Τριχόπτωση Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Nikos22_

New Member
Γεια σας και καλως σας βρηκα. Χαιρομαι πολυ που υπαρχει ενα site που βοηθαει τα παιδια που εχουν κολλημα με το μαλλι τους οσο τπτ αλλο οπως εγω, να φτιάξουν οσο μπορουν την κατασταση. Ειμαι 22 χρονων. Εχω σημαδια τριχοπτωσης απο τα 18 μου. Ο πατερας μου ειναι Καμπριολε ( φαλακρα ) και θελω να παρω μια βοηθεια απο εσας που ξερετε κατι παραπανω. Καταρχην να πω οτι απο την φωτογραφια με τα nowrwood ειμαι στο 2 αλλα εχω αραιωση και στην κορυφη και στους κροταφους. Εχω παει σε ελληνα πλαστικο για μεταμοσχευση ο οποιος μου ειπε απλα οτι δεν εχω καλη ποιοτητα τριχας οταν με εξετασε. Επισης μου ειπε να παω για μεταμοσχευση σε 2 χρονια γτ ακομα δεν γινεται να καθορισει σωστα το αποτελεσμα. Σε ερωτηση αν εχω καλη δοτρια περιοχη μου ειπε οτι ειναι μια χαρα. Την βοηθεια σας θελω στο θεμα της θεραπειας ωστε να κρατησω τουλαχιστον και αν γινεται να βελτιωθω αυτα τα 2 χρονια. Εχω διαβασει μακρια απο ελλαδα κτλπ μακαρι ομως να ημουν πλουσιος και να πηγαινα στον Hasson. Στο θεμα τωρα γιατι ξεφυγα. Εχω αγορασει το regaine 5% kai to fungoral. Διαβασα για θεαματικα αποτελεσματα με Regaine + fungoral + Propecia αλλα συγνωμη σε οσους το παρουν προσωπικα , δεν συμφωνω με την χρηση του propecia για τις παρενεργειες φυσικα.. Λατρευα παντα το μαλλι μου αλλα ειναι βαρυ αυτο που κανει αυτο το χαπι για να το παρω στα 22 μου. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να παρω κατι που θα με βοηθησει ακομα πιο πολυ μαζι με regaine kai fungoral αλλα χωρις να επηρεαζει σεξυαλικα η οτιδηποτε αλλο.. Ευχαριστω πολυ. Ξέχασα να σας ρωτησω να μου προτεινετε ενα Καλο Σαμπουαν Καθημερινης Χρησης. Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Maria

New Member
Απ: Τριχόπτωση Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ

γειά σου Νίκο!
Ένα καλό και απαλό σαμπουάν που χρησιμοποιώ είναι το Extra-Doux της Ducray και θα το βρεις στα φαρμακεία.
Μερικοί λένε για το super zix ότι κάνει δουλειά dht blocker, χρησιμοποιείται τοπικά στο κεφάλι.. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά επειδή μπορείς να το παρασκευάσεις μόνος σου θα σου έρθει φθηνά. Μην πάρεις revivogen διότι είναι ακριβο και δεν κάνει τίποτα (το έχω δοκιμάσει). Επίσης υπάρχει το double A.

Δες εδώ: http://www.hairlossgr.com/homemade

Φτιάξτο μόνος σου αντί να τα σκας σε σκευάσματα τύπου revivogen. Τουλάχιστον αν δε δεις αποτέλεσμα, δε θα κλαις τα χρήματά σου!!!

Nikos22_

New Member
Απ: Τριχόπτωση Μια βοήθεια παρακαλώ πολύ

Ευχαριστω για την απαντηση Μαράκι. Δεν ειμαι και πολυ καλος στα κοκτειλ χαχα. Θα δωσω οτι ακριβως λεει το παλικαρι σε φαρμακειο να το κανουν αυτοι για σιγουρα. Λεει για Ψευδάργυρο ομως που διαβασα οτι δεν πρεπει να περιεχει το σαμπουαν γιατι μπλοκαρει την δραση του regaine νομιζω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα