Φινάστεριδη και τριχοφυΐα στο πρόσωπο

nikgeo

New Member
Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι 22 και ξεκίνησα την φίνα πριν από 3 μήνες (Δευτερα Τέταρτη Παρασκευή από 1,25mg) και δεν έχω εμφανή αποτελέσματα ακόμα. Λόγω ηλικίας δεν έχει εξελιχθεί πλήρως η τριχοφυΐα στο πρόσωπο, δηλαδή, υπάρχουν κενακια ακόμα. Έχοντας διαβάσει αρκετά σε άλλα φόρουμ ότι η επίδραση του DHT είναι που την προκαλεί και άρα με την μείωση του μειώνεται και ο ρυθμός εκφυσης των τριχών στο πρόσωπο, ήθελα να ρωτήσω την γνώμη του γκρουπ και όσων έχουν ασχοληθεί περισσότερο επι του θέματος.

Ευχαριστω όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Τι γνώμη θες να πούμε φίλε? Θα κόψεις την φίνα για να μην έχεις κενάκια στα γένια? Κάποια χαλαρή σύνδεση μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς εδώ γι αυτό. Επίσης τα κενά στα γένια σου μπορεί να μη γεμίσουν ποτέ και χωρίς να πάρεις φίνα ποτέ, γεννετικό είναι αυτό όπως και η καράφλα. Μην ασχολείσαι με αυτό.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε,22 είσαι ..όχι 12..τι λόγω ηλικίας δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα τα γένια?? Εδώ καραφλιαζεις και παίρνεις φίνα,και από την άλλη λες επειδή είσαι μπεμπουλης δεν έχεις βγάλει γενακια ακόμα?? .Ρε τι τραβάμε εδώ μέσα με τον καθε κουζουλο...της πίτσας του το χαβ
Καλησπέρα στην ομάδα,

Είμαι 22 και ξεκίνησα την φίνα πριν από 3 μήνες (Δευτερα Τέταρτη Παρασκευή από 1,25mg) και δεν έχω εμφανή αποτελέσματα ακόμα. Λόγω ηλικίας δεν έχει εξελιχθεί πλήρως η τριχοφυΐα στο πρόσωπο, δηλαδή, υπάρχουν κενακια ακόμα. Έχοντας διαβάσει αρκετά σε άλλα φόρουμ ότι η επίδραση του DHT είναι που την προκαλεί και άρα με την μείωση του μειώνεται και ο ρυθμός εκφυσης των τριχών στο πρόσωπο, ήθελα να ρωτήσω την γνώμη του γκρουπ και όσων έχουν ασχοληθεί περισσότερο επι του θέματος.

ά έχει ο καθένας...αδερφέ,22 χρόνων είσαι ..στο ξαναλέω μπας και το εμπεδώσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα στην ομάδα,

Καλημέρα φίλε μου!Τα κενά στα γένια δεν συνδέονται πάντα με την DHT έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες!Έχει να κάνει με γονιδιακούς λόγους!Για να ξεκίνησες φίνα όμως φαντάζομαι ότι το πρόβλημα σου έχει να κάνει με τα μαλλιά!Οπότε το πρόβλημα σου είναι να έχεις μαλλιά ή γένια?
Στα 22 συνήθως ένας άντρας έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη του και οι γυναίκες σε μικρότερη ηλικία!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα