Φαλάκρα η ψυχολογο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zoinikolaou

New Member
Γειά σας, τυχαια σας διάβασα πρίν λίγες μέρες και ενθουσιαστηκα, μπράβο σας.

Να σας πώ και εγώ αυτο που μου συμβαίνει, μήπως και κάποιος ξέρει να μου πει.
Από την εφηβεία πάντα γρίνιαζα γιατι έλεγα οτι δέν ειχα πολλά μαλλια, καθε δυο τρια χρόνια πέρναγα και μιά εξαρση πτώσης τριχών,(γιά κανα μήνα) επιανα τα μαλλιά μου και μου μένανε στα χέρια 100 τρίχες τη πρώτη φορά, 150 κατα το μεσημέρι και άλλες 100 το βράδι.Σε τέτοιες εξάψεις τρελλενόμουνα
και άλλωτε έκανα ενέσεις βιταμινη Β , αλλες φορές έπαιρνα priorine για λιγους μήνες και τα χρόνια περνάγανε χωρις κάποια ιδιαιτερη αραιωση, βέβαια τα τελευται 10 χρόνια επάνω αριστερα(οχι στην κορυφή) ειχα ενα αδιασματακι που απ΄οτι μου ειπαν οι γιατροι ήταν ΑΑ, δεν εκανα κάτι ιδιαιτερο για να το διορθώσω τη στιγμή που οπως χτενιζόμουνα δέν φαινόνταν.
ΠΡΙΝ 3 χρόνια λοιπόν, πήγα σε μιά κομμώτρια για να κάνω ανταυγιες, η ιδια μου τα ειχε ξανακάνει, γιατί εγώ τα τελευταια 30 χρόνια κάνω ανταυγιες, και απ΄την αρχή θεωρησα οτι βιαζόνταν.

τεσπα ,αφου με ελουσε και πήγε να με χτενήσει, ακουω ένα ωχ ,τη ρώτησα τι έγινε και μου΄πε τιποτα και κράταγε στά χέρια της κάποιες αρκετες τριχες, δέν εδωσα σημασια, με χτένησε και εφυγα.
Εγώ οταν τα επιανα αλογοουρα πετάγανε απειρες τριχουλες σε ολο το κεφάλι,τοσο που εβαζα
αφρό για να μην πετάνε, απ΄την επόμενη τουντεκαπαζ δεν υπήρχε τριχουλα να πετάει και οταν τα έπιασα αλογοουρα ειχα την σισθηση οτι επιανα τα μισα μαλλιά απ΄αυτά που ειχα την προηγουμενη.
Την ρωτησα με τροπο για να μην την προσβάλλω και μουπε οτι μου εβαλε 20αρη με νερό(χα-χα)
και μετά μου ειπε οτι μήπως φταιει ο σιδηρός μου, έτσι μιά εβδομάδα μετά έκανα εξετάσεις αιματος και ολα ήταν πολυ καλα.
Τρια χρόνια ψάνχω να βρώ τι εγινε εκεινο το απόγευμα και μεσα σε μισή ωρα μου μείναν τα μισα μαλλιά και κατα συνεπεια τώρα φαίνεται σάν αλωπεκια σε ολο το κεφάλη.
Εξετάσεις αιματος, θυροειδή ειναι καλές,πολυκιστικές δεν εχω.
Ειμαι στά πρόθυρα της τρέλλας, μπαίνω σε λεωφορεία και κοιτάζω τα κεφάλια
Αν κάποιος ξέρει τι μπορει να έγινε ας μου πει
ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Ζωη στα μαμησε τα μαλάκια η βρώμα που στα εφτιαχνε. την έχω πάθει και εγώ με καλλυντικά απο κομμωτήρια και ήμουνα και μικρό αγοράκι έτσι, 15 ετών. ΜΑΚΡΙΑ απο δαυτους δεν ξέρουν τι πουλάνε και κάνουν ΖΗΜΙΑ. Τώρα τι κάνεις. Καταρχήν πας σε γιατρους (όχι σε έναν μόνο) και βλέπεις τι σου λένε και τι θεραπεία θα σου δώσουν. Διάβασε όλα τα ποστ για την γυναικεία πάθηση επι κεφαλής. Εύχομαι να είναι ανατρέψιμη η κατάσταση και να σου πάνε όλα καλά όπως και σε όλες τις γυναίκες στο foroum, για τους αντρες δεν ευχομαι τίποτα γιατί ανδρες είμαστε λίγο καραφλα δεν πειράζει ;D
 
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Γειά σου zoinikolaou και καλωσήρθες!

Πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω τον NoMoreLoss για την ευχή του πρός όλες εμάς είτε συμμετέχουμε σε αυτό το φόρουμ είτε όχι. Και χαίρομαι που φαίνεται από την στάση μελών - αντρών ότι σέβονται εμάς ( που κατά την άποψη μου είναι σπάνιο) και φυσικά τον Άκη που φρόντισε να έχει χώρο και για μας.

zoinikolaou ο τίτλος που έχεις βάλει με προβληματίζει λίγο. Τα συναισθήματα που νιώθει μια γυναίκα όταν χάνει τα μαλλιά της δεν περιγράφονται και κατα τη γνώμη μου μόνο μία άλλη γυναίκα που βιώνει το ίδιο μπορεί να τη καταλάβει. Απο κεί και πέρα το κατα πόσο μπορεί κάποια να το αποδεκτεί όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται, αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρά της και κάποιες φορές το κατά πόσο τη βοηθάει ο περίγυρός της. Το πώς την αντιμετωπίζουν οι άλλοι παίζει σημαντικό ρόλο όταν βρίσκεται στο στάδιο της μη αποδοχής του εαυτού της με αυτό, δηλαδή με το να χάνει τα μαλλιά της.
Το άν λοιπόν χρειάζεται κάποια ψυχολόγο δεν είναι τόσο απλό το θέμα αλλά μόνο και μόνο για τις τρίχες δε νομίζω να είναι απαραίτητο. Αν κάποια νομίζει ότι καραφλιάζει χωρίς να συμβαίνει αυτό τότε μάλλον το πρόβλημα βρισκεται αλλού... :p

Επίσης μιλάς για ντεκαπάζ;;; Μα είναι δυνατόν αν έχεις πρόβλημα τριχόπτωσης να πηγαίνεις να κάνεις ντεκαπάζ;; Μα τώρα ας μη γελιόμαστε δε μπορεί μία γυναίκα με τέτοιο πρόβλημα να κάνει ότι κάνουν όλες οι υπόλοιπες. Εκτός αν σου τα έκαψε η κομμώτρια! Όσες γνωστές μου τα έκαψαν, το μαλλί τους πάντως επανήλθε.

Αν πας σε κάποιο δερματολόγο θα σου πεί αν είναι ΑΑ. Εδώ αν διαβάσεις υπάρχουν αρκετά που θα σου φανούν χρήσιμα και φυσικά μαζί με το τί θα σου δώσει ο γιατρός θα μπορέσεις πιστεύω να βγάλεις μία άκρη.
 

zoinikolaou

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Χριστινα μου , χάρηκα πολυ γιατι βλέπω πώς κάποιοι ανθρωποι με καταλαβαίνουν , γιατι κάποιοι φίλοι μου , μου λέγανε ,εγώ βλέπω οτι έβλεπα, και κάποια αλλη μετά από 6 μηνες από το ατυχες εκεινο απόγευμα παραδέχτηκε οτι εξαφανίστηκαν ολα τα τριχάκια που πετάγανε (μη φανταστης χνουδι) και είχα αρχίσει να νομίζω οτι παρανόησα, ομως εγώ ηξερα πώς ενοιθα ακριβώς απ΄την επόμενη μέρα, αρχισα να μπαίνω σε κομμωτήρια και να ρωτάω πώς μπορεί κάνοντας ανταυγιες τα μαλλιά να καού από την ρίζα? (γιατι δέν ητανε καμμένα στη μεση η κάπου στη πορεία της τριχας, απλά εφυγαν απο την ρίζα)
Αλλοι μου λέγανε οτι κανοντας ανταγεις δέν φεύγουν απ΄τη ριζα γιατι δέν ακουμπάει επάνω στο κεφάλι , αλλά ενα μεγαλο διδακτικό κομμωτηριο μου ειπε οτι μπορεί να γίνει αυτό από χημικό σοκ,
το ιδιο μου ειπε και κάποια κλινική μαλλιών, οτι δηλ. εγινε οτι έγινε αλλά δέν μου κατέστρεψε τα τριχοθυλάκια και θα έπρεπε να κάνω κάποιες θεραπείες άλλα λεφτά δηλ. αφένός και αφ΄ετέρου δέν ειμαι ο ανθρωπος με τη μάσκαρα και τις κρέμες στά χέρια και το αφησα.
Βλέποντας ομως οτι περνουν τα χρόνια και τρίχες βγαίνουν μόνο πρός το πάτωμα ,πήγα σε ενα
δερματολογο (ο κουκος αηδονι !!!) και μουπε κάπως το ίδιο, μου συνεστησε να λουζομαι 4 φορές την εβδομάδα με hair force , ενα χαπι ψευδαργύρου την ημέρα και λοσίον hair force με
elocon , σημερα ειναι η τριτη μέρα θεραπείας, δέν ξέρω άν θα αντέξω ως το τέλος.

Να σου πώ κάτι, όταν πήγα να κάνω τις ανταυγεις , μετά από 9 μήνες από τις προηγούμενες,
δέν ειχα τριχοπτωση, να φανταστείς λουζομουνα μιά φορά στις 10 μέρες και τα ισιωνα ,γιατι ειναι σγουρά, και οταν χτενιζόμουνα μου πέφτανε 10 με 20 τριχες τη μέρα,μέχρι το επόμενο λουσιμο.
Και μετά απ΄αυτό που εγινε πάλι δέν ειχα τρομερή τριχοπτωση, παρά μόνο πρίν 6 μήνες εξαψη
που τραβαγα την αλογοουρά και μετραγα κάθε φορά τριχες.
εχω γίνει ειδική, με μιά ματιά μπορώ να πώ πόσες τριχες κρατάει κανεις στό χέρι του

Ανέφερα οτι ειχα εξάρσεις πτώσεις μαλλιώ, γιά κανα μήνα στον χρόνο και μετά οκ

τι λές για όλα αυτά?
 
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Kοίτα για ανταύγειες κι εγώ το ίδιο ξέρω ότι σου έλεγαν και οι κομμώτριες (νομίζω όταν είσαι έγγυος οι ανταύγειες επιτρέπονται) αλλά εγώ δεν ασχολούμαι με χημικές βαφές εδώ και χρόνια. Μόνο φυτικές θα πρότεινα να χρησιμοποιεί κάποια. Γενικά το χρώμα δε με απασχολεί, αν οι 5 τρίχες που έχω είναι κόκκινες ή μαύρες δε με ενδιαφέρει :D Το ξανθό πάντως βοηθάει γιατί δε κάνει contrast με το κεφάλι.

Για λούσιμο κάθε 10 μέρες τί να σου πώ.. νομίζω είναι υπερβολικό. Πάλι καλά που έβλεπες μόνο 10 με 20 τρίχες :p

Τώρα για τη θεραπεία που σου έδωσε είναι ελεεινά νωρίς για να καταλάβεις αν ανταποκρίνεσαι καλά. Καλή επιτυχία.
 

zoinikolaou

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

να ρωτήσω ?
εσύ τι πρόβλημα έχεις αντιμετωπίσει?

σε βλέπω αρκετά ήρεμη και συνηδειτοποιημενη,
 
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Θα ήταν πολύ κουραστικό να ξαναγράψω για μένα. Τα χω γράψει πολλές φορές. Έχω ΑΑ πολλά χρόνια. Ε και τί να κάνω να κλαίω συνέχεια τη μοίρα μου; Συμβαίνουν αυτά και έτυχε να είμαι κι εγώ μία απο αυτές τις γυναίκες. Η ζωή συνεχίζεται..
 

zoinikolaou

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

(ΝοΜοreLoss)

ευχομαι η ευχή σου να πιάσει.
το θεμα ειναι οτι αυτη δέν παραδέχεται οτι κάτι εκανε, και οσο θυμάμαι με ποσα μαλλιά πήγα και πόσα μου εφησε , τρελλενομαι, γιατί δέν ήταν κατι που εφταιγα εγώ αλλά η βιασινη και η αμέλεια της, δέν λέω οτι το έκανε επίτηδες, αλλά άν έβαλε μεγάλο νουμερο οξυζενε γιά να τελειώσει μιά ώρα αρχίτερα εμένα με σκότωσε
 

zoinikolaou

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Οπως ειπα ειμαι λιγων ημερών στο site και σήμερα διάβασα την δική σού ιστορία,
καταρχας καλησπέρα,
απ΄οτι ειδα εισαι αρκετους μηνες μέσα, οταν μπηκα την πρώτη φορά ειχα διαβάσει το πρόβλημα
μιας κοπέλλας που ελεγε περιπου οτι ηταν νεα στην παρέα , αλλά οχι και στο πρόβλημα τριχόπτωσης, έλεγε οτι είχε επισκεφτεί γιατρούς και στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ και τέλος ζητουσε πληροφορίες για b****man k**d , γιά ένα περουκινι που τοποθετηται μόνιμα,
Αν εχεις δεί αυτό που σου περιγράφω ,πέσμου σε ποιό κομμάτι του σιτε να πατήσω να τη βρώ, γιατι δέν θυμάμαι που το διάβασα, ουτε και το ονομά της,
αυτη την κλινική την ξέρω και ισως να μπορέσω να την βοηθήσω
ευχαριστώ
 
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Kαλησπέρα :)

ναι έχεις δίκιο δε μπορείς να ξέρεις τί έχει γράψει ο καθένας. Για να μη γίνομαι κουραστική γι αυτό το είπα.. πάντα φιλικά μιλάω ;)

Η κυρία που αναφέρεσαι είχε μπεί με το nick sofichat
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,376.0.html
Απάντηση #14
 

xk

Active Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

zoinikolaou είπε:
Ειμαι στά πρόθυρα της τρέλλας, μπαίνω σε λεωφορεία και κοιτάζω τα κεφάλια

καλα αυτο το χα παθει κι εγω.μου πέρασε με κομπλιμεντα παρηγοριας απ το αντιθετο φιλο.(εισαι πιο γλυκουλης έτσι και τετοια :p ) μεχρι να το ξεπερασω μέτραγα τριχες στα κεφαλια αλλωνων.όλα θα πάνε καλά κοπελιά.. ;)

τωρα μια και μιλάμε για ταλαιπωρημενο μαλλι κανε ένα μασαζ με αρκετη ποσοτητα αλοε βερα τζελ στα δαχτυλα μια ωρα πριν το λουσιμο.θα ζωντανεψουν

optima_aloe_vera_cosmetics_gel.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

xk είπε:
καλα αυτο το χα παθει κι εγω.μου πέρασε με κομπλιμεντα παρηγοριας απ το αντιθετο φιλο.(εισαι πιο γλυκουλης έτσι και τετοια :p ) μεχρι να το ξεπερασω μέτραγα τριχες στα κεφαλια αλλωνων.

Αυτή είναι μία βασική διαφορά μεταξύ αντρών και γυναικών που χάνουν τα μαλλιά τους. Έχει τύχει να διαβάσω κάποια posts σας που γράφετε "για τις γκόμενες τα κάνουμε όλα" . Μία γυναίκα δε θέλει να έχει τα μαλλιά της για να αρέσει στους άντρες αλλά γιατί χωρίς μαλλιά δε νιώθει θηλυκό ( και με λιγότερα μαλλιά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γνωρίσει άντρα το θέμα είναι τελείως εσωτερικό για μας) . Δε νομίζω να ένιωθε καλά μια κοπέλα ή και κάποια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας αν της έλεγε κάποιος : "κι όμως με τη καραφλίτσα νομίζω πως είσαι πιο γλυκούλα" :p

Πάντως zoinikolaou αν οι θύλακες είναι εντάξει όσο μαλλί και να σου κάηκε θα ξαναβγεί. Αλλά χρειάζεται να κάνεις θεραπεία.
 

nick354

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Παντως Χριστινα δεν ξερω ποσο παρηγορο ειναι αυτο αλλα τον τελευταιο καιρο βλεπω πολλες οταν σ λεω πολλες πολλες γυναικες με αραιωση και μικρες κοπελες μαλιστα!Δεν χερω πραγματικα που οφειλεται αυτο γιατι ο γυναικειος οργανισμος ειναι πολυ πιο περιπολοκος απο τον ανδρικο οσων αφορα το θεμα της τριχοπτωσης!Οπως εχω πει και αλλες φορες το να επικεντρονομαστε μονο στο θεμα της τριχοπτωσης ειναι λαθος!!Εινα σημαντικο προβλημα αλλα υπαρχουν και αλλοι τομεις που μας ολοκληρωνουν σαν προσωπικοτητα και σαν εξωτερικη εμφανιση!Παραδειγματος χαρη το σωμα!Αν εχεις ενα καλογυμνασμενο σωμα θα σε κανει να νιωσεις και πιο γυναικα αλλα και πιο θελκτικη απο το αντιθετο φυλο(για ολους μασ μετραει αυτο!).Μετα το ντυσιμο σ αν ειναι καλο κ μοντερνο κερδιζεις και σε θυληκοτητα και σε στυλ!το χαρακτηρα σου,εισαι σιγουρη οτι εχεισ φθασει σε ενα επιπεδο το οποιο θες (δυναμικη,κοινωνικη,αστεια η οτι σ ευχαριστει.).Μια παροιμια που παει γαντι με την τριχοπτωση ειναι οτι "Βλεπεις το δεντρο αλλα χανεις το δασος!!".Βλεπεις ενα προβλημα(τριχοπτωση) προσκολεισαι εκει δινωντας χρηματα,στεναχωρια,εκνευρισμο και δεν εχεις χρονο να καλλιεργησεις τον αλλο σ εαυτο!Τον εαυτο που ισως σε κανει να ξεχασεις(οσο γινεται) το θεμα τριχοπτωσης!Φυσικα δεν τα παραταμε τον αγωνα για την τριχπτωση συνεχιζουμε αλλα ταυτοχρονα προσαπθουμε να βελτιωσουμε και αλλους τομεις του εαυτου μας!Αυτα!Αυτα που γραφω ειναι γενικες συμβουλες προς οποιονδηποτε με προβλημα τριχοπτωσης(οπως κ εγω) πιστευω οτι θα βοηθησουν!
 

geofish

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Χριστίνα είπε:
Αυτή είναι μία βασική διαφορά μεταξύ αντρών και γυναικών που χάνουν τα μαλλιά τους. Έχει τύχει να διαβάσω κάποια posts σας που γράφετε "για τις γκόμενες τα κάνουμε όλα" . Μία γυναίκα δε θέλει να έχει τα μαλλιά της για να αρέσει στους άντρες αλλά γιατί χωρίς μαλλιά δε νιώθει θηλυκό ( και με λιγότερα μαλλιά δεν είναι και τόσο δύσκολο να γνωρίσει άντρα το θέμα είναι τελείως εσωτερικό για μας) . Δε νομίζω να ένιωθε καλά μια κοπέλα ή και κάποια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας αν της έλεγε κάποιος : "κι όμως με τη καραφλίτσα νομίζω πως είσαι πιο γλυκούλα" :p

Χριστίνα αυτά που λέμε, τα λέμε μεταξύ αντρών. Σίγουρα δεν συγκρίνεται η γυναικεία αραίωση (δεν μου αρέσει η λέξη φαλακρά στις γυναίκες) με την αντρική φαλάκρα. Το πρόβλημα σε σας είναι πολύ μεγαλύτερο γιατί όπως είπες και εσύ είναι μέρος της θηλυκότητας σας , εμείς κάτι με το σώμα κάτι με το ντύσιμο κάτι με το χαρακτήρα το παλεύουμε. Και κάτι τελευταίο πιστεύω και τα πιο πολλά παιδία εδώ μέσα, θα πω όμως για τον εαυτό μου, προτιμώ να παραμείνω φαλακρός και στην θέση μου να δω μια κοπέλα να λύσει το πρόβλημα της (για αυτές που το αξίζουν βέβαια, για τον χαραχτήρα μιλώ).
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

geofish είπε:
Χριστίνα αυτά που λέμε, τα λέμε μεταξύ αντρών. Σίγουρα δεν συγκρίνεται η γυναικεία αραίωση (δεν μου αρέσει η λέξη φαλακρά στις γυναίκες) με την αντρική φαλάκρα. Το πρόβλημα σε σας είναι πολύ μεγαλύτερο γιατί όπως είπες και εσύ είναι μέρος της θηλυκότητας σας , εμείς κάτι με το σώμα κάτι με το ντύσιμο κάτι με το χαρακτήρα το παλεύουμε. Και κάτι τελευταίο πιστεύω και τα πιο πολλά παιδία εδώ μέσα, θα πω όμως για τον εαυτό μου, προτιμώ να παραμείνω φαλακρός και στην θέση μου να δω μια κοπέλα να λύσει το πρόβλημα της (για αυτές που το αξίζουν βέβαια, για τον χαραχτήρα μιλώ).
ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ!!!
 
