Φαγούρα

Turbobox

New Member
Με τη φαγούρα που έχουμε στα μαλλιά τι συμβαίνει; Είναι ένδειξη πως κάτι δεν γίνεται σωστά ή το αντίθετο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εμενα απο προσωπικη εμπειρια οταν εχω φαγουρα εχω και τριχοπτωση, και οταν το κεφαλι μου ειναι ηρεμο και χαλαρο η τριχοπτωση δεν υπαρχει η ειναι στα νορμαλ της επιπεδα.

panoslydios

New Member
To roler δεν σε βοηθαει στη φαγουρα?
Για μενα εχει να κανει με το ποσα στρωματα νεκρων κυτταρων
υπαρχουν στην επιδερμιδα που εμποδιζουν το αιμα να παει αποτελεσματικα και να σταματησει τη φλεγμονη/φαγουρα.
Και φυσικα με το βρωμικο νερο και το βρωμικο φαγητο=κρεας και γαλακτοκομικα.
Οτι βρωμικο/αχρειαστο βαζει ενας οργανισμος θα προσπαθει να το πεταει απο το λεμφικο συστημα.

Turbobox

New Member
Δηλαδή georgehairs και panoslydios η φαγούρα είναι ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά;
Εγώ ποτέ δεν είχα φαγούρα στα μαλλιά. Όταν όμως άρχισα τα ειδικά σαμπουάν fungoral και frezyderm μου δημιούργησαν. Το ίδιο με την μίνοξ το λίγο διάστημα που τη χρησιμοποιούσα. Άσε με τη μίνοξ που είχα τέτοια φαγούρα που έξυνα και έβγαζα από το κεφάλι μου άσπρες πέτσες λες και ξεφλουδιζόμουνα. Σήμερα που έκανα χρήση ρόλερ πάλι φαγούρα. Έχει τρεις ώρες που έκανα και το κεφάλι μου έχει τρελαθεί να με τρώει.

panoslydios

New Member
Λογικο ειναι να εχεις φαγουρα για καποιες ωρες μετα το roller.
Ομως αυτη η φαγουρα πρεπει να φευγει την επομενη μερα κατα πολυ.
Θα σου λεγα να δοκιμασεις να βγαλεις το fungoral. Αν και κανεις πολλα οπως φαινεται στην υπογραφη σου. Αν ξεκινας να βγαζεις πραγματα και να παρατηρεις τοτε θα βρεις την αιτια.
Εμενα το fungoral,αν το συνεχιζα πιστευω θα μου εκανε κακο.

Οσο πιο απλα τοσο καλυτερα και σε αυτα που βαζεις στο κεφαλι και στην διατροφη.Αν τρως βρωμικα τοτε θα θρεφεις και τα βακτηρια στο κεφαλι που σου προκαλουν φαγουρα.
Αλλα ειναι πολλα οσον αφορα το θεμα φαγουρα.Και μην ξεχναμε οτι ειναι και καλοκαιρι.

Μπλουζα