Τριχόπτωση και Θεραπεία εντός Στρατού

Batist

Member
weznem και μενα μου δειχνει πως εχει χακαριστει το site.. ελπίζω να μην κολλησουμε κανεναν ιο απο αυτο και καταστραφει το software μας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
den νομιζω οτι κλλησαμε τιποτα αλλα ενα σκαν θα το κανω το βραδυ ολικο διοτι τωρα βαριεμαι,αφου εχω νορτον κοιμαμαι ησυχος πλεον καηκα μια φορα αλλα..
σαν εικονα μπροστ ηταν με αλλυς τροπους εμπαινες στο φορουμ κανονικα..

zafi1988

Member
Γενικά με όλα αυτά τώρα χρονιάρες μέρες επειδή τελικά έχω πάρει την απόφαση να κόψω τελείως την φίνα γιατί και μόνο το άγχος που έχω αυτή τη στιγμή μου φτάνει μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την παρασκευή τοπικών DHT Blockers η αν γνωρίζει κάποιο φαρμακείο που να παρασκευάζει σχετικές λοσιόν ?άν όχι ας μου προτείνει κάποιος να αγοράσω από κάπου έτοιμο .

weznem

Well-Known Member
zafi1988 είπε:
Γενικά με όλα αυτά τώρα χρονιάρες μέρες επειδή τελικά έχω πάρει την απόφαση να κόψω τελείως την φίνα γιατί και μόνο το άγχος που έχω αυτή τη στιγμή μου φτάνει μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την παρασκευή τοπικών DHT Blockers η αν γνωρίζει κάποιο φαρμακείο που να παρασκευάζει σχετικές λοσιόν ?άν όχι ας μου προτείνει κάποιος να αγοράσω από κάπου έτοιμο .
ξερω οτι ειναι βαρετο αλλα πρεπει να διαβασεις το φορουμ αλλιως δεν γινεται οτι και ναλεμε εμεις θα γεμισουμε κατι ποστ σελιδες μια περιληψη θα σου πω ωστοσο αν πας στα μπλοκερς ιδιοκατασκευες θα βρεις απαντησεις..κανενα μπλοκερ τοπικο δεν κανει οτι η φινα σε αποτελεσματα κανενα(σχεδον)τοπικο αν εχεις τριχοπτωση προχωρημενη θα σου σωσει τα μαλλια..εγω εβαζα σπιρο που ηταν το πιο δυνατο τοπικο αντιαδρογονο καλυτερο και απο το ζιχ και σουπερ μουφα ζιχ και οτι θες δεν κανει πολλα πραγματα..τοπικα doubleA κανει δουλεια αλλα εχει παρενεργειες. προγεστερονη μεσα στην μινοξιδιλη ειναι μια λυση που δεν δοκιμασα αυτο θα βοηθησεις αρκετα αλλα σαν pgd2 τιποτα αλλο καλυτερο σε συνδυασμο με ασφαλεια,για μειωση τριχοπτωσης..

K0st1s

New Member
Χαιρετισματα απο τα καραφλα στρατευμενα νιατα.Λοιπον μιας και παρουσιαστηκα Αυλωνα διαβιβασεις τον Νοεμβρη που περασε εχω να πω τα εξης.
1ον αν δεν εχεις σχεση με επαγγελματα υγειας και πας υγειονομικο:ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΑΑΑΑ
2ον οταν μπηκα Αυλωνα γινοταν τοσο χαμος με αυτους που μπαιναν που ο βαριεστημενος φανταρος που εψαχνε και καλα τα πραγματα ενω μας ειχαν πει να ανοιξουμε ολη την βαλιτσα στην ουσια ανοιξε το νεσεσερ εψαξε λιγο για φαρμακα στον χαμο απο ξυριστικα σαμπουαν και αλλα και ουτε καν προσεξε τα χαπια που ηταν στο βαθος και την κιρκλαντ.Για περαιτερω ελεγχο στην βαλιτσα ουτε λογος που σημαινει οτι αμα θελεις να περασεις τα πραγματα τα περνας ανετα μαζι με κινητο με καμερες iphone κλπ κλπ
3ον αμα βρισκανε τιποτα φαρμακα κυριως επειδη οι ψαρωμενοι νεοσυλλεκτοι τα δηλωναν επρεπε μετα να απευθυνθουμε σε εσας τους υγειονομικαριους οποτε μια χαρα θα τα παρεις και μετα αν θελεις.Αμα εχεις και κανα χαρτι απο δερματολογο δε ακομα πιο τελεια.
4ον προσωπικα μια χαρα συνεχιζω την θεραπεια μεσα στον στρατο και αντε καποιες μερες που εχουμε πολυ τρεξιμο βαζω μια φορα την ημερα κιρκλαντ.Αν εχεις θεματα ντροπης με αλλους φανταρους μπορεις να ψεκαζεσαι στις τουαλετες οταν δε σε βλεπει κανεις αλλα γενικα Υγειονομικο οπως Διαβιβασεις θα συναντησεις μορφωμενα ατομα που ουτε καν θα ασχοληθουν ποσο μαλλον να σε κραξουν.Δεν θα εισαι στην μαυριλα των μαυρων οποτε relax.
5ον αν παραμεινεις υγειονομικο θα κανεις ζωαρα αλλα αν δεν εισαι γιατρος και εισαι κατι ασχετο το ξερεις ηδη για εισαι ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΑΑΑΑ
6ον καλη θητεια ψαρουκλα

