Τυπος αλωπεκειας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

karaf_27

New Member
Καλησπέρα παιδια,

Συγχαρητηρια για το forum και τις πολύ χρησιμες πληροφορίες. Διαβασα πολλά threads-οδηγους προσπαθωντας να καταλήξω σε καποια θεραπεια για την περιπτωση μου (αραίωση στο πανω μερος). Μια βασικη ερώτηση:

Πως μπορουμε να καταλαβουμε τον τυπο αλωπεκείας (Ανδρογενης ή διαχυτη(Telogen effluvium))? Μου είναι δυσκολο να καταλαβω τον τυπο και απο οτι καταλαβα η θεραπεια ειναι διαφορετικη.

Ευχαριστώ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
καλησπερα παιδια σε ολους..θα μπορουσε καπιος να μ πει αναλιτικα τι εξετασεισ αιματοσ να κανω????για να δω τα παντα!!τυπο αλωπεκιας,κ οτι χρειαζεται τελος παντων.ευχαριστωωω!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
karaf_27 είπε:
Καλησπέρα παιδια,

Συγχαρητηρια για το forum και τις πολύ χρησιμες πληροφορίες. Διαβασα πολλά threads-οδηγους προσπαθωντας να καταλήξω σε καποια θεραπεια για την περιπτωση μου (αραίωση στο πανω μερος). Μια βασικη ερώτηση:

Πως μπορουμε να καταλαβουμε τον τυπο αλωπεκείας (Ανδρογενης ή διαχυτη(Telogen effluvium))? Μου είναι δυσκολο να καταλαβω τον τυπο και απο οτι καταλαβα η θεραπεια ειναι διαφορετικη.

Ευχαριστώ!

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια!

Δες εδώ για τα είδη αλωπεκίας http://www.hairlossgr.com/alopecia

Γενικά αν βλέπεις ότι αραιώνεις στο επάνω μέρος του κεφαλιού όπως η γνωστή αραίωση στους περισσότερους, και στα πίσω πλάγια, και πίσω (όχι το μέρος απο πάνω απ' τις φαβορίτες) του κεφαλιού είναι πιο πυκνά και υγιεί τότε κατά 99% είναι ΑΑ.

mimis giova

Active Member
Fenimore είπε:
karaf_27 είπε:
Καλησπέρα παιδια,

Ευχαριστώ!

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια!

Δες εδώ για τα είδη αλωπεκίας http://www.hairlossgr.com/alopecia

Γενικά αν βλέπεις ότι αραιώνεις στο επάνω μέρος του κεφαλιού όπως η γνωστή αραίωση στους περισσότερους, και στα πίσω πλάγια, και πίσω (όχι το μέρος απο πάνω απ' τις φαβορίτες) του κεφαλιού είναι πιο πυκνά και υγιεί τότε κατά 99% είναι ΑΑ.
fenimore θα μπορουσες να μ πεισ τι εξετασεις αιματος να κανω???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα