ironmaiden3
Member
Καλημέρα στην παρέα ,ελπίζω όλοι να είστε καλά! Ζήτω συγνώμη αν το συγκεκριμένο θέμα έχει αναπτυχθεί ξανά ,ωστόσο όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα κάτι σχετικό ούτε εδώ ούτε σε κάποια ξένα φορουμς. Είμαι 31 και πήρα απόφαση μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και συμβουλή γιατρού να ξεκινήσω φίνα 1 Mg / μέρα. Η ερώτηση μου είναι κάτα ποσό Αλληλεπιδρά το φάρμακο σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ. Εγώ σαν παράδειγμα έστω ότι θα βγω 4 φορές την βδομάδα χ4 ποτά την φορά μιλάμε για 16 κατά μέσο όρο την βδομάδα. Αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει την επίδραση της φινας και να μην λειτουργεί τόσο καλά όσο θα μπορούσε ; Η μπορεί ακόμα χειρότερα να προκαλέσει και έξτρα επιβάρυνση στον οργανισμό μου(δηλαδή ούτε μαλλί παρά μόνο επιβάρυνση ) . Όποιον φάρμακοποιο/γιατρό ρωτήσεις σου απαντάει ότι όταν είσαι σε οποιαδήποτε θεραπεία εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να κανείς υπερβολική χρήση αλκοόλ, ωστόσο εδώ μιλάμε για μια θεραπεία που θα κανείς για πολύ καιρό , όποτε πρακτικά είναι αλλαγή στον τρόπο ζωής /διασκέδασης.Όποτε θα εκτιμούσα μια γνώμη κάποιου με χρόνια χρήση φινας αν είχε αντίστοιχη εμπειρία..ευχαριστώ