Τριχόπτωση στα 23

LefTsi23

New Member
Καλησπέρα από μένα. Είμαι 23 χρονών. Η εμπειρία μου με την τριχόπτωση άρχισε πριν περίπου 1 χρόνο και τους τελευταίους μήνες παρατηρώ πως χάνω αρκετές τριχες. Έχω ξεκινήσει θεραπεία με μινο εδώ και 7 μήνες αλλά δεν είδα αποτελέσματα. Σαν επόμενο στάδιο σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ φίνα. Παραθέτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες μου. Θα ήθελα την αποψή σας περί του θέματος. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Με μινο σκέτη χωρίς φίνα δυστυχώς δεν θα δεις κάτι το ιδιαίτερο καθώς το έχω δοκιμάσει και εγώ!Βάλε Φίνα και προχώρα θα δεις βελτίωση απο τους πρώτους μήνες!Ευτυχώς το πρόλαβες και πήρες μπρός!Πιστεύω σώζεται η κατάσταση!Πάρε και βιταμίνες για κανένα 3 μηνο καθώς το Φθινόπωρο χρειάζεται!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αν πάει επιθετικά δύσκολα να τον σώσει αλλά ας δοκιμάσει. Μόλις είναι 23.
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Επιθετική αλωπεκία ερχόμενη εκ των όπισθεν, μόλις στα 23.
Ξεκάθαρα "σηματοδοτημένο" NW5-6.
Το προλαμβαίνεις όμως, αν ξεκινήσεις σύντομα φίνα 1mg/day και μινόξ 1 φορά την ημέρα.
 

Marios1982

Well-Known Member
Είσαι τυχερός που ανακάλυψες το φόρουμ σε αυτήν τη ηλικία και όχι στα 30 φεύγα. Ξεκίνα θεραπεια χθες και εφόρου ζωής αν θες να έχεις μαλλιά, αλλιώς σε βλέπω πολύ σύντομα να χάνεις και άλλα !!!
 

bobby

Well-Known Member
Φίνα χθες......εφόσον είσαι στην αρχή (αν και σε πάει πολύ επιθετικά) έχεις πολλές πιθανότητες για ολική επαναφορά. Προσκαρ κομμένο στα 4 και ένα κομματάκι την ημέρα. Μην σε πιάσει απογοήτευση αν δεν δεις άμεση βελτίωση, συνέχισε την θεραπεία και σε 1 χρόνο θα δεις! Ισως με τόσο επιθετική να αξίζει να δοκιμάσεις ντούτα........ @dlazaros δώσε τα φώτα σου ως ειδικός στην ντούτα.
 
Μπλουζα