Φιναστερίδη

AmazingG

Member
'Ενα μπράβο καταρχήν για τα παιδιά που δημιουργήσανε αυτό το φορουμ. Είμαι ο "κλασικός" έχω διαβάσει πολλά αλλά ποτέ δεν έκανα ενα ποστ.Παίδες, κλάσικά είμαι στα 23, οι κρόταφοι υποχωρήσανε ligo και η τρίχα απλά έγινε διαφορετική (δεν αραίωσε η λέπτυνε).
Έχω αποφασίσει στην χρήση φιναστερίδης απλά τα θέλω όλα συγκεντρωμένα εδώ γιαυτό το κάνω το ποστ.
1ον) 1μγ σαφώς,καλύτερα προσκαρ ι προπέσια (ρωτάω γτ το κόβεις το προσκαρ στα 5, γνωρίζω τις τιμές)
2ον) Θέλει συνταγή? η απλά παω φαρμακείο ανετος
3ον) Από τους έμπειρους-ΜΟΝΟ, το μετανιώσατε η όχι (και πόσα χρόνια το χρησιμοποιήτε)
4ον) Την 1η εβδομάδα (συνήθως) λένε για μικρό παρενέργειες γτ και καλα ο οργανισμός προσαρμόζεται, ισχύει? ποιες είναι αυτές, λίγοι πόνοι ?
5ον) κάποια εξέταση που κάνετε όσοι χρησιμοποιήτε στο αίμα η στο σπέρμα?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θα σε απαντησω αυριο γιατι παω για υπνο.
Ειμαι χρηστης 3 χρονια.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
1) Proscrar πιο φθηνο και συνφερει αλλα θελει κοψιμο,Propecia ακριβο αλλα περνεις την ποσοτητα που πρεπει να παρεις.
Εχουν αναφερθει και στα δυο παρενεργειες φυσικα.

2)Και απο το φαρμακειο μπορουν να στο δωσουν ετσι χωρις συνταγη αλλα αν το γραψεις ειδικα το procsar το περνεις και φθηνοτερα,για το Propecia δε ξερω.
Αν εχεις θεμα τοτε πας σε ουρολογο και στο γραφει.Εμενα ο ουρολογος δεν μου το γραφε γιατι ελεγε ειμαι μικρος για τετοια φαρμακα (36 ετων) και ετσι εστελνα το μπαμπα μου να το γραψει.Αλλα πιστευω μπορεις να το παρεις απο το φαρμακειο χωρις συνταγη.
1 mg ειναι το ανωτερο που πρεπει να παρεις συνηθως.

3)Το proscar με φερνε τρομερες παρενεργειες και το περνα περιπου 1 χρονο και λιγο παραπανω και το εκοψα γι αυτο το λογο.Μετα βρηκα αλλο χαπι το finar και με αυτο ειμαι πολυ καλυτερα εδω και 2 χρονια.Ακομη δε το μετανιωσα αλλα θελω να το κοψω το ρημαδι γιατι δεν γινεται να ζω εφ ορου ζωης με αυτο.

4)Ναι ισως εχεις καποιες παρενεργειες στην αρχη οτα ξεκινησεις ισως οχι αλλα και ισως να μην σταματησουν. Ειναι αραιωση στο σπερμα,Ειναι πονοι στους ορχεις και στην κοιλια η στομαχι που καποιες φορες ειναι εντονοι και ουτε να σταθεις μπορεις.Επισης εχεις και μειωμενη στυση,λιμπιντο.Αυτες ειναι οι πιο συχνες παρενεργειες.
Ξεκινας και βλεπεις πως θα πας και αναλογος πρατεις.

5)Εξεταση εγω δεν εχω κανει καμια ως τωρα.Αλλα μπορεις να κανεις για να δεις σε πια επιπεδα βρισκεται η τεστοστερονη σου.Για κατι αλλο δε ξερω Ισως σε πουν αλλα παιδια.

Μπορεις να ποσταρεις καμια φωτογραφια να σε δουμε κιολας και που βρισκεσαι.Ετσι θα κρινουμε καλυτερα την περιπτωση σου.Κατα ταλλα εισαι και μικρος ακομη για να ξεκινησεις Φινα.
 

AmazingG

Member
Απιστευτος, και μόνο που σπατάλησες λίγο χρόνο για ενα άγνωστο(εμένα) πραγματικά αγορίνα σε ευχαριστώ πολύ. Κοίτα θέλω απλά να δοκιμάσω για 1 εβδομάδα-μήνα να δω τι συπτώματα περισσότερο και άμα είναι νορμάλ να συνεχίσω, καθώς μινοξιδίλη και τοπικά, ουσιαστικά δοκίμασα αλλά σταμάτησα, στο 6-μηνο και μετά παύουνε να έχουνε τόση δύναμη (σε μένα τουλάχιστον και φίλους). Απλά πιστεύω ότι μια έσχατη λύση ειναι το άτιμο καθώς ουσιαστικά εναντιώνεται στα γονίδια μας με τον τρόπο του. Το ποστ έγινε και για 2 φιλαράκια είμαστε και οι 3 διαφορετικές ηλικίες 23-28 που δυστυχώς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα.Όποτε μπορέσω θα ανεβάσω 2-3 φοτο γτ οχι.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εδω ειμαστε να βοηθαμε οσο ξερουμε μην ανχονεσαι.
Δοκιμασε και αν εχεις παρενεργειες τα κοβεις.
 
Μπλουζα