενα τυπο εκει που ειχε βαλει πριν 9 μηνες ηταν καλη η δουλεια.

Θα τους απαντησω αυριο αν με ενδιαφερει η προσφορα τους..ειναι πολλα τα λεφτα αλλα ειναι η καλυτερη τιμη που πηρα μεχρι στιγμης..

Φίλε physio, καλή τύχη όποια και αν είναι η απόφαση σου. Για τον Γιατρό Παπανικολ@ου έχω προσωπική άποψη αφού και τις δυο μεταμοσχεύσεις μου αυτός τις έκανε, με την πιο πρόσφατη εναμιση μήνα πριν. Πολύ καλός άνθρωπος και επιστήμονας, οπότε θα σου έλεγα να ακούσεις σοφά την προσέγγιση του. Απο εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να πάρεις γνώμες και απο άλλες κλινικές και γιατρούς ώστε να ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις..

tropheus

Well-Known Member
Physio40 είπε:

Φίλε Physio40 δεν ξέρω αν το έχεις ήδη κάνει αλλά καλό θα ήταν να ανεβάσεις αν θέλεις κάποιες φωτογραφίες σου σε ένα νέο νήμα να δούμε ποια είναι η κατάσταση σου ...

n094

Active Member
Physio40 είπε:

Η δεύτερη που σου προτείνανε μετά από 6-9 μήνες είναι για να δώσεις πυκνότητα σε αυτές τις ζώνες που θέλουν να δουλέψουν με την πρώτη σου μμ, ή για να καλύψεις μετέπειτα το crown σου (γ ζώνη);

Physio40

Member
Εχω ήδη πάρει γνώμες και σας τις παραθετω:

Dr. Arvind
While it is true that there are various approaches to a case like yours, its important too for you to make your own decision. Let me explain.

It is possible to
1. Do a hybrid procedure (strip + FUSE/fue from head and beard) to maximise number of grafts
2. Less is more approach using FUSE/fue alone from scalp, beard and body
3. Go for multiple sessions using strip first and FUSE/fue later

Examples
11,000+ grafts in one visit

Conservative but dense hairline approach

Body hair grafts alone - 8000+ for a NW6

Youthful hairline based approach (strip for a NW 6)

Less is more approach for a NW 7

There are as many solutions as people. See a lot of results and decide for yourself.

If you have queries, please do not hesitate to email at [email protected] or post them here.
Regards,

Hattingen

To a large extent it is going to depend on your hair and skin characteristics, technique used how large a session can safely be carried out and the coverage that can be achieved, with obviously a natural, if not full looking density from hair line to crown.

Your expectations are very important to be realistic, for example a high NW is probably not going to be able to have a low flat hair line and still have total coverage. The higher the NW planning is obviously easier as the hair loss pattern has progressed and easily seen.

Your donor at present is virgin, never been touched surgically, in this state you have the ability to harvest the most hair in one procedure, any procedures after that the donor area is no longer virgin so less hair. So, in cases of a high NW when maximum coverage is desired it makes sense (safely) to go for the maximum number in the first procedure. Hair density, laxity may only allow say 4000, although with good characteristics this number could be much higher, 6000 say. Then knowing what can be achieved in the first procedure you can plan hair line placement in relation to coverage. Possibly opt for a higher density in the frontal and mid section, leaving the crown, or gradually dropping the density in the mid section to give a coverage over the crown, giving the option later to increase crown density if you wish, but at the same time if you are happy with total coverage and less crown density you have a result in one pass. Always assuming you can reach the numbers required in the first procedure to give you those options.

H*C
Τηλεφωνικά μου έδωσε ακριβώς τις τιμές που έχει και στο σαιτ για καλυτερη τιμη μου ειπαν θα συζητηθει απο κοντα και μου προτειναν από 3000 grafts και πανω.

Αυτοι μου εχουν απαντησει μεχρι στιγμης θα μιλησω και με Γεωργίου.

Η D*I μου προτεινε το μισο κεφαλι τωρα και το αλλο μισο αργοτερα ωστε να επιτευχθει η μεγιστη πυκνοτητα. Τους εξηγησα τις επιφυλαξεις μου για τη πυκνοτητα και για το αν θα χρειαστω και αλλες μεταμοσχευσεις. Μου ειπαν με αυτο το πλανο δεν θα χρειαστει να ξανακανω για την επομενη 5ετια και να κανω και θεραπεια.

tropheus είπε:
Physio40 είπε:

Φίλε Physio40 δεν ξέρω αν το έχεις ήδη κάνει αλλά καλό θα ήταν να ανεβάσεις αν θέλεις κάποιες φωτογραφίες σου σε ένα νέο νήμα να δούμε ποια είναι η κατάσταση σου ...

Φίλε μου εχω ανεβασει εδω αλλα ναι θα την ξαναανεβασω σε νεο.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039-page-118.html?highlight=roller

n094

Active Member
Flosk είπε:
11000 + grafts in one visit????
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

Όταν πληρώνεις με το graft και ειδικότερα σε παπατζήδες που τα.... "βλέπουν διπλά και κόβουν τα πάντα ή που το μονά κατά λάθος τα βαφτίζουν ως δύο" όλα γίνονται.... αν καταλαβαίνεις τι εννοώ... (έχω διαβάσει αρκετά για υπερ-πολλαπλασιασμό του αριθμού που λένε στον πελάτη σε σχέση με τον αριθμό που σου βάζουν. Σκέψου, ένας γιατρός σου λέει ότι σου έβαλε 6450 μοσχεύματα σε δύο μέρες ή τρεις μέρες και τελικά σου βάζει 5450 εσύ πιστεύεις ότι είσαι ικανός να μετρήσεις και τα 6450 και να καταλάβεις ότι τα 1000 λείπουν;;; όχι για τον γιατρό πάντως είναι 1000Χ3= 3000 ευρώπουλα στην τσέπη, βάλε και αυτά που διχοτομούν κάτω από μικροσκόπιο κλπ κλπ... Παπατζήδες υπάρχουν πολλοί και ειδικά όταν η χρέωση γίνεται με το μόσχευμα και όχι με τη συνεδρία, μπορούν να σου αυξήσουν πολύ εύκολα την τιμή χωρίς να το πάρεις χαμπάρι.

n094

Active Member
Flosk είπε:
Αρα παπατζης και ο Arvind..Αισχος!!!

Παπαντζής δεν ξέρω, αλλά για όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση ξέρουν ότι 11000 μοσχεύματα σε μία μέρα είναι αδύνατον να μπουν ακόμα και αν πάρεις το μισό κεφάλι στριπ και έχεις και 3 βοηθούς από πάνω σου όλη την ώρα. Άσε που 11000 μοσχεύματα για να τα πάρεις θα πρέπει να αδειάσεις όλη τη δότρια και τα γένια σου μαζί και λίγο από στήθος, μη λέμε και ότι θέλουμε. Αυτό που τονίζω ξανά είναι ότι το μέτρημα των μοσχευμάτων από τον ασθενή είναι κάτι δύσκολο και άρα πολύ εύκολα ένας γιατρός τα 2.000 μοσχεύματα μπορεί να στα πει 2.300 τα 3.000 3.400 κ.ο.κ. αν κάνεις τα μαθηματικά θα δεις ότι τα ευρώ που δίνεις για μοσχεύματα που δεν βγήκαν και δεν μπήκαν είναι αρκετά. Βλέπω λοιπόν σε φόρουμ του εξωτερικού κάτι 3.000 μοσχεύματα και δίνουν εικόνα (τόσο στην τοποθέτηση όσο και στο τελικό αποτέλεσμα) ίδια με αυτή άλλων κλινικών και γιατρών που βάζουν 1.500 μοσχεύματα. Πως μπορείς να το εξηγήσεις αυτό. Ή από αυτά που μπήκαν στην πρώτη περίπτωση φύτρωσε το 50% ή απλά ο γιατρός λέει ψέματα και έβαλε πολύ λιγότερα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σε εικόνες τοποθέτησης μοσχευμάτων πολλές φορές τα 4000 (υποθετικό νούμερο) δείχνουν ομοιότητα με άλλες τοποθετήσεις των 2.000 (πάλι υποθετικό νούμερο), άρα ναι πιστεύω ότι γίνονται πολλά μαγειρέματα στα νούμερα προς όφελος των κλινικών και γιατρών.

Μπλουζα