Υπάρχει αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση πλέον;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akis kaltz

New Member
Καλησπέρα σε όλους.Έχω κάνει 2 φορές μεταμόσχευση με την μέθοδο στριπ στα Leiser line clinics και δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Μου πρότειναν μια καινούρια μέθοδο στα DHI ίσως για καλύτερο αποτέλεσμα.Την μέθοδο την λένε hair inception.. Αν την γνωρίζει κάποιος θα ήθελα την αποψή του!!
Ευχαριστώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NGL

Member
Απ: Υπάρχει αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση πλέον;

akis kaltz είπε:
Καλησπέρα σε όλους.Έχω κάνει 2 φορές μεταμόσχευση με την μέθοδο στριπ στα Leiser line clinics και δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Μου πρότειναν μια καινούρια μέθοδο στα D-$-I ίσως για καλύτερο αποτέλεσμα.Την μέθοδο την λένε hair inception.. Αν την γνωρίζει κάποιος θα ήθελα την αποψή του!!
Ευχαριστώ.

διαβασε τιποτα πρωτα ρε φιλε μου.....
 

tatini

New Member
Απ: Υπάρχει αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση πλέον;

Φίλε, λυπάμαι που το λέω, αλλά στη συγκεκριμένη εταιρία είναι απλά απατεώνες. Ανήκει στην κατηγορία αισθητικών κέντρων που κάποτε εξαπατούσαν τον κόσμο πουλώντας πακέτα αδυνατίσματος πολλών χιλιάδων ευρώ με μηδενικά αποτελέσματα (PRINOU κ.λπ.). Στη συγκεκριμένη εταιρία είχα σκάσει κάποτε 2000 ευρώ (!) για τη δήθεν θεραπεία τους με laser κατά της τριχόπτωσης και φυσικά δεν είδα κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Μην κάνεις οτιδήποτε πια σε αυτή την εταιρία. Και αν θες τη συμβουλή μου, γενικότερα ψάξου για εκτός ελλάδας. Καλή επιτυχία.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Υπάρχει αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση πλέον;

Αν γνωριζαν και οι ιδιοι καλα θα ηταν....Πηγαινε να κανεις το πειραματοζωο μπας και μαθουνε και αυτην την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μεθοδο.σε εμενα παντως εκαναν 2 δοκιμες την τοτε νεα επαναστατικη μεθοδο STRIP που τελικα ουτε αυτην ηξεραν παρολα τα κεφαλια θυματα που ψαρωσαν και πηγαν..απο οτι καταλαβες δεν πληρωνουμε χειρουργειο αλλα προσφερουμε δωρεαν πρακτικη σε απατεωνες γιατρους...καλο εεεεε;;;;;φιλαρακι παψε να ασχολεισαι οσο τα σκαλιζεις βρωμανε.αν θες ψαξτην για εξω.οχι οτι και εξω θα σωθεις αλλα τουλαχιστον πες οτι πηγες σε οτι καλυτερο μπορουσες ...
 

Lord Raflas

New Member
Απ: Υπάρχει αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση πλέον;

καλα παιδια και σωστοι επαγγελματιες...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ 8)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα