"Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορια!!

Η φιναστεριδη σου δημιουργησε ανεπιθυμητες ενεργειες.......??

  • Ναι.....ηταν αρκετα εντονες....και αναγκαστηκα να σταματησω την χρηση της.....

    Ψηφοφορίες: 15 25.9%
  • Ναι.....ειναι αρκετα εντονες.....αλλα επιμενω θελοντας να σωσω τα μαλλια μου......

    Ψηφοφορίες: 6 10.3%
  • Ναι.....ηταν ελαφρες....αλλα φοβηθηκα και σταματησα την χρηση της.....

    Ψηφοφορίες: 9 15.5%
  • Ναι.....ειναι ελαφρες....αλλα συνεχιζω γιατι συντηρει τα μαλλια μου.......

    Ψηφοφορίες: 13 22.4%
  • Οχι....δε μου δημουργησε καμμια ανεπιθυμητη παρενεργεια......

    Ψηφοφορίες: 15 25.9%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    58

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Καταρχάς κανείς δεν καταλαβαίνει τι λές. Παντρεύεις μισόλογα και δικές σου θεωρίες και δημιουργείς εντυπώσεις. Μου θυμίζεις τρελοεπιστήμονα που έχει τις δικές του θεωρίες και νομίζει θα σώσει τον κόσμο. Σοβαρός διακεκριμένος γιατρός δεν ασχολείται με φόρουμ και δεν έχει χρόνο για τέτοια. Υπερβάλεις, είσαι τρομολάγνος και επηρεάζεις κόσμο αρνητικά. Και στο κάτω κάτω αν είναι όπως τα λες με την αρωματάση, θα πάρω arimidex και καθάρισα. Φίλε δώσε πρώτα τα διαπιστευτήρια σου γιατί κανείς δεν μπορεί να το παίζει γιατρός πίσω απο ενα πληκτρολόγιο. Η κοινή λογική το λέει... επιστήμονες βεληνεκούς και διακεκριμένοι ερευνητές δεν παίζουν στα φόρουμ. Απέδειξε ποιός είσαι και την εγκυρότητα των μελετών γιατί πραγματικά δεν προσφέρεις κάτι παρα μόνο θολώνεις το τοπίο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

παντως εβγαλε μαλλια οπως φαινεται στο τελος του βιντεο....η φινα κανει δουλεια τελικα :D
 

tatini

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Κατ'αρχάς, Inotech, τα περί ιατρικής τα ακούω βερεσέ που λένε και στο χωριό μου. Έχω γνωρίσει πολλούς γιατρούς -ή γιατρούς wannabe- που δεν αξίζουν το πτυχίο τους ούτε για πλάκα. Από ΩΡΛάδες και παθολόγους μέχρι οδοντίατρους και δερματολόγους. Το χαρτί του γιατρού που τόσο εύκολα παίζεις για χάρη εντυπωσιασμού είναι απλά ένα φτηνό κολπάκι που σε συνδυασμό με την τεχνική του namedropping (χρησιμοποιείς όρους που δεν γνωρίζει ο μέσος άνθρωπος, σε ένα ενδεχομένως ακατάληπτο μπουρδολόγημα) σε βοηθά να αποκτήσεις ένα τάχα μου κύρος και να το παίξεις κάποιος. Εάν όντως είσαι σοβαρός γιατρός -που σίγουρα δεν είσαι, γιατί κανείς σοβαρός γιατρός δεν σπαταλά το χρόνο του όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο dream σε ιντερνετικά φόρουμ-, βγες ανοιχτά με την ταυτότητά σου και τα πλήρη στοιχεία σου και έπειτα μπορούμε να συζητήσουμε. Έτσι κάνουν οι σοβαροί επιστήμονες, είμαι ο τάδε και μέσω της επιστημονικής μου ιδιότητας, αυτή είναι άποψή μου. Το γεγονός ότι από τη μία παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως σοβαρό γιατρό και από την άλλη μιλάς πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι αν μη τι άλλο ύποπτο. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το δραματικό ύφος με το οποίο διανθίζεις τις απόψεις σου (Στη τελική θα φανεί πως με τη πάροδο των ετών όσοι χρησιμοποίησαν τέτοια φάρμακα θα είναι απροστάτευτοι από τις δραματικές επιδράσεις των οιστρογόνων μέσω της αυξανόμενης αρωματάσης στον οργανισμό τους και θα οδηγηθούν σε πολλαπλές οργανικές παρενέργειες και δυστηχώς σε μεγάλο βαθμό κακοήθειες... και η βλάβη που κάνουν με τη συνεπακόλουθη καταστολή της ταχύτητας της 5-αλφα αναγωγάσης θα τους φέρει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν θα εμφανίζοταν σε δεκαετίες σε άλλους άνδρες) εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι θες να προκαλέσεις τον πανικό σε μερικούς δύσμοιρους που μπήκαν εδώ μέσα για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Τι εννοείς όταν λες κακοήθειες; Καρκίνος; Αναφέρεις τους "χιλιάδες" που έχουν πάθει βλάβη και σε ρωτάω, πού είναι όλοι αυτοί; Γιατί δεν μαζεύονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και να προκαλέσουν σάλο; Με κάνεις να αναλώνομαι σε χιλιοειπωμένες συζητήσεις, αλλά είσαι ειδική περίπτωση και κάνω εξαίρεση. Και επίσης σε ρώτησα κάτι άλλο τις προάλλες και ακόμα περιμένω απάντηση. Αυτοί που προχωράνε σε αλλαγή φύλου και φορτώνουν τον οργανισμό τους όχι με φιναστερίδη, αλλά με χίλια δυο αντιανδρογόνα, γιατί δεν παθαίνουν όλα αυτά που λες (που δεν λες δηλαδή, χαζοϋποννοείς); Εχουν πιο δυνατό οργανισμό γιατί έτσι τους γέννησε η μάνα τους;
 

Inotech

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Εσυ μπορεί να θέλεις να κάνεις αλλαγή φύλου και να θέλεις να πείσεις και άλλους με την αστείρευτη γνώση και σιγουριά που αποκόμισες από τη χρήση της φιναστερίδης την οποία ακόμη θεωρείς αθώα!!! και με τη συνεχή σου παραπομπή σε τρανσέξουαλ παραδείγματα. Εγώ και νομίζω το συντριπτικο ποσοστό των ανδρών εδώ μέσα δε σκέφτονται μία τέτοια προοπτική

Εγώ σου προτάσω γεγονότα και οχι θεωρίες όπως θέλεις να πιστεύεις, γεγονότα που έχουν διαπιστωθεί από έγκριτα πανεπιστήμια όπως το George Washington στις ΗΠΑ, το Karolinska στη Στοκχόλμη και άλλα πολλά.

Μπορείς να μετρήσεις τη ταχύτητα της 5-αλφα αναγωγάσης μέσω του μεταβολίτη της (γλουκουρονίδιο της ανδροστενδιόλης). Υπάρχει εργαστήριο στο εξωτερικό που πραγματοποιεί αυτή την εξέταση και μετά μπορούμε να συζητήσουμε αν πρόκειται για μπουρδολογίες ή θεωρίες και να δούμε ποιος είναι ο τρελλός επιστήμονας και ποιος είναι ο σοβαρός δερματολόγος και ουρολόγος που επισκέφτηκες για να σου συνταγογραφήσει κάτι τέτοιο. Αν τα επίπεδα του μεταβολίτη είναι κάτω του 10-12 τότε καλά είναι να κόψεις τώρα το φάρμακο.

Δεν έχω καμία ανάγκη να γράφω εδώ μέσα, το κάνω απλά και μόνο για να επισημάνω ότι κάποιοι πρέπει να είναι πιο επιφυλακτικοί με το συγκεκριμένο. Δηλαδή τι θέλεις να γράψω πως όλα θα πάνε καλά; αφού σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού που το έχουν χρησιμοποιήσει δε πάνε. Τι να κάνουμε τώρα να αλλάξουμε δλδ την ιατρική για να πειστείς εσύ. Είναι ένα αντιανδρογόνο με άγνωστες συνέπειες ακόμη μεσοπρόθεσμα αλλά πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα στον οργανισμό.

Δίκες έχουν ξεκινήσει στο Καναδά (μαζική) και σε πολλές άλλες χώρες, δεν είναι ανάγκη να γίνει και πολύς ντόρος. Δεν είναι τόσο απλό να αντιμετωπίσεις βέβαια τους δικηγόρους μεγαθήρια των φαρμακευτικών, ούτε εύκολο να πείσεις δικαστές που δεν έχουν ιατρική γνώση και προσπαθούν να βγάλουν μία μέση λύση.

Οσο για μένα τι σε μέλλει, εγώ μπορεί να έχω όλο το χρόνο στο κόσμο να ασχολούμαι με αυτό το φόρουμ, ίσα ίσα το έχω βρει διασκεδαστικό και πυκνά συχνά το επισκέπτομαι. (δλδ μία φορά το τρίμηνο, μου αρκεί με αυτά που διαβάζω). Εκτός αν πιστεύεις ότι δουλεύω σαν είλωτας σε τίποτα κάτεργα και δεν έχω τη δυνατότητα να γράφω εδώ μέσα.

Θα λείπω για καιρό τώρα οπότε θα σε αφήσω ήσυχο να επιτύχεις το πονηρό σκοπό σου και να μεταπείσεις όσους καταφέρεις να μεταμορφωθούν σε τρανσέξουαλ. Πονηρούλη blindfold
 

tatini

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευθύβολες και άκρως κατατοπιστικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σου έθεσα. Απάντησες εύστοχα σε όλες μου τις ερωτήσεις.
 

mojo

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Επειδή Ίνοτεκ έχεις την συνήθεια να πετάς την μπάλα στην εξέδρα κάθε φορά που κάποιος κάνει μια διευκρινιστική ερώτηση, σε παρακαλώ (και αυτό πιστεύω το συμμερίζονται και άλλοι καλοπροαίρετοι εδώ μέσα) μπορείς να βάλεις ένα λινκ ή να ποστάρεις τα αποτελέσματα κάποιας εξέτασης ή έστω την διάγνωση κάποιου από τους κορυφαίους γιατρούς για την περίπτωσή σου?
Όσο για τα τα έγκριτα πανεπιστήμια που αναφέρεις, κάποιοι καθηγητές - μέλη τους δημοσίευσαν μελέτες βασισμένες σε συνεντεύξεις πρώην χρηστών. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Παρακαλώ διόρθωσε/στε με αν κάνω λάθος.
 

Hairboost

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Inotech για τις μεταμοσχευσεις τι αποψη εχεις ?
 

Inotech

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Κατ'αρχάς, Inotech, τα περί ιατρικής τα ακούω βερεσέ που λένε και στο χωριό μου. Έχω γνωρίσει πολλούς γιατρούς -ή γιατρούς wannabe- που δεν αξίζουν το πτυχίο τους ούτε για πλάκα. Από ΩΡΛάδες και παθολόγους μέχρι οδοντίατρους και δερματολόγους. Το χαρτί του γιατρού που τόσο εύκολα παίζεις για χάρη εντυπωσιασμού είναι απλά ένα φτηνό κολπάκι που σε συνδυασμό με την τεχνική του namedropping (χρησιμοποιείς όρους που δεν γνωρίζει ο μέσος άνθρωπος, σε ένα ενδεχομένως ακατάληπτο μπουρδολόγημα) σε βοηθά να αποκτήσεις ένα τάχα μου κύρος και να το παίξεις κάποιος. Εάν όντως είσαι σοβαρός γιατρός -που σίγουρα δεν είσαι, γιατί κανείς σοβαρός γιατρός δεν σπαταλά το χρόνο του όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο dream σε ιντερνετικά φόρουμ-, βγες ανοιχτά με την ταυτότητά σου και τα πλήρη στοιχεία σου και έπειτα μπορούμε να συζητήσουμε. Έτσι κάνουν οι σοβαροί επιστήμονες, είμαι ο τάδε και μέσω της επιστημονικής μου ιδιότητας, αυτή είναι άποψή μου. Το γεγονός ότι από τη μία παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως σοβαρό γιατρό και από την άλλη μιλάς πίσω από ένα ψευδώνυμο είναι αν μη τι άλλο ύποπτο

Αυτό παραπάνω αποτελεί μέρος του ερωτηματολογίου σου ;

Ποιος είσαι ρε μεγάλε ! Και πιστεύεις πως θα υπήρχε καλύτερος κατατοπισμός απο την απάντηση που σου έδωσα παραπάνω βασιζόμενος σε αυτό το κείμενο σου;

Οι "γιατροί" που γνώρισες και σου χορήγησαν ένα αντιανδρογόνο για την τριχόπτωση που τυγχάνει να μην είναι καν μελετημένο η εν μέρη μελετημένο με στρεβλά δεδομένα και βραχυπρόθεσμες προσαρμοσμένες μελέτες σίγουρα δεν έχουν το δικό μου επίπεδο.
Και ποιος ο τόσο σοβαρός λόγος να σου αποκαλύψω ποιος είμαι ; Χρωστάω κάτι σε κανέναν να έχω όλη μέρα ενόχλησεις; Η μήπως πρόκειται ποτέ νομίζεις να βρείς να σε κουράρει κάποιος σαν και εμένα; Να ψάξεις να βρεις λύση μόνος σου με το μυαλό που κουβαλάς
Να προστρέξεις σε αυτούς του οποίου το επίπεδο μπορείς να καταλάβεις. Γιατί αυτά που θα έπρεπε να μάθεις και να κατανοήσεις θα συνεχίσουν να σου φαίνονται ακατάληπτες μπουρδολογίες και ευφυολογήματα.
Οταν κάποιος συνεχίζει να επιμένει να καταστρέφει την υγεία του και να παρασύρει και άλλους σε αυτό το παιχνίδι, ε νομίζω χρειάζεται ψυχίατρο.

Ασε εμένα λοιπόν να γράφω αυτά που γνωρίζω, για να πείσω αυτούς που έχουν τη νοημοσύνη να σταματήσουν τη χρήση του φαρμάκου όσο είναι καιρός. Για τους άλλους ο πανικός που "σπείρω" με τα γραφόμενα μου, είναι προτιμότερος από το πανικό που θα τους θερίσει όταν θα έχουν τις σοβαρές και αδιάλειπτες παρενέργειες που ζήσαν όσοι συνέχισαν να λένε και να πιστεύουν τα δικά τους. Τώρα ψάχνουν να ενταχθούν σε ερευνητικά προγράμματα, τρώνε χρήμα και χρόνο γιατί όταν κάποιοι τους "φόβιζαν" αυτοί σφυρίζαν αδιάφορα.

Οσο για τις έρευνες που έχουν υλοποιηθεί έχουν να κάνουν με πολυετή παρακολούθηση και εξετάσεις εκατοντάδων ασθενών από πανεπιστημιακά ιδρύματα και τμήματα πανεπιστημίου τα οποία αρνούνται πεισματικά τις χορηγίες φαρμακευτικών κολοσσών και θυγατρικών τους. Δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια το ίδιο ούτε όλα τα τμηματα το ίδιο.

Καλή συνέχεια σε όλους θα λείψω για ένα μεγάλο σχετικά διάστημα οπότε ίσως αλλάξουν πολλά μέχρι να επανέλθω στην Ελλάδα.
 

tatini

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Μόνο εγώ νομίζω ότι κάθε φορά που σε ρωτάει κάποιος κάτι συγκεκριμένο περνάς την κουβέντα στις "άγνωστες" (που όμως εσύ τυχαίνει να γνωρίζεις) μακροπρόθεσμες παρενέργειες της φίνας. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή. Εγώ είμαι ένας μικρός τυπάκος που δεν έχω σχέση με την ιατρική σε πανεπιστημιακό επίπεδο, αλλά παίρνω ένα φάρμακο που έχει εγκριθεί και χορηγείται σε εκατομμύρια κόσμο. Εσύ, που είσαι ο σοβαρός και περισπούδαστος γιατρός, και έχεις επιφορτιστεί το βαρύ έργο του να μας σώσεις από αυτό το καταστροφικό φάρμακο, γιατί δεν μιλάς με στοιχεία και δεν απαντάς συγκεκριμένα ΠΟΤΕ σε ό,τι κι αν σε ρωτήσουν; Το να ξέρω λεπτομέρειες πάνω στην ενδοκρινολογία ενδεχομένως θα βοηθούσε την κουβέντα, γιατί απ' ό,τι φαίνεται εσύ έχεις αναλάβει την πρωτοκαθεδρία του κλάδου και είσαι έτοιμος να γράψεις καινούρια βιβλία -για τις "άγνωστες" καταστρεπτικές συνέπειες της φίνας που όμως εσύ τυχαίνει να γνωρίζεις (2). Δεν είμαι όμως γιατρός και ούτε σκοπεύω να μάθω ενδοκρινολογία μόνο και μόνο για να αντικρούσω αυτά που υποννοείς. Παραπάνω συμφώνησε μαζί μου ένα παιδί ότι κάθε φορά απαντάς άλλ'αντί άλλων. Γιατί δε μας φέρνεις μερικές από τις εξετάσεις σου να δούμε κι εμείς τα αποτελέσματα από τις χημειοθεραπείες που λες; Θα είχε ενδιαφέρον να συζητήσουμε πάνω σε κάτι συγκεκριμένο. Όσο αποφεύγεις να απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και επιμένεις την ψαλμωδία της 5-α αναγωγάσης σε ένα παραλήρημα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι αβάσιμο, αλλά λόγω έλλειψης γνώσεων δεν είμαστε σε θέση να αντικρούσουμε, δεν με πείθεις.

Πάλι το μόνο που έκανες ήταν να απομονώσεις το κείμενο όπου αναφέρω τους λόγους για τους οποίους δεν αποκαλύπτεις τα στοιχεία σου. Στην ουσία, στις ερωτήσεις δηλαδή, δεν απαντησες, εκτός από αυτή για τις μηνύσεις, όπου αναφέρεις την υπόθεση στον Καναδά (την οποία μπορεί να βρει και η γιαγιά μου στο φόρουμ των παραπληγικών propeciahelp).

Αν θες να σώσεις τον κόσμο, θα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω.
 

Hairboost

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Inotech για τις μεταμοσχευσεις τι αποψη εχεις ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Ακόμη nw1 είναι ο τύπος. Φαντάσου να έπαιρνε και φίνα, nw -10 θα ήταν. Και άλλοι έκαψαν την γούνα τους εδώ μέσα απο τις μεσοπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες παρενέργειες της φίνας, την ψύχωση του Inotech κανείς δεν την απέκτησε. Πρέπει να έπαθε μεγάλο θέμα ο τύπος. Υπερβολές, υπερβολές, υπερβολές, ασάφειες, τρομολαγνείες, τρομοκρατίες, ημιμάθιες, υπεροψία, αλαζονεία, θόλωμα των νερών, ανεπαρκείς απαντήσεις.... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. Συνάντησε ενα απο εμάς απο κοντά και σε πληρώνουμε κιόλας, απλά δείξε στοιχεία, απέδειξε την ταυτότητα σου για να σε πάρει κανείς σοβαρά. Εσύ αμα είσαι γιωτάς και με φίνα 1 μήνα (ίσως σε συνδυασμό με τίποτα άλλο που μπορείς να κούμπωνες) ή αμα σου έκατσε άσχετο πρόβλημα υγείας, έπαθες ψύχωση κατά της φίνας και διεξάγεις εκστρατεία εναντίον της σε ενα παραλήρημα του νου σου, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
 

tatini

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Panos1982 είπε:
[quote author=Hairboost link=topic=2808.msg53264#msg53264 date=1305723909]
Inotech για τις μεταμοσχευσεις τι αποψη εχεις ?

για να εχει αποψη.....πρεπει πρωτα να εχει κανει μεταμοσχευση....
[/quote]

Ο Ιnotech είναι ο Τσακ Νόρις των μαλλιών, οπότε δεν μπορεί να μην ξέρει και για τις μεταμοσχεύσεις.
 

alexXXX

Active Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

προς inotech ...φιλε αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου καποιο π.μ γιατι με αυτο το πραγμα με βλεπω να τραβιεμαι για πολυ ακομα .ενω η στυση ειναι μια χαρα η ολη διαδικασια της εκσπερματωσης ειναι χαλια συν οτι τωρα τελευταια εχω και ενα τσουκσιμο οταν τελειωνω.πες μου τι θα πρεπει να κοιταξω μπας και προλαβω τιποτα.
 

BLuEArMy

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Κοίταξε το γλουκουρονίδιο της ανδροστενδιόλης.
 

Panos1982

Well-Known Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

BLuEArMy είπε:
Κοίταξε το γλουκουρονίδιο της ανδροστενδιόλης.


χαχαχα.....ουτε να το γραψεις δε ξερεις..... ;D
φαντασου δλδ για τον αν ξερεις τι στο διαλο κανει αυτο το πραγμα.....

**δε το λεω για να στην πω blue.... ουτε κι εγω εχω ιδεα τι κανει.... :)
αυτο απ τον ινοτεκ το ακουσα πρωτη φορα....και δε ξερω κατα ποσο ισχυει η οχι.....αλλα βασικα δε με ενδιαφερει και να μαθω πλεον...αλλιως θα ειχα μαθει....**

Παντος η γνωμη μου για τον ινοτεκ ειναι οτι αυτα που λεει μου δειχνουν να εχουν βαση.....αλλα παντα το παρακανει....και μιλαιε κυριως χωρις αποδειξεις.....και στο τελος χανει το παιχνιδι....
ισως να εχει γνωσεις... ισως οχι......αλλα αν εχει....δε ξερει να τις μεταφερει... :-[
 

BLuEArMy

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Για πλάκα το είπα.. ;D

Αν ήξερε πραγματικά κάτι.. και όντως ενδιαφερόταν θα έλεγε ποιός είναι!
Επίσης αφού είναι τόσο μεγαλοεπιστήμονας... ενδοκρινολόγος και ψυχίατρος (από τα διάφορα μέρη που δούλεψε) .. τότε αυτός τί πήρε το χάπι τότε χωρίς να ξέρει; Χωρις να το μελετήσει;
Μην είμαστε αφελείς! Όσοι δοκίμασαν τη φιναστερίδη είπαν κάνει καλό στα μαλλιά μου.. αλλά είχα παρενέργειες.. το διέκοψα και μετά από λίγο καιρό όλα ΟΚ! Δεν είναι αθώο φάρμακο.. ΟΠΩΣ δεν είναι και η ασπιρίνη!
Κάνε ένα google aspirin kills και θα δεις πάλι τι χαμός γίνεται! Όσοι βγαίνουν και λένε με σκότωσε η φιναστερίδη.. οι πιο πολλοί δεν πήραν καν γιατί φοβούνται και θέλουν να δικαιολογήσουν το φόβο του (όπως έκανα κι εγώ πριν πάρω) είτε είναι norwood 5+ και απλά είναι αργά για αυτούς και ακόμα και να το πάρουν δε θα κάνει κάτι. Το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος έχει πάθει τοσα κακά από ένα φάρμακο.. όσο καλος Σαμαρείτης κι αν είναι δε θα μαλλώνει όλη μέρα μέσα σε ένα φόρουμ με αυτούς που παίρνουν το χάπι.. για να τους σώσει.. έστω κι αν αυτοί τον κοροϊδεύουν.. ! Έτσι δεν είναι; Οι λογικοί εδω μέσα είπαν το πήρα.. είχα παρενέργειες .. σταμάτησα ..τελος!

Επαναλαμβάνω δεν είπα ότι είναι αθώο.. όπως όλα τα φάρμακα... και όσοι παίρνουμε είναι μετά από σκέψη! Εμένα το άγχος για τι φαλάκρα δε μου αλλάζει της ορμόνες κάνοντας μου ζημιά; Τα ζύγισα και είπα θα δοκιμάσω... !
 

bullshit

Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Eνδιαφέρον θα είχε και μια δημοσκόπηση για τις μετά την διακοπή παρενέργειες
 

Mouratidis

New Member
Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ

Καλησπερα σε ολους!
Ειμαι και εγω χρηστης φιναστεριδης εδω και 5 χρονια και εχω παρατηρησει και εγω καποια προβληματα με την στυση μου παρομοια με αυτα που εχει αναφερει ο φιλος Πανος. Ενα αλλο πραγμα που εχω παρατηρησει και δεν ξερω αν εχει σε σχεση με την φιναστεριδη ειναι οτι κατουριεμαι πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο συχνα και αυτο δεν εχει να κανει με διαβητη γιατι το εψαξα. επισης δεν πινω περισσοτερη ποσοτητα νερου για να πω οτι εχει σχεση με αυτο. Ακομη ενα πραγμα που ειδα στις αναλυσεις μου τα τελευταια δυο χρονια ειναι η αυξηση ασβεστιου ενω οι αλλες εξετασεις μου ειναι φυσιολογικες. εχει κανενας απο εσας παρομοια προβληματα?
Αυτο που ηθελα επισης να ρωτησω τα παιδια και ιδιαιτερα το φιλο πανο που φενεται γνωστης του θεματος θα μπορουσε καποιος που σκεφτεται να προβει σε μεταμοσχευση να τολμησει να σταματησει το χαπι. Ποια ειναι η λυση σε αυτη την περιπτωση? Να μην προχωρησει καθολου στην μεταμοσχευση και να σταματησει και το χαπι? Να παιρνει το χαπι για καποιο καιρο μετα την μεταμοσχευση και να το σταματησει σταδιακα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις αποψεις σας
 
Μπλουζα