Τρόπος θεραπείας & σωστή χρήση σκευασμάτων, …ερώτηση.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ikon

Member
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το καταπληκτικό site.

Πέρασα λίγο χρόνο (πριν εγγραφώ) διαβάζοντας τα διάφορα θέματα του forum και εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις περί του θέματος και την σοβαρότητα με την οποία γράφουν τα μέλη, συγχαρητήρια ξανά.

Στο θέμα…

Χρησιμοποιώ το Regaine (κατά καιρούς) και έχω παρατηρήσει ότι (κατά καιρούς) η τριχόπτωση σταματάει… αλλά δεν μπορώ να πω ότι βγαίνουν νέα μαλλιά… επίσης έχω την εντύπωση ότι το Regaine έχει side-effect την γενική τριχοφυΐα εκτός κεφαλής… σε εμένα τουλάχιστον, συν ότι υπάρχει πολύ έντονος κνησμός (με το 5%)…

Αφού διάβασα κάποια θέματα στο forum σκέφτηκα να ξεκινήσω μια νέα «θεραπεία» προσθέτοντας και νέα «σκευάσματα».

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος χρήσης αυτών των νέων σκευασμάτων… ρωτάω επειδή εσείς τα γνωρίζετε εφόσον τα χρησιμοποιείτε και θα ξέρετε καλύτερα.

Οπότε θα σας πω τι σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω και πως, και διορθώστε με, ή βάλτε τα με τη σωστή σειρά ή κάτι τέτοιο…

1)Revivogen
2)Regaine
3)Tricomin

Αυτά σε συνδυασμό με τα σαμπουάν:

-Neutrogena T/Gel Greasy Hair Shampoo
-Fungoral® shampoo 2%

και το Ιπποφαές σε χάπια.

Το θέμα είναι με ποια σειρά και με ποιους συνδυασμούς?

Λέω να το πάω ως εξής:

Πρωί:
Λούσιμο με κάποιο από τα σαμπουάν (χωρίς zinc),
Μετά στο καπάκι (ή πρέπει να στεγνώσουν πρώτα?) Tricomin και μετά από κάποια ώρα (πόση?) Regaine (και μετά δουλειά)... δεν ξέρω όμως αν κάνει να βαλω Tricomin πριν το Regaine ή αν πρέπει να είναι "καθαρό" το κεφάλι για να δράσει καλά το Regaine

Μεσημέρι:
Το Ιπποφαές μαζί με το φαγητό.

Βράδυ:
Tο Revivogen και ύπνο…

...Αυτά λέω να κάνω (αν και το πρωινό δεν ξέρω αν θα το καταφέρω…),

Υπάρχει καλύτερος και πιο αποτελεσματικό τρόπος χρήσης όλων αυτών?

(ας πούμε μήπως είναι καλύτερα το regaine το βράδυ και το Revivogen το πρωί, ή κάτι εντελώς διαφορετικό?)

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

ΥΓ1. Για τα σαμπουαν που έγραψα, θα τα χρησιμοποιώ με κάποιους συνδυασμούς πριν τα Regaine/Revivogen

ΥΓ2. Επίσης να σταματήσω το epicrin σαμπουαν+χάπια? …αφού αναστέλλουν την επίδραση του Regaine λόγω zinc... (ή μήπως μπορώ να τα χρησιμοποιώ κάποια στιγμή της ημέρας, αργά το απόγευμα π.χ., αφού θα έχει περάσει ώρα από το regaine και λίγο πριν το βραδινό Revivogen??).

ΥΓ3. Ίσως ξέχασα να πω τα πιο σημαντικά…
Είμαι 30 ετών, το «πλήθος» των μαλλιών μου (προς το παρόν) είναι ας πούμε σε ικανοποιητικό επίπεδο αν εξαιρέσεις λίγο τους κροτάφους... Η γενική αραίωση προς το παρόν δεν φαίνεται πολύ, αλλά νομίζω ότι είναι στο κατώφλι του να γίνει ορατή… επίσης τα μαλλιά μου είναι πολύ λιπαρά και η τρίχα λεπτή. Στόχος μου δεν είναι σώνει και καλά τα νέα μαλλιά (μακάρι να γινόταν αυτό), πρωταρχικός στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη (γενική) βελτίωση, και η διατήρηση αυτής της βελτίωσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

derevos

New Member
Απ: Τρόπος θεραπείας & σωστή χρήση σκευασμάτων, …ερώτη

To ιπποφαές σύμφωνα με τον κατασκευαστή (Eubias) το παίρνουμε το πρωί αν και δεν διευκρινίζει κατά πόσο χρειάζεται γεμάτο στομάχι..

Άκης

Administrator

ikon είπε:
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το καταπληκτικό site.

Πέρασα λίγο χρόνο (πριν εγγραφώ) διαβάζοντας τα διάφορα θέματα του forum και εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις περί του θέματος και την σοβαρότητα με την οποία γράφουν τα μέλη, συγχαρητήρια ξανά.
Γεια σου και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να πω και εγώ κάτι σε αυτό.
Όταν ξεκίνησα το forum, έμπαινε πχ το μέλος και ρωτούσε για ένα προϊόν. Στην αρχή δεν τα γνωρίζα(με) και αναζητούσα(με) περισσότερα. Με τον καιρό και με την καλή δουλειά των περισσοτέρων μελών, χτίστηκε (και χτίζετε) μία βάση πληροφοριών, κάνοντας το forum χρήσιμο εργαλείο για την ενημέρωση της τριχόπτωσης, ενημέρωση που κακά τα ψέματα, στην Ελλάδα από δερματολόγους δύσκολα να βρεις.
Έτσι πλέον υπάρχουν μέλη ψαγμένα, μέλη που έχουν δοκιμάσει πολλά και μπορούν να πουν την γνώμη τους και την άποψη τους. Άλλο να ρωτάς μόνο εμένα πχ για το proscar και να σου λέω ότι δεν είδα τπτ και άλλο να σου λένε το ίδιο και άλλοι.
Επίσης, έχω προσέξει στα στατιστικά του server, ότι μπαίνουν καθημερινά άτομα χρησιμοποιώντας το google ώστε να τους μεταφράζει από Γερμανικά, Ιταλικα και Γαλλικά τα posts. Θα γίνουμε πολύ ενεργή και φυσικά ενημερωμένη κοινότητα και αυτό οφείλεται στα ενεργά μέλη της (όχι στον διαχειριστή της) τα οποία και συγχαίρω.

ikon είπε:
Στο θέμα…

Χρησιμοποιώ το Regaine (κατά καιρούς) και έχω παρατηρήσει ότι (κατά καιρούς) η τριχόπτωση σταματάει… αλλά δεν μπορώ να πω ότι βγαίνουν νέα μαλλιά… επίσης έχω την εντύπωση ότι το Regaine έχει side-effect την γενική τριχοφυΐα εκτός κεφαλής… σε εμένα τουλάχιστον, συν ότι υπάρχει πολύ έντονος κνησμός (με το 5%)…

Αφού διάβασα κάποια θέματα στο forum σκέφτηκα να ξεκινήσω μια νέα «θεραπεία» προσθέτοντας και νέα «σκευάσματα».

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος χρήσης αυτών των νέων σκευασμάτων… ρωτάω επειδή εσείς τα γνωρίζετε εφόσον τα χρησιμοποιείτε και θα ξέρετε καλύτερα.

Οπότε θα σας πω τι σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω και πως, και διορθώστε με, ή βάλτε τα με τη σωστή σειρά ή κάτι τέτοιο…

1)Revivogen
2)Regaine
3)Tricomin

Αυτά σε συνδυασμό με τα σαμπουάν:

-Neutrogena T/Gel Greasy Hair Shampoo
-Fungoral® shampoo 2%

και το Ιπποφαές σε χάπια.

Το θέμα είναι με ποια σειρά και με ποιους συνδυασμούς?

Λέω να το πάω ως εξής:

Πρωί:
Λούσιμο με κάποιο από τα σαμπουάν (χωρίς zinc),
Μετά στο καπάκι (ή πρέπει να στεγνώσουν πρώτα?) Tricomin και μετά από κάποια ώρα (πόση?) Regaine (και μετά δουλειά)... δεν ξέρω όμως αν κάνει να βαλω Tricomin πριν το Regaine ή αν πρέπει να είναι "καθαρό" το κεφάλι για να δράσει καλά το Regaine

Μεσημέρι:
Το Ιπποφαές μαζί με το φαγητό.

Βράδυ:
Tο Revivogen και ύπνο…

...Αυτά λέω να κάνω (αν και το πρωινό δεν ξέρω αν θα το καταφέρω…),

Υπάρχει καλύτερος και πιο αποτελεσματικό τρόπος χρήσης όλων αυτών?

(ας πούμε μήπως είναι καλύτερα το regaine το βράδυ και το Revivogen το πρωί, ή κάτι εντελώς διαφορετικό?)

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

ΥΓ1. Για τα σαμπουαν που έγραψα, θα τα χρησιμοποιώ με κάποιους συνδυασμούς πριν τα Regaine/Revivogen
Μια σκέψη μου πως να τα βάζεις. Μετά το λούσιμο και στέγνωμα με πετσέτα, βάζεις tricomin. Το συγκεκριμένο μπαίνει και σε νωπά και σε στεγνά μαλλιά.
Το αφήνεις κανα 20λεπτο. Μετά βάζεις regaine. Αν πάρεις πρωινό, μετά το πρωινό τσίμπα το ιπποφαές (καλύτερα να το πάρεις πρωί, μιας και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις το σώμα).
Αυτά για το πρωί.

Το μεσημερι μπορείς να βάλεις regaine.

Το βράδυ Revivogen, ώστε το πρωί να μπορείς να το πλύνεις. Σου μαμάει τα μαλλιά με το λάδωμα που κάνει.

ikon είπε:
ΥΓ2. Επίσης να σταματήσω το epicrin σαμπουαν+χάπια? …αφού αναστέλλουν την επίδραση του Regaine λόγω zinc... (ή μήπως μπορώ να τα χρησιμοποιώ κάποια στιγμή της ημέρας, αργά το απόγευμα π.χ., αφού θα έχει περάσει ώρα από το regaine και λίγο πριν το βραδινό Revivogen??).

ΥΓ3. Ίσως ξέχασα να πω τα πιο σημαντικά…
Είμαι 30 ετών, το «πλήθος» των μαλλιών μου (προς το παρόν) είναι ας πούμε σε ικανοποιητικό επίπεδο αν εξαιρέσεις λίγο τους κροτάφους... Η γενική αραίωση προς το παρόν δεν φαίνεται πολύ, αλλά νομίζω ότι είναι στο κατώφλι του να γίνει ορατή… επίσης τα μαλλιά μου είναι πολύ λιπαρά και η τρίχα λεπτή. Στόχος μου δεν είναι σώνει και καλά τα νέα μαλλιά (μακάρι να γινόταν αυτό), πρωταρχικός στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη (γενική) βελτίωση, και η διατήρηση αυτής της βελτίωσης.
Με τα καλά προιόντα, θα δεις διαφορά και στην υφή και λάμψη του μαλλιού γενικά.
Το tricomin πχ κάνει τρομερή δουλεια στα μαλλιά. Το σαμπουάν Revivogen καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά, το ίδιο και το T-Gel. Τα χάπια που λες, είναι epicrin; Δεν ξέρω τι λένε αυτά,αλλά όλα τα χάπια αφορούν σε διατροφικά στοιχεία, δώρον άδωρον για τριχόπτωση απο DHT.Αν τρως καλά και παίρνεις και το ιπποφαές που λες, κάθε άλλο χάπι-συμπλήρωμα δεν χρειάζεται.

magic810

New Member

ΦΙΛΕ ikon,τα χαπια epicrin ηταν τα πρωτα χαπια που χρησιμοποιησα για τριχοπτωση οταν ημουν 19 χρονων επειτα απο προτροπη του δερματολογου που ειχα επισκεφτει....σε συνδυασμο με το σαμπουαν epicrin kai μια λοσιον που μου ειχε γραψει ο ιδιος...δεν μπορω να απαντησω με σιγουρια τι μου προσεφερε...αλλα εκεινη την εποχη θεωρουνταν απο τις καλυτερες βιταμινες για τριχοπτωση.Αυτο το λεω σημερα και επειτα απο το ψαξιμο που εχω κανει γενικα.
Ειναι απλα ενα συμπληρωμα με μεγαλες ποσοτητες ψεδαργυρου κατι που αναφερεται σαν dht blocker(ψευδαργυρος) ισως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αφου δεν διατιθεσαι να χρησιμοποιησεις καποιο αλλο χαπι αποκλειστικα σαν san dht blocker.
Δωστου μια ευκαιρια δεν εχεις να χασεις τιποτα....
ΚΑΙ για την ιστορια τωρα ειμαι 26 και ειμαι ακομα στο επιπεδο που εσυ αναφερεις...δηλαδη με μια αραιωση στους κροταφους αλλα οχι μεγαλη....δηλαδη εχω ακομα μαλλια.
το θεμα ειναι οτι δεν εχω σταματησει απο τα 19 μεχρι τα 26 μου να εναλλασω θεραπειες.
Θα συμφωνησω με τον ΑΚΗ για την σειρα της θεραπειας με την διαφορα οτι εγω θα εδινα πρωτα μια ευκαιρια για 6 μηνες στα αλλα προιοντα και μετα θα χρησιμοποιουσα το regaine....
κατι που κανω ηδη μιας και δεν μου εχει διευκρινιστει ακομα αν ειναι σωστη η οχι η χρηση ψευδαργυρου με regaine....και τι μπλοκαρει τι.....
Δεν μου ακουγεται τοσο μεγαλο το προβλημα σου για να βιαστεις να προσθεσεις regaine.
EINAI Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.....
καλο κουραγιο με την θεραπεια...... :p
εδω ειμαστε για να τα λεμε..

VAMPIRIA

Member

geia sas paidia
xronia polla kai kalh xronia!
egw bazw revivogen kai regaine edw kai 10 meres.
einai kalo na balw kai Tricomin?
euxaristw...

magic810

New Member

VAMPIRIA,μονο καλο μπορει να ειναι το tricomin ανεπιφυλακτα...εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απτην καλη κατασταση που αφηνει το κεφαλι...σε πρωτη φαση..μιας και το χρησιμοποιω μολις 2 μηνες....εν αναμονη λοιπον για περισοτερα...οσον αφορα εμενα.

ΕΠΙΣΗΣ,μια που το ανεφερες δειτε στο google για FOLLIGEN ΜΕ EMU OIL ΜΕΣΑ.!!!!ακουγεται καλο......και εχει σχεδον τις ιδιες ιδιοτητες και συστατικα με tricomin.

VAMPIRIA

Member

perimenw pure emu oil, eprepe na eixe erthei
tha to bazw i fora thn mera.ti les?

magic810

New Member

Εγω δεν λεω τιποτα....αυτο θα το κρινεις εσυ...αναλογα με την δουλεια που κανεις και κατα ποσο εισαι προθυμος να βγαινεις με το μαλλι λαδωμενο εξω..... :p
Παντως εχει ειπωθει οτι παιρνεις το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα με 3 φορες χρηση την ημερα...εγω ας πουμε αδυνατο για κατι τετοιο μιας και δεν το επιτρεπει η δουλεια μου.... :p
εγω το χρησιμοποιω 1 και αν μπορω 2 την ημερα....παντως για tricomin που ανεφερες πριν μην το σκεφτεσαι καθολου....αξιζει τα λεφτα.....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
geia sas paidia
xronia polla kai kalh xronia!
egw bazw revivogen kai regaine edw kai 10 meres.
einai kalo na balw kai Tricomin?
euxaristw...

ναι το τρικομιν ειναι πολυ καλο αν βαζεις το σαμπουαν κιολας θα σε βοηθήσει σε κοκκινιλες και
ερεθισμους που πιθανον να σου προκαλεσει το regaine
εχει μεσα πεπτιδια χαλκου τα οποια θα σου κανουν καλο στο δερμα στην ταζεια αποκατασταση ερεθισμων και λοιπα

η γνωμη μου ειναι οτι ειναι εξαιρετικο προιον

ikon

Member

Admin είπε:
Μια σκέψη μου πως να τα βάζεις. Μετά το λούσιμο και στέγνωμα με πετσέτα, βάζεις tricomin. Το συγκεκριμένο μπαίνει και σε νωπά και σε στεγνά μαλλιά.
Το αφήνεις κανα 20λεπτο. Μετά βάζεις regaine. Αν πάρεις πρωινό, μετά το πρωινό τσίμπα το ιπποφαές (καλύτερα να το πάρεις πρωί, μιας και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις το σώμα).
Αυτά για το πρωί.

Το μεσημερι μπορείς να βάλεις regaine.

Το βράδυ Revivogen, ώστε το πρωί να μπορείς να το πλύνεις. Σου μαμάει τα μαλλιά με το λάδωμα που κάνει.

Να ρωτήσω κάτι πάνω στο "μεσημεριανό" regaine?... Δεν γίνεται να βάζω διπλή δόση το πρωί, αντί να βάζω το μεσημέρι δεύτερη φορά? Ή εναλλακτικά να βάζω μόνο μια φορά τη μέρα (το πρωί)?

ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Έχω ήδη αρχίσει τις παραγγελίες!
8)

ΥΓ.2 Α! και κάτι τελευταίο…. Επειδή από το regaine έχω απίστευτο κνησμό και ξηροδερμία (ειδικά ο κνησμός δεν παλεύεται…), από τα σαμπουάν που έχω πάρει:
-Revivogen shampoo
- Neutrogena T/Gel Greasy Hair Shampoo
- Fungoral® shampoo 2%,
κάνει κανένα γι’ αυτό to πρόβλημα, ή χρειάζομαι και κάτι άλλο?

Ευχαριστώ.

VAMPIRIA

Member

giati na bazw 3 fores thn mera emu oil
an bazw mia fora to bradu kai kanw mpanio to prwi?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Γιατί VAMPIRIA υπάρχει έρευνα σχετική με αυτο και λέει ότι με 3 φορές την ημέρα, σου παρέχει καλύτερο regrowth (στις υπάρχουσες μεν τρίχες αλλά και στο χνούδι) + ότι μπορεί να "ξυπνήσει" τους θύλακες καλύτερα από την μινοξ.
Τώρα, μπορείς να βάζεις 3φορές; Είναι κομματάκι δύσκολο. Σου λαδώνει τα μαλλιά υπερβολικά.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αυτος ειναι ο κυριος λογος που δεν θελω το λαδακι

λαδωνει πολυ τα μαλλια και θελει πολλες φορες την μερα

Άκης

Administrator

Και εγώ όταν τελειώσει, δεν ξαναπαίρνω. Εκτός ότι δεν το βρίσκω Ελλάδα, μου κάνει το μαλλί χάλια.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

χρειαζεται να αχολησαι καθε τρεις και λιγο με το μαλλι και δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο ο καθενας μας να εχει τοσο χρονο καθημερινα στην διαθεση του

VAMPIRIA

Member

an bazw 3 fores thn mera tha prepei na kanw kai 3 fores thn mera mpanio?
re paidia me ta revivogen ti exete dei?
ta mallia pou peftoun sthn arxh ksana bgainoun?
thelw na mou apanthsei kapoios pou to exei balei.
euxaristw...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

γειά χαρά!
γενικά,αν ξεπεράσεις το 1 καθημερινό λούσιμο,μετά πρέπει να ελέγχεις αν το σαμπουάν περιέχει ψευδάργυρο και να υπολογίζεις 1 ώρα για να βάλεις πάλι ό,τι θερφαπεία...
με 1 λούσιμο (πρωί 'η βράδυ) απλά κοιτάς πότε το μαλί θέλεις να'ναι καθαρότερο

VAMPIRIA

Member

tnx spiro, to revivogen kanei douleia?
emena mou exoun arewsei arketa ta mallia me to revivogen, elpizw na ksana bgoune.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα