denjerwpia
New Member
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς εάν θα μου δώσουν φιναστεριδη χωρίς συνταγή; Η αν οι γιατροί την γράφουν εύκολα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπορεις να πάρεις χωρίς συνταγογραφηση. Propecia που έχει 1mg ή Proscar και το κόβεις. Γενικά άμα πας στα νήματα για θεραπείες θα βρεις πολλές πληροφορίες και αποψεις για φιναστεριδη κι αλλα.Καλησπέρα γνωρίζει κανείς εάν θα μου δώσουν φιναστεριδη χωρίς συνταγή; Η αν οι γιατροί την γράφουν εύκολα;
Καλησπέρα γνωρίζεις αν μπορώ να παραγγείλω κιόλας από φαρμακείο ονλαιν;Μπορεις να πάρεις χωρίς συνταγογραφηση. Propecia που έχει 1mg ή Proscar και το κόβεις. Γενικά άμα πας στα νήματα για θεραπείες θα βρεις πολλές πληροφορίες και αποψεις για φιναστεριδη κι αλλα.
Σίγουρα μπορείς τα standard φάρμακα (propecia ή proscar).Καλησπέρα γνωρίζεις αν μπορώ να παραγγείλω κιόλας από φαρμακείο ονλαιν;
Σίγουρα μπορείς τα standard φάρμακα (propecia ή proscar
Ναι συμφωνώ, online δύσκολα να βρεις το ακριβές προιον. Φιναστεριδη θα σου στείλουν αλλά όχι τα συγκεκριμένα προϊόντα (τουλάχιστον από όσο ξέρω)Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις εύκολα online από τα γνωστά φαρμακεια στην Ελλάδα. Καλύτερα πήγαινε σε κάποιο.