Τριχοπτωση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Undead

New Member
Ρε παιδια εδω και 3 μηνες εχω παρατηρησει εντονη τριχοπτωση στα μαλλια μου ( τον νοεμβριο εγινα 18 ). Το θεμα ειναι οτι αυτους τους 3 μηνες εχω εντονο αγχος, οχι οτι τους προηγουμενους δν ειχα... αλλα τωρα εχω περρισσοτερο... Δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι θα μεινω φαλακρος... επειδη μερικες φορες το βραδυ που χτενιζω τα μαλλια μου πεφτουν με το κιλο... εννοω οτι πεφτουν κανα 30-40 τριχες, αλλες απο αυτες να ειναι πολυ πολυ μικρες... Σε δερματολογο ειχα παει πριν 15-20 μερες να μου κανει την εξεταση... αλλα οταν προσπαθουσε να μ παρει μαλλια δν εβγαιναν τα ατιμα λες και ειχαν φοβηθει... Μου ειπε οτι δν βλεπει να υπαρχει καποιο προβλημα... Εν τω μεταξυ επειδη στην οικογενεια μου ο πατερας μου εχει λιγο αραια μαλλια... νομιζω πως θα γινω και εγω ετσι... Μηπως ειναι ολα ιδεα μου ;;;;;;;;;;;; Να παω να κανω την ριμαδα την εξεταση, να μου φυγει το αγχος ;;;;;; Δεν ξερω με καταγχωνει να βλεπω τα μαλλια μου να πεφτουν... Μηπως ειναι απο το αγχος ;;;; Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τριχοπτωση

πρώτα απ'όλα - ΗΡΈΜΗΣΕ !!!

παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία ;)

Undead

New Member

Εκανα την εξεταση και μου βρηκε 8% στο μετωπο οτι εχω προβλημα και 16% στην κορυφη... Μου εδωσε Regain και κατι χαπακια... Ρε παιδια σχεδον μηδαμινη αραιωση εχω... ισως επειδη το προλαβα νωρις... η κατασταση ειναι αναστρεψιμη.. ; Λογικα θα δω διαφορα σε 2 μηνες ... τι λετε και σεις ;; Απλα ξερω οτι δεν χρειαζετε αγχος και οτι ΟΛΑ θα πανε καλα... Πες τε κατι και σεις να με ενθαρυνετε... 18 χρονων ειμαι δν θελω να χασω τα μαλλια μου :

heyya

New Member

Μην μασάς ρε όλα καλά θα πάνε...και όπως είπες επειδή είναι νωρίς χαλαρά κρατάς για πολύ περισσότερο καιρό τα μαλλιά σου.
Να σε ρωτήσω, αυτά τα αποτελέσματα με τα % πως βγήκαν;

Φιλε ηρεμησε και ακολουθησε τη θεραπεια σου.

Τι χαπακια σου εδωσε?

Μια ολοκληρωμενη θεραπεία περιλαμβάνει και καποιο dht blocker.

Undead

New Member

Ααα μου πηρε τριχες απο σημεια και μετα τις ελεγξε τωρα το πως και το τι δν ξερω.... Το Dht blocker τι κανει... Παντως εχω πολλαααα μαλλια ρε παιδια... Απλα σκεφτομαι οτι ισως κατι δν παει καλα ... θα κανω μικροβιολογικες εξετασεις και θα δουμε και τι παιζει... Παντως επειδη εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγχος η δερματολογος ειπε δν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο... Τι λετε και εσεις ;;;; Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!

Undead

New Member

ααα και κατι ακομα... το οτι χανω καποιες τριχες τωρα... δν σημαινει οτι θα μεινω φαλακρος η το οτι δεν θα μου ξαναβγουν μαλλια η οτι αφτο θα ειναι μονιμο σωστα ;; Μπορει να ειναι κατι ορμονικο η οτιδηποτε αλλο δν ξερω και γω τι... Παντως θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρος...!!!

Undead

New Member

Ναι! Κανενας δεν ειναι γλομπος... Λετε να αρχισει απο εμενα ;;; Παντως περνω Regain και κατι χαπια Follon 1 φορα την ημερα πριν το φαγητο ;;; Πες τε μου λιγοο... η τριχοπτωση αυτη μπορει να ειναι προσορινη και να επανελθουν στο 100% τα μαλλακια μου ;
Μηπως να κανω και αιματολογικες εξετασεις ;; Το αγχος ρε παιδια παιζει ρολο ;; Γιατι εδω και 4 μηνες ειμαι πολυυ αγχωμενος

giannis1991

Well-Known Member

φιλε δεν ξερεις...η κληρονομικοτητα κραταει 7 γενεες....βεβια πιο πιθανο ειναι να παρεις απο καποιον κοντινο(μπαμπα-παππουδες)...αλλα ποτε δεν ξερεις.....

Undead

New Member

κ ο μπαμπας μ κ οι 2 παππουδες μ εχουν μαλλια... Απλα θελω να μαθω κιολας αν το εντονο αγχος για μεγαλο διαστημα προκαλλει τριχοπτωση και εαν ρε παιδια σε καποια φαση μας εμφανηστει τριχοπτωση, αν κανουμε την θεραπεια και ολα καλα δεν θα ξαναχρειαστει να ανησυχουμε πια... υπαρχει τετοια περιπτωση ;;;
ή τωρα που εχει αρχισει η κατασταση ( δεν εχω αραιωση, μηδαμινη σχεδον) θα συνεχιστει για παντα ;;; Δηλαδη θα πρεπει να κανω συνεχεια την θεραπεια ;;;
Και ρωταω: μπορει να ειναι ΚΑΙ κατι το πρωσορινο, και μετα απο την θεραπεια ολα καλα ;;;; Εξαλλου στα 18 ειμαι....γτ να συμβαινει ;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Undead είπε:
Ναι! Κανενας δεν ειναι γλομπος... Λετε να αρχισει απο εμενα ;;; Παντως περνω Regain και κατι χαπια Follon 1 φορα την ημερα πριν το φαγητο ;;; Πες τε μου λιγοο... η τριχοπτωση αυτη μπορει να ειναι προσορινη και να επανελθουν στο 100% τα μαλλακια μου ;
Μηπως να κανω και αιματολογικες εξετασεις ;; Το αγχος ρε παιδια παιζει ρολο ;; Γιατι εδω και 4 μηνες ειμαι πολυυ αγχωμενος

Καταρχην να ξε-αγχωθεις......δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι 18 χρονων παιδι......
η τριχοπτωση μπορει να οφειλεται καπου αλλου και να συνελθεις.....αν και απ την εξεταση που εκανες δε μου αρεσει το οτι αραιωνεις και στην κορυφη και στον κροταφο......γιατι αυτο υποδυκνευει Ανδωγενετικη Αλωπεκεια......ισως αγχωθεις παλι με αυτα που λεω αλλα η αληθεια ειναι παντα καλυτερη απ το να σου λεμε μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα κτλ κτλ.....
Λοιπον χαλαρωσε ομως....και οτι κι αν ειναι να ξερεις οτι αντιμετωπιζεται......
με το αγχος το μονο που κανεις ειναι να θολωνεις το μυαλο σου και να μη ξερεις τι σου γινεται....γι αυτο αραξε.....δες τι εχεις....και ενημερωσου στο τι πρεπει να κανεις για να το αντιμετωπισεις.....και με καθαρο μυαλο κ σωστες κινησεις θα τα πας μια χαρα......λυσεις υπαρχουν....

Undead

New Member

ααα επισης μπορει να ειναι και κατι ορμονικο;;; Φταει ισως και το γυμναστηριο ;;;; Κανω 3 ωρες την εβδομαδα!

Panos1982

Well-Known Member

εχεις πανικοβληθει πολυ και δεν ειναι καλο.....κανεις 500 ερωτησεις το λετπο εκ τις οποιες αν κατσεις και τις σκεφτεις.....μπορεις να τις απαντησεις σχεδον ολες μονος σου......
το γυμναστηριο καλο σου κανει στην κατασταση που εισαι.....γιατι σιγουρα σε εκτονωνει......
ασε που 3 ωρες τη βδομαδα δεν θεωρειται γυμναστηριο θεωρειται με το ζορι συντηρηση.....
Ηρεμησε σκεψου αλλα πραγματα......και ακολουθησε απλα αυτα που σου ειπε ο γιατρος.....
οταν τελειωσεις.....δες τι εγινε....πως πηγε.....και εδω ειμαστε παλι.....αν δεν σταματησει το προβλημα υπαρχοουν και πιο δυνατα μεσα......
ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!!!!

Georgex6

Well-Known Member

Φιλε μου η τριχοπτωση που προερχεται απο αγχος ειναι ενα πραγμα που επανερχεται δεν πεθαινει ο θυλακας οι περισοτεροι ομως εδω μεσα εχουμε ΑΑ που σημαινει οτι αμα δεν παρεις κατι για τη dht ο θυλακας θα νεκρωσει. η δερματολογος διεγνωσε ΑΑ και σε ξεκιναει με χαπια b sitosterol (follon) και regaine
να ξεκινησουμε απο τα κακα ;) (αν εχεις ΑΑ)
το κακο ειναι οτι εχεις ΑΑ ναι τα κλασικα τα χουμε περασει κι εμεις γιατι σε μενα κλπ κλπ
το καλο ειναι οτι εισαι μικρος αρα εχεις πολλες πιθανοτητες για να τα διατηρησεις πολλα χρονια
να ξερεις οτι θα πρεπει η θεραπεια να γινει μερος της ρουτινας σου και να παρακαλας να αντιδρα καλα ο οργανισμος σου στα φαρμακα.Εγω ειμαι 3 χρονια στη φιναστεριδη και το τελευταιο διαστημα νομιζω οτι με προδιδει και σκεφτομαι κι εγω να προσθεσω ενα χαπι β sitosterol το πρωι να δουμε θα τα παιξω ολα για ολα
καλητυχη απο εμενα και να παιρνεις θάρρος απο το forum μας

giannis1991

Well-Known Member

ε και η φινα εξαρταται τον οργανισμο για το ποσα χρονια θα ειναι αποτελεσματικη ή λιγοτερη αποτελεσματικη.....αλλα ακομα και να σε προδιδει δεν πρεπει να την κοψεις γτ θα χασεις εδαφος και θα ξαναανεβει η dht...
αυτο το χαπι που θες να προσθεσεις το πρωι τι ακριβως κανει??

Hopefull

New Member

boost είπε:
[quote author=Undead link=topic=1627.msg28913#msg28913 date=1268399435]
Ναι! Κανενας δεν ειναι γλομπος...

δεν ειναι ωραιοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και ειδικα σε αυτο το φορουμ
[/quote]

τι του λες τωρα lol...το θεμα ειναι να μης μας μεινει στα χερια, λιγο διαβασα τα μηνυματα του και με επιασε και μενα ταχυκαρδια απο το αγχος :)

Undead

New Member

Μου ειπε να κανω 6 μηνες θεραπεια... Αν μετα την θεραπεια επανελθει η κατασταση... Δεν θα χρειαστει να ξανακανω θεραπεια;;; Δληλαδη η ΑΑ ειναι κατι μη αναστρεψιμο ;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα