Τριχόπτωση 2 χρόνια μετά την ΜΜ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Ηλικία κάτω των 30 και είσαι ήδη στο νούμερο 6 (με μια επιφύλαξη καθώς δεν φαίνεται το πίσω μέρος και το crown )της κλίμακας norwood.Με βάση τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψη την απουσία θεραπείας δεν είναι παράλογο να συνεχίζεις να χάνεις μαλλιά.
Το παράλογο και αντιεπαγγελματικό είναι που δεν σε ενημέρωσαν από την κλινική για τις πιθανότητες αρνητικηε μελλοντικής εξέλιξης της ΑΓΑ και σε έβαλαν στο χειρουργείο για να φτιάξεις μια εικόνα με ημερομηνία λήξης.Βεβαια μπορεί η δότρια σου να σηκώνει πλάνο πρόσθετων επεμβάσεων χωρίς την υποστήριξη θεραπείας αλλά στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν επαρκεί.
Στην θέση σου θα χτυπούσα την πόρτα μεγάλων κλινικών για έλεγχο δότριας με μικροσκόπιο,τα υπόλοιπα έπονται.

Υ.γ.Εχεις φωτογραφία της κατάσταση σου μια πενταετία πριν ;Αν θες ανέβασε μια καθώς και δοτρια πριν και μετά την μεταμόσχευση .Καλή συνέχεια.
 

Panoschania

Active Member
Mαλλια από τα επίφοβα θα είναι, ειχες μπόλικα υποψήφια και αν έκανες τόσο μεγάλη επέμβαση (4800) θα έχουν μπει και επίφοβα απο δότρια ,άρα η πας για συντήρηση η τα αφήνεις και πας για δεύτερη μμ αν χρειαστεί να γεμίσεις και crown. είσαι σε ηλικία που η dht βομβαρδίζει !
 

Chris34

Active Member
Ταυτόχρονα με το ποστ εδώ έστειλα και σε αυτούς εκεί , απλά ψάχνω να βρω γιατρό εδώ γιατί είναι δύσκολο να παω εκεί να με δουν όπως καταλαβαίνεις . Εμένα προσωπικά με κάλυψαν αισθητικά , αλλά τώρα δεν ξέρω τι παίζει . 4800 μου έβαλαν .
Δεν πιστεύω ότι μπήκαν 4800. Θα έπρεπε να σε καλύψουν και πίσω αν σου έβαζαν αυτόν τον αριθμό. Και να θέλεις δεν χωράνε τοσα εκεί που έχεις μαλλιά.
Το όνομα της κλινικής;
 
Μπλουζα