zafi1988

Member
K0st1s είπε:
Χαιρετισματα απο τα καραφλα στρατευμενα νιατα.Λοιπον μιας και παρουσιαστηκα Αυλωνα διαβιβασεις τον Νοεμβρη που περασε εχω να πω τα εξης.
1ον αν δεν εχεις σχεση με επαγγελματα υγειας και πας υγειονομικο:ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΑΑΑΑ
2ον οταν μπηκα Αυλωνα γινοταν τοσο χαμος με αυτους που μπαιναν που ο βαριεστημενος φανταρος που εψαχνε και καλα τα πραγματα ενω μας ειχαν πει να ανοιξουμε ολη την βαλιτσα στην ουσια ανοιξε το νεσεσερ εψαξε λιγο για φαρμακα στον χαμο απο ξυριστικα σαμπουαν και αλλα και ουτε καν προσεξε τα χαπια που ηταν στο βαθος και την κιρκλαντ.Για περαιτερω ελεγχο στην βαλιτσα ουτε λογος που σημαινει οτι αμα θελεις να περασεις τα πραγματα τα περνας ανετα μαζι με κινητο με καμερες iphone κλπ κλπ
3ον αμα βρισκανε τιποτα φαρμακα κυριως επειδη οι ψαρωμενοι νεοσυλλεκτοι τα δηλωναν επρεπε μετα να απευθυνθουμε σε εσας τους υγειονομικαριους οποτε μια χαρα θα τα παρεις και μετα αν θελεις.Αμα εχεις και κανα χαρτι απο δερματολογο δε ακομα πιο τελεια.
4ον προσωπικα μια χαρα συνεχιζω την θεραπεια μεσα στον στρατο και αντε καποιες μερες που εχουμε πολυ τρεξιμο βαζω μια φορα την ημερα κιρκλαντ.Αν εχεις θεματα ντροπης με αλλους φανταρους μπορεις να ψεκαζεσαι στις τουαλετες οταν δε σε βλεπει κανεις αλλα γενικα Υγειονομικο οπως Διαβιβασεις θα συναντησεις μορφωμενα ατομα που ουτε καν θα ασχοληθουν ποσο μαλλον να σε κραξουν.Δεν θα εισαι στην μαυριλα των μαυρων οποτε relax.
5ον αν παραμεινεις υγειονομικο θα κανεις ζωαρα αλλα αν δεν εισαι γιατρος και εισαι κατι ασχετο το ξερεις ηδη για εισαι ΚΩΛΟΒΥΣΜΑΑΑΑΑ
6ον καλη θητεια ψαρουκλα

ΧΑΧΑ Ευχαριστώ ρε σειρά!!Οχι καμία σχέση με βίσμα ούτε κάν...Έχω τελειώσει Τει νοσηλευτικης και ειχα αναβολη μεχρι το '15 λόγω σπουδών..όταν τη διέκοψα την αναβολή για να μπώ στρατό κατέθεσα και το πτυχίο ..οπότε γιαυτό μάλλον...Μακάρι να παραμείνω αν και δεν είναι παντού καλά μετά την μετάθεση...

roukoun

Member
μιας και εγω παρουσιαζομαι τον μαρτιο αλλα θελω να παω ειδικες δυναμεις γιατι μου αρεσουν αυτα εκει παιζει προβλημα με το ριγκειν?
και κατι ακομα.τα τελευταια 9 χρονια φοραω συνεχεια φακους επαφης.στο στρατο τους επιτρεπουν η απαγορευονται?

K0st1s

New Member
@roukoun κοιτα ειδικοδυναμιτες εχω γνωρισει μονο Αυλωνα που ηταν κατι πεζοναυτες και τωρα Χαιδαρι που παιρνω ειδικοτητα πριν παω Σαμο που ηρθαν να εκπαιδευτουν και αυτοι στις διαβιβασεις.Τα παιδια που εχω γνωρισει τουλαχιστον εγω,ειναι οι πιο προβλεπομενοι απο ολους και μεγαλο πευκο που ακουγαμε δεν ειχε καμμια σχεση με μας που παιρναγαμε χαλαρα στον Αυλωνα.Οχι οτι ηταν κατι τρομερο αλλα σε σχεση με την κατασκηνωση στο βουνο που ειμασταν εμεις υπηρχε διαφορα.Γενικα απο οτι ξερω με ενα χαρτι απο δερματολογο ,αλλα προσεχε αν μπορεις απο δερματολογο σε κρατικο νοσοκομειο, θα εισαι καλυμμενος χωρις να βαζω και το χερι μου στην φωτια μιας και στους ειδικοδυναμιτες δεν ξερω ακριβως τι ισχυει αν και το καλυτερο θα ηταν να μην το δουν καν στη πυλη το ριγκειν η αν μπορουν να στο φερουν στο πρωτο επισκεπτηριο οι δικοι σου(υπερβολη το ξερω μιας και δεν μιλαμε για ναρκωτικα αλλα για σπρει για την καραφλα αλλα αμα μπεις θα καταλαβεις οτι καποια πραγματα που εξω φαινονται λογικα στον στρατο δεν ειναι).
Οι φακοι επαφης νομιζω απαγορευονται αλλα σιγα μην κατσουν να ψαξουν εναν εναν στα ματια καθε μερα να δουν αν φοραει.Παντως υπαρχουν πρακτικοι λογοι που δεν θα μπορεις να βαλεις φακους επαφης.Οσα παιδια σε μας φοραγαν την πρωτη βδομαδα το γυρισαν στα γυαλια μιας και λιγο ο ιδρωτας λιγο η βρωμα τους κουραζαν πολυ.
@zafi1988 κοιτα αμα παραμεινεις υγειονομικο που λογικα μενεις με το πτυχιο σου θα εισαι σε σωμα και οχι σε οπλο του στρατου ξηρας που σημαινει οτι και η χειροτερη μεταθεση σου θα ειναι καλυτερη απο πολλους αλλους οποτε don't worry.Αντε καλη θητεια να εχεις

jmirko

New Member
weznem είπε:
den νομιζω οτι κλλησαμε τιποτα αλλα ενα σκαν θα το κανω το βραδυ ολικο διοτι τωρα βαριεμαι,αφου εχω νορτον κοιμαμαι ησυχος πλεον καηκα μια φορα αλλα..

Norton και κοιμάσαι ήσυχος; αχαχαχα καλό καλό :p

On topic: Εγώ είχα πάρει μέσα κανονικά minoxidil υγρή μορφή μαζί με σύριγγα για να μετράω την δόση και τα είδανε και δεν μου είπανε τίποτα..

weznem

Well-Known Member
jmirko είπε:
weznem είπε:

On topic: Εγώ είχα πάρει μέσα κανονικά minoxidil υγρή μορφή μαζί με σύριγγα για να μετράω την δόση και τα είδανε και δεν μου είπανε τίποτα..

για εμενα ειναι καλο δεν εχω προβληματα εκτος του οτι μου βαραινει τον υπολ. αρκετα αλλα δεν με ενοχλει ναι το ιντερνετ σεκιουριτι 2012 ειναι καλο δεν εχω κολλησει τπτ για πες μου εσυ ποιο ειναι το καλυτερο που εισαι :4m: ειδημων//

jmirko

New Member
weznem είπε:
jmirko είπε:
weznem είπε:

για εμενα ειναι καλο δεν εχω προβληματα εκτος του οτι μου βαραινει τον υπολ. αρκετα αλλα δεν με ενοχλει ναι το ιντερνετ σεκιουριτι 2012 ειναι καλο δεν εχω κολλησει τπτ για πες μου εσυ ποιο ειναι το καλυτερο που εισαι :4m: ειδημων//

Eset Smart Security άμα θες full package..

PS: Είναι και πανάλαφρο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
jmirko είπε:
weznem είπε:
jmirko είπε:
weznem είπε:

δωσε μου τις ερευνες σου οτι ειναι καλυτερο να δω που τα στηριζεις αυτα που λες αερολογια κανω και εγω..διοτι απο το 11 και μετα μπορω να πω οτι το μειονεκτημα που ειχε εναντι του καρπεφσκι εξαφανιστηκε και ειναι οτι καλυτερο σε ασφαλεια και ευκολια χρησης ολα αυτοματα..δωσε μου πειστηρια σε τι υπερταιρει το εσσετ..περιμενω..μην χαθεις ομως :dodgy:

jmirko

New Member
weznem είπε:
jmirko είπε:

δωσε μου τις ερευνες σου οτι ειναι καλυτερο να δω που τα στηριζεις αυτα που λες αερολογια κανω και εγω..διοτι απο το 11 και μετα μπορω να πω οτι το μειονεκτημα που ειχε εναντι του καρπεφσκι εξαφανιστηκε και ειναι οτι καλυτερο σε ασφαλεια και ευκολια χρησης ολα αυτοματα..δωσε μου πειστηρια σε τι υπερταιρει το εσσετ..περιμενω..μην χαθεις ομως :dodgy:

LoL @ έρευνες μου :)

Ψάξε online άμα θες.

Kaspersky = καλό αλλά heavy
Norton = πατάτα αλλά έχει καλό marketing, επίσης καλό spyware (προσπάθησε να το uninstall)
NOD32 (ESET) = ελαφρή και καλό antivirus (!)

Internet security; Κατέβασε το Comodo Firewall και δεν θα περνάει τίποτα.

Επειδή ήσουν τυχερός και δεν χρειάστηκε να τεστάρεις το Norton δεν σημαίνει ότι είναι και καλό. Επίσης τα full internet security packages είναι λίγο-πολύ useless και απλώς σου σέρνουνε το PC.

Γενικά κάνε μία έρευνα και μόνος σου και δες ποιός προώθει το Norton (και γιατί) και τι λένε οι χρήστες για το Nod32.

Αυτά. Πολύ off topic όμως..

zafi1988

Member
Γειά σας παιδιά και πάλι!Μετά απο 10 μέρες δημοσίευσης του post και τις επισκέψεις μου σε διάφορους γιατρούς είπα να σας ενημερώσω για το πρόβλημα που μου είχε προκύψει..Λοιπόν αρχικά επισκέφτηκα ουρολόγο στο Αγ.Όλγα στη Ν.Ιωνία στον οποίο ανέφερα όλο το ιστορικό με την Fin.Με ψηλάφισε στην περιοχή όπου ένιωθα ενοχλήσεις στο περίνεο και με καθησύχασε κ μ'έγραψε εξέταση ούρων ... Αφού μου απέρριψε το ενδεχόμενο να έχει προκληθεί κατι απ το proscar μου διέγνωσε φλεγμονή και μου χορήγησε αντιβίωση και παυσίπονο...Μου είπε αν θέλω να συνεχίσω το χάπι γιατι δεν έχει καμιάνε σχέση μ το προβλημά μου...Μέσα στις επόμενες μέρες επισκέφθηκα και άλλονε έναν ουρολόγο και 2 δερματολόγους για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Απο του δερματολόγους η μιά μου είπε να σταματήσω fin. και η άλλη μου είπε να συνεχίσω και ότι δεν υπάρχει θέμα...Ο δεύτερος ουρολόγος με διαβεβαίωσε και αυτος οτι δεν υπάρχει περίπτωση να με έχει βλάψει η fin. γιατι μόνο πρόβλημα στήσεως θα μπορούσε να προκληθεί αν ήταν...Αυτά ...Εγώ απ την μεριά μου έκανα την αγωγή του ουρολόγου σταμάτησα τις fin. και δεν νιώθω ενόχληση....θα επαναλάβω μια εξέταση ούρων την Παρασκευή και έιδομεν...

Μπλουζα