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

zic συμφωνώ με αυτά που γράφεις σαν κάτι γενικό όμως. Εξάλλου δε σημαίνει ότι όταν μία γυναίκα χάνει μαλλιά είναι απαραίτητα και μοντέλο ( ή όσο κι αν προσπαθήσει δε σημαίνει ότι θα γίνει ). Επίσης μπορεί να τύχει να βρίσκεσαι σε άσχημη κατάσταση από θέμα τριχόπτωσης και να έχεις και άλλου είδους προβληματάκια ( είτε είναι επαγγελματικά΄, οικογενειακά, προσωπικά ).

Συμφωνώ με αυτά που λές με το σώμα, το ντύσιμο, όταν έχεις μία μικρή αραίωση. Αλλά όταν μιλάμε για κλίμακα 2 για γυναίκα είναι πολύ, δεν είναι όπως εσάς που έχουν ανοίξει λίγο οι κροτάφοι σας ( που προσωπικά ουδέποτε το έβλεπα άσχημο αυτό σε έναν άντρα ). Γι αυτό λέω ότι όσο καλή διάθεση μπορεί να έχει ένας άντρας δε μπορεί με τίποτα να καταλάβει μία γυναίκα πως νιώθει με αυτό. Πώς θα ένιωθε ένας άντρας με γυναικείο στήθος; Θα μπορούσε να αναπληρώσει αυτό που νιώθει με ένα ντύσιμο; Όταν δε μπορείς να χτενιστείς γιατί φαίνεται το κεφάλι σου και κορμάρα να είσαι και με την τελευταία λέξη της μόδας να είσαι μέσα σου νιώθεις κάπως...

geofish κι όμως η λέξη φαλάκρα δε πρέπει να τρομάζει (δε ξέρω για τις άλλες γυναίκες σύμφωνα με το τί εγώ έχω βιώσει) , γιατί όσο κι αν φαίνεται ότι το μαλλί σου έχει πάει περίπατο.. αλλά δε κλαίγεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς γιατί δε θέλεις τη λύπηση κανενός, εξάλλου δε παύει να είναι προσωπικό θέμα, αλλά σαν άτομο εκφράζεις τις απόψεις σου και αν χρειαστεί χτυπάς και το χέρι στο τραπέζι και διαφωνείς έντονα... Τότε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου σε "χτυπάν" εκεί μιλάνε έτσι για σένα γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να σε μειώσουν. Οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό μία λέξη είναι.. φαλακρό είναι το σημείο που δεν υπάρχουν τρίχες..σιγά το σπουδαίο ;D ;D
 

Jakard

New Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Χριστίνα είπε:
zic συμφωνώ με αυτά που γράφεις σαν κάτι γενικό όμως. Εξάλλου δε σημαίνει ότι όταν μία γυναίκα χάνει μαλλιά είναι απαραίτητα και μοντέλο ( ή όσο κι αν προσπαθήσει δε σημαίνει ότι θα γίνει ). Επίσης μπορεί να τύχει να βρίσκεσαι σε άσχημη κατάσταση από θέμα τριχόπτωσης και να έχεις και άλλου είδους προβληματάκια ( είτε είναι επαγγελματικά΄, οικογενειακά, προσωπικά ).

Συμφωνώ με αυτά που λές με το σώμα, το ντύσιμο, όταν έχεις μία μικρή αραίωση. Αλλά όταν μιλάμε για κλίμακα 2 για γυναίκα είναι πολύ, δεν είναι όπως εσάς που έχουν ανοίξει λίγο οι κροτάφοι σας ( που προσωπικά ουδέποτε το έβλεπα άσχημο αυτό σε έναν άντρα ). Γι αυτό λέω ότι όσο καλή διάθεση μπορεί να έχει ένας άντρας δε μπορεί με τίποτα να καταλάβει μία γυναίκα πως νιώθει με αυτό. Πώς θα ένιωθε ένας άντρας με γυναικείο στήθος; Θα μπορούσε να αναπληρώσει αυτό που νιώθει με ένα ντύσιμο; Όταν δε μπορείς να χτενιστείς γιατί φαίνεται το κεφάλι σου και κορμάρα να είσαι και με την τελευταία λέξη της μόδας να είσαι μέσα σου νιώθεις κάπως...

geofish κι όμως η λέξη φαλάκρα δε πρέπει να τρομάζει (δε ξέρω για τις άλλες γυναίκες σύμφωνα με το τί εγώ έχω βιώσει) , γιατί όσο κι αν φαίνεται ότι το μαλλί σου έχει πάει περίπατο.. αλλά δε κλαίγεσαι όπου σταθείς και όπου βρεθείς γιατί δε θέλεις τη λύπηση κανενός, εξάλλου δε παύει να είναι προσωπικό θέμα, αλλά σαν άτομο εκφράζεις τις απόψεις σου και αν χρειαστεί χτυπάς και το χέρι στο τραπέζι και διαφωνείς έντονα... Τότε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μαζί σου σε "χτυπάν" εκεί μιλάνε έτσι για σένα γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να σε μειώσουν. Οπότε δεν είναι και τόσο τραγικό μία λέξη είναι.. φαλακρό είναι το σημείο που δεν υπάρχουν τρίχες..σιγά το σπουδαίο ;D ;D

χριστινα που εχεις και το ονομα τησ κοπελας μου . Ειμαι 20 χρονων και δεν εχω ακομα κλιμακα Norwood.Παρολα αυτα μονο η αραιωσει που μου εχει προκλιθει ειναι αρκετη για να χαλασει το styling μου που ειμαι και πολυ κολημενος με αυτα.Απο παντα ημουν με τις πιο ωραιες κοπελες και δυστιχως ξερω πως σκεφτονται . Για μενα μια κλιμακα απο Norwood 2 και μετα ειναι αρκετη για να με τρελανει τοσο πολυ οσο μεχρι και να αυτοκτονισω .Κριμα αλλα οι μονοι λογοι που καθομαι να πεθαινω στο gym , να ασχολουμαι με το μαλλι , ειναι γιατι νιωθω και καλα , αλλα κυριως γιατι ειναι ο λογος που μπορουσα να εχω τις κοπελες που ηθελα .Δεν θελω να σε προσβαλλω ι κατι αλλο , απλα φανταζομαι πωσ θα νιωθεις εσυ που εισαι γιναικα ....το μονο που ξερω ειναι οτι αν ακολουθησεις μια δυνατη θεραπεια απο αυτες που δυστυχος δεν μπορουμαι να παρουμε λογο των παρενεγρειων θα βγαλεις πολυ μαλλι .
 

lalakos

Member
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

Ρε παιδιά ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Το μαλλί είναι σημαντικό και στα δύο φύλλα. Και αν δεν ήταν έτσι δεν θα καθόμασταν κάθε μέρα με τα regaine, την φίνα και όοολα τα άλλα που βάζουμε στο κεφάλι μας.

Αλλά ρε παιδιά για να ανεβούμε και λίγο, είδατε σήμερα στις ειδήσεις που θεράπευσαν με βλαστοκύτταρα ένα τραγικό κάταγμα ορειβάτη που του το πήγαιναν για ακρωτηριασμό. Εμένα αυτό πάντως μου λέει πολλά. Δηλαδή πιστεύεται ότι δεν θα έχουμε θεραπεία στα κοντά. Το μόνο πρόβλημα είναι η Merck (καταλαβαίνετε τι εννοώ) και η εκάστοτε Merck που βγάζει θεραπείες για την τριχόπτωση. 8)
 
Απ: Φαλάκρα η ψυχολογο?

lalakos είπε:
Ρε παιδιά ας μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας. Το μαλλί είναι σημαντικό και στα δύο φύλλα.
lalakos διαφωνώ μαζί σου. Δεν είναι το ίδιο. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Ένας καραφλός άντρας δε συγκρίνεται με μία καραφλή γυναίκα. Συμφωνώ με την άποψη του geofish.

Jakard είπε:
το μονο που ξερω ειναι οτι αν ακολουθησεις μια δυνατη θεραπεια απο αυτες που δυστυχος δεν μπορουμαι να παρουμε λογο των παρενεγρειων θα βγαλεις πολυ μαλλι .
Kι όμως πολύ μαλλί δεν βγήκε ποτέ δυστυχώς και με "δυνατές θεραπείες"... αλλά εντάξει αισιοδοξία πάνω απ' όλα!! Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα