zafi1988
Member
]Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία!Μπαίνω στρατό ξηράς με την Α'ΕΣΣΟ 21/1 Αυλώνα Υγειονομικό...Επειδή αντιμετωπίζω και εγώ προβλήματα με τα μαλλιά μου με απασχολεί το πώς θα μπορέσω να συνεχίσω την θεραπεία μου μέσα στον στρατό..Πώς θα μπορέσω Δηλαδή να Περάσω μέσα Proscar-Minox-Fungoral κλπ.Μπορεί κάποιος που έχει βρεθεί στην θέση μου να βοηθήσει ?Θα πρέπει να πάω χαρτί Δερματολόγου απο ΙΚΑ ή νοσοκομείο?Υπάρχει περίπτωση να μου κρατίσουν τα φάρμακα ακόμα και αν έχω χαρτί?Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον Δερματολόγο?Ευχαριστώ πολύ καλές γορτές!!!
(Σ.Σ έχω κάνει χρήση προσκαρ απο 3/2011 έως 7/2012 1.25mg/24h. με DHT blocking shampoo με ικανοποιητικα αποτελέσματα κ ανευ επίβλεψης και συνταγογράφησης και χωρίς όμως καμία παρενέργειας απο αυτά .Βέβαια δυστυχώς έπειτα απο διακοπή 5 μηνών όμως πήγαν στράφι παρελπίδα μου ...τώρα ξαναξεκίνησα με Big 3 εδω κ 1 μήνα)[/size]
(Σ.Σ έχω κάνει χρήση προσκαρ απο 3/2011 έως 7/2012 1.25mg/24h. με DHT blocking shampoo με ικανοποιητικα αποτελέσματα κ ανευ επίβλεψης και συνταγογράφησης και χωρίς όμως καμία παρενέργειας απο αυτά .Βέβαια δυστυχώς έπειτα απο διακοπή 5 μηνών όμως πήγαν στράφι παρελπίδα μου ...τώρα ξαναξεκίνησα με Big 3 εδω κ 1 μήνα)[/size]