Υγιεινο φιξαρισμα μαλλιων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Jakard

New Member
Απ: Υγιεινο φιξαρισμα μαλλιων

cmos516 είπε:
Δηλαδη μονο απο κομμωτηριο μπορω να τα βρω :-[δηλαδη τι? θα πρεπει να παρω σβαρνα ολα τα κομμωτηρια και να ρωταω για το αν εχουν τον επαγγελματικο πυλο της Loreal :'(.(τουλαχιστων εκει που κουρευομαι εγω δεν το χει)
Εκτος απο κομμωτιριο που αλλου?
Στην ΕΠΙΚΑΛ που αν γνωριζεις εχει ειδη για να αγοραζουν οι επαγγελματιες για τα κομμωτηρια τους παιζει?

Αν μενεις σε πολυ σαν τιν θεσ οπως εγω θα βρεις σιγουρα σε ενα μεγαλο κομμωτηριο . Δεν ξερω τι ειναι το επικαλ. Δεν ειναι συσκολο να τα βρεις ρε συ ολα τα γνωστα κομμωτηρια εχουν αυτα και τα χρησιμοποιουν κιολας. Αν δεν μπορεσεις στειλε μου μσν να στα δειξω και πως ειναι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Υγιεινο φιξαρισμα μαλλιων

τελος οσο πιο υγειηνα γινετε αλοη με λεμονακι με πολυ λιγο δαφνελαιο μεσα για να απλωνεται ακομα πιο ευκολα απο το να βαζω αλλα που τα αλλ το μονο σιγουρο ειναι οτι στην επιφανεια του κεφαλιου μονο καλο δεν θα κανει οταν κ αν θα φτασει.
 

Toppikistis

New Member
Απ: Υγιεινο φιξαρισμα μαλλιων

Η λακ της K-max είναι πολύ καλή. Αν και δεν έχω πολύ μαλλι, σε συνδυασμό με το Τοppik που βάζω αυτη η λακ της K-max αλλα και η λακ του toppik, κάνουν καλή δουλειά και δείχνει κ ακόμα πιο φυσικό το αποτελεσμά απο το να το έβαζα μόνο του. Κάνει τις τρίχες αν και στεγνές να γυαλίζουν ωραία και έχει δυνατό κράτημα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα