Τριχοπτωση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Απ: Τριχοπτωση

hopefull είπε:
[quote author=boost link=topic=1627.msg28938#msg28938 date=1268412625]
[quote author=Undead link=topic=1627.msg28913#msg28913 date=1268399435]
Ναι! Κανενας δεν ειναι γλομπος...

δεν ειναι ωραιοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και ειδικα σε αυτο το φορουμ
[/quote]

τι του λες τωρα lol...το θεμα ειναι να μης μας μεινει στα χερια, λιγο διαβασα τα μηνυματα του και με επιασε και μενα ταχυκαρδια απο το αγχος :)
[/quote]

:p :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Undead

New Member

vrm

Member

Βρε undead, μια χαρά είσαι φίλε μου :)
Ακολούθησε τη θεραπεία που σου πρότεινε ο δερματολόγος σου και όλα θα πάνε περίφημα!!!!

giannis1991

Well-Known Member

ρε undead τουμπανο εισαι...δεν εχεις χασει σχεδον καθολου εδαφος...μια χαρα....

Undead

New Member

Παιδια, μπορει και να μην εχω προβλημα... η μαλλον εχω μικρο καθος το αντιληφθηκα πολυ νωρις, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου συμβαινει... Μπορει να φταιει το αγχος μου και να χανω μαλλια και να μην βγαινουν, μπορει να ειναι το οτι καθε μερα λουζομαι με διαφορετικο σαμπουαν η που τα χτενιζω 50 φορες την ημερα, μπορει και η διατροφη και στην τελικη μπορει να ειναι και κατι ορμονικο της ηλικιας μου... Δεν ξερω εγω παντως ειμαι πολυ αισιοδοξος και μετα απο τα σχολια σας, να ξερετε εχω ξε-αγχωθει σε μεγαλο βαθμο, απλα θα ειναι κατι που μου συναιβει προσωρινα, και θα περασει.......................... Αυτα :)

Υ.Γ απο τοτε που με επιασε εντονο αγχος και εκανα και αυστηρη διατροφη γυμναστηριου, τοτε παρατηρησα εντονη τριχοπτωση.....

sovagg

New Member

Φιλε undead πηγαινε σε κανα δερματολογο για να διαγνωσει αν εχεις καποια προδιαθεση για ΑΑ.Εγω απ τις φωτο σε βλεπω μια χαρα.Κ στη χειροτερη(δηλ αν εχεις ΑΑ),ειναι πολυ καλο που ενδιαφερθηκες τοσο νωρις γιατι οσο πιο νωρις ξεκινησεις θεραπεια για ΑΑ,τοσο πιο πολυ καιρο θα κρατησεις τα μαλλια σου..Πηγαινε λοιπον στο δερματολογο κ πες μας τι σ ειπε..Ενα καλως ορισες κ απο μενα..

Undead

New Member

Εγω πηγα σε δερματολογο, και μ ειπε οτι εχω ενα προβλημα στο πισω μερος τους κεφαλιου και απο μπροστα ειπε δν ειναι τπτ το ανησυχητικο... αυτο ειπε... και ειπε να κανω θεραπεια 6 μηνες... αυτα!

sovagg

New Member

Φιλε undead ο δερματολογος πρεπει να σου προσδιορισει αν εχεις ΑΑ.Αυτο που σου ειπε οτι εχεις ενα προβλημα στην κορυφη δεν μου "εκατσε" καλα..Οταν αρχιζουμε να χανουμε εδαφος σε κροταφους ή κορυφη,ειναι "συναγερμος" για ΑΑ..Γνωμη μου ειναι να πας κ σε δευτερο δερματολγο κ να τον ρωτησεις αν εχεις ΑΑ..Αν σου πει οτι εχεις(που ευχομαι να μη στο πει),εδω ειμαστε..

Undead

New Member

Για 2ο δερματολογο δεν το νομιζω... ενας φτανει χαλαρα ξερει τι ΑΚΡΙΒΩΣ κανει και μαλιστα πρεπει να ειναι απο τους καλυτερους...... Παντως οταν πηγε η μητερα μου να παρει τα αποτελεσματα δεν της μιλησε καθολου για αλωπεκεια και μαλιστα αρχικα δεν μπορουσε να παρει τριχες... μαλιστα με τσιμπιδα που πηρε με το ζωρι τις εβγαζε αφου σε καποια φαση αρχισα να ποναω.... δεν φαινοταν δηλαδη το προβλημα... αν ειναι προβλημα... παντως σας λεω 3-4 μηνες που εχω ΤΕΡΜΑ τριχοπτωση ΔΕΝ εχω δει αραιωση... μπορει και σε ενα μικρο-μικρο βαθμο... αλλα και τωρα που το σκεφτομαι απο την 2α λυκειου εκανα ενα δυο περασματα με τα χερια στα μαλλια μου και επεφτε σχεδον το μισο τριχωτο της κεφαλης μου κατω..!! Βεβαια ΔΕΝ εδινα σημασια... και δεν ξερω πως μου ηρθε να δινω τους τελευταιους 3-4 μηνες... Τι να πω δεν ξερω... Εγω παντως θα κανω την θεραπεια οπως και να εχει.................

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

Undead απο τις φωτό που είδα έχεις μεγάλο πρόβλημα..............στο μυαλό.
Αν εσύ έχεις ΑΑ τότε εμείς πάμε για αυτοκτονία. Δεν έχεις τίποτα φίλε και μην κάνεις καμιά θεραπεία αυτή είναι η άποψη μου.

Κι εγώ συμφώνω με τον NoMoreLoss! Για τί θεραπεία μιλάτε;;; είναι αυτό ΑΑ;

Undead στο πρώτο σου post γράφεις ότι έχεις τριχόπτωση και έχεις τρελαθεί...Σου πέφτουν 30 με 40 τρίχες...Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τριχόπτωση είναι φυσιολογικός αριθμός!!!!!!!!!! Και έχεις φουλ μαλλί! Να μην αγχωνέσαι ότι θα μείνεις καραφλός γιατί έχεις μαλλιά!!!!!!!!!!!!

Undead

New Member

E μας εχει βγαλει η δερματολογος σε ολη την οικογενεια προβλημα με τα μαλλια.... 400 E συνολικα χασαμε... Αυτο που με κανει πολυ εντυπωση ειναι οτι πηρε τριχες απο πισω και μπροστα... καμποσες πηρε... και μετα δεν ξερω πως εκανε την διαγνωση... Σε εσας με πιον τροπο σας εκαναν την διαγνωση ;;; Ε ρε τι παθαμε στα καλα του καθουμενου...!!!

Undead κατά την άποψη μου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να έχεις φοβία ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά! Μην έχεις άγχος, να τρως σωστά και αν πιστεύεις ότι το μαλλί σου πέφτει τότε το παρακολουθείς. Αυτές τις φωτογραφίες που έχεις βάλει εγώ δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Τώρα θα μου πεις θέλεις να το προλάβεις, σωστό αλλά στη φάση που είσαι δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι. Και να σταματήσεις να το σκέφτεσαι… Για μένα είναι λάθος σε αυτό το κεφάλι να ξεκινήσεις regaine. Τουλάχιστον αν βάζεις regaine, να ψεκάζεις μόνο στο μικρό σημείο που βλέπεις εσύ ότι έχει αραίωση.

Παιδια μπορει κανεις να περιγραψει τι ακριβως κανει το Β sitosteroll (follon) και σε ποια μορφη κυκλοφορεί (χαπια??)?

Undead

New Member

Χριστίνα είπε:
Undead κατά την άποψη μου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να έχεις φοβία ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά! Μην έχεις άγχος, να τρως σωστά και αν πιστεύεις ότι το μαλλί σου πέφτει τότε το παρακολουθείς. Αυτές τις φωτογραφίες που έχεις βάλει εγώ δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Τώρα θα μου πεις θέλεις να το προλάβεις, σωστό αλλά στη φάση που είσαι δε νομίζω να χρειάζεσαι κάτι. Και να σταματήσεις να το σκέφτεσαι… Για μένα είναι λάθος σε αυτό το κεφάλι να ξεκινήσεις regaine. Τουλάχιστον αν βάζεις regaine, να ψεκάζεις μόνο στο μικρό σημείο που βλέπεις εσύ ότι έχει αραίωση.

Που να ξερω Χριστινακη τι γινετε... τα μαλλια μου μια χαρα τα βλεπω οπως ηταν ετσι ειναι... λες απο τα 14-15 να αρχιζα να χανω ;;; Τι να πω δν ξερω... Δεν νομιζω να κανω τπτ κακο με το regain ...

Undead

New Member

Αα μια ερωτηση που με καιει καπως... σταματωντας την χρηση regain ... υπαρχει περιπτωση να επηρεαστουν οι φυσιολογικες τριχες ??? Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω... να σταματησω η να συνεχησω και μετα απο 2 μηνες βλεπουμε πως εχουν τα πραγματα ;;; Γιατι το regain μου χαλαει τα μαλλια τα κανει καπως λιπαρα... Και κατι ακομα... Ακομα και αν ο αριθμος των τριχων δεν ξεπερναει τις 50-100 υπαρχει κινδυνος ΑΑ ???? Ευχαριστω ρε παιδια αλλα να ξερετε οτι με ΚΑΘΙΣΙΧΑΖΕΤΕ με τις απαντησεις σας....

Undead

New Member

Ρε παιδια απαντηστε μ λιγο... Μετα απο 10 μερες μινοξιδιλης και καποιων χαπιων follon δεν πεφτει τριχα! Τραβαω δλδ τα μαλλια απο πανω και με το ζορι βγαζω 1 τριχα... Βεβαια και στον δερματολογο πριν 1 μηνα που ειχα παει το ιδιο συνεβηκε... Και παρολα αυτα με ενα χτενισματακι θα πεσουν 10 τριχες η θα κολλησουν 5-6 πανω στην πετσετα... Εν το μεταξυ οι τριχες ειναι χοντρες με ενα κιτρινακι κατω κατω... Τι ειναι ακριβως αυτο ; Πατερας 50ετων, μητερα εχουν μαλλια
Τεσπα το αγχος,λυπες και αυτα πλεον δεν υπαρχουν... και ο δερματολογος εβγαλε ΑΑ. Αϊνταααα... να παω λετε σε κανα αλλον δερματολογο;;; Εν το μεταηυ μ ειπε οτι και μια αλλη φορα σε καποιον φαινοτανε οτι δν εχει τπτ και το με την εξεταση του εβγαλε ΑΑ.. ΕΛΕΟΣ!!!

giannis1991

Well-Known Member

Undead είπε:
Ρε παιδια απαντηστε μ λιγο... Μετα απο 10 μερες μινοξιδιλης και καποιων χαπιων follon δεν πεφτει τριχα! Τραβαω δλδ τα μαλλια απο πανω και με το ζορι βγαζω 1 τριχα... Βεβαια και στον δερματολογο πριν 1 μηνα που ειχα παει το ιδιο συνεβηκε... Και παρολα αυτα με ενα χτενισματακι θα πεσουν 10 τριχες η θα κολλησουν 5-6 πανω στην πετσετα... Εν το μεταξυ οι τριχες ειναι χοντρες με ενα κιτρινακι κατω κατω... Τι ειναι ακριβως αυτο ; Πατερας 50ετων, μητερα εχουν μαλλια
Τεσπα το αγχος,λυπες και αυτα πλεον δεν υπαρχουν... και ο δερματολογος εβγαλε ΑΑ. Αϊνταααα... να παω λετε σε κανα αλλον δερματολογο;;; Εν το μεταηυ μ ειπε οτι και μια αλλη φορα σε καποιον φαινοτανε οτι δν εχει τπτ και το με την εξεταση του εβγαλε ΑΑ.. ΕΛΕΟΣ!!!

φιλε εσυ απλα δεν εχεις προβλημα....τελος......κομπλε εισαι....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα