Τριχοπτωση το καλοκαιρι

MANKAR

Active Member
ενα 3μηνο ειναι πολυ για φαντασου 3 μηνες τωρα και 3 μηνες την ανοιξη 6 μηνες δλδ , μισο χρονο εποχιακη τριχοπτωση????

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
MANKAR είπε:
ενα 3μηνο ειναι πολυ για φαντασου 3 μηνες τωρα και 3 μηνες την ανοιξη 6 μηνες δλδ , μισο χρονο εποχιακη τριχοπτωση????

εχεις δικιο!!

εγω προσωπικα εχω μονο το καλοκαιρι....2 μηνες τωρα κ δεν σταματα ο διαολος παντως.....

3746741

Member
εδω κ 1 χρονο μινοξ 5% κ σπιρο 1%......

εχανα τριχες σε φυσιολογικα επιπεδα,αλλα το τελευταιο διμηνο χανω οπως οταν πριν 2 χρονια ξεκινησα την μινοξ.....την ειχα ξεκινησει ιουνιο κ ελεγα ....ενταξει σεντινγκ ειναι,θα σταματησει,το οποιο ετσι κ εγινε...σταματησε τον Οκτωβριο

MANKAR

Active Member
κοιτα λογικα μεχρι τελος του μηνα θα σου εχει σταματησει!!!και εμενα τωρα τετοια εποχη ειναι σε εξαρση η ΣΔ(σμηγματορροϊκή δερματίτιδα) μαζι με την εποχιακη ακομα περισσοτερες τριχες!!!κοιτα την θεραπεια σου μπορεις να την δυναμωσεις κιαλο αλλα εγω δεν ειμαι ο καταλληλος να σου πω ρωτα καποιο αλλο μελος να σου προτηνει κατι!!!

3746741

Member
MANKAR είπε:
κοιτα λογικα μεχρι τελος του μηνα θα σου εχει σταματησει!!!και εμενα τωρα τετοια εποχη ειναι σε εξαρση η ΣΔ(σμηγματορροϊκή δερματίτιδα) μαζι με την εποχιακη ακομα περισσοτερες τριχες!!!κοιτα την θεραπεια σου μπορεις να την δυναμωσεις κιαλο αλλα εγω δεν ειμαι ο καταλληλος να σου πω ρωτα καποιο αλλο μελος να σου προτηνει κατι!!!

πως θα μπορουσα να την δυναμωσω??

ποιον να ρωτησω να με βοηθησει?

εσυ τι θα μου προτεινες??

υγ.φινα δεν θελω να παρω γιατι πηρα για σκαρτο χρονο κ εβγαλα παρενεργειες....

MANKAR

Active Member
εγω φιλε χρισημοποιω fungoral sampoo και ενα φυτικο της apivita.δεν βαζω κατι πιο δυνατο οπως μινοξιδιλες διοτι εχω αποδεχτει οτι σιγα σιγα χανω τα μαλλια μου μεχρι να βγει κατι καλο!!βεβαια μπορει να ξεκινησω vpa σε λιγο καιρο !!μπορεις να ρωτησεις ατομα οπως ο kos1987 , o kapa, αλλα κυριως ρωτα τον Chs αυτος ειναι δοκτορ πες του οτι εγω σε εστηλα!!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
εμενα με εχει τωρα 2 μηνες.....καπου διαβασα στο ιντερνετ οτι ελεγαν πως κραταει απο 3 εβδομαδες εως 3 μηνες....ειναι οντως ετσι ή το 3μηνο παραειναι παρατεταμενο???

Είναι ανάλογα τον άνθρωπο αδερφέ.. (για την εποχική τριχόπτωση) σε άλλους κρατάει μηνα σε άλους μια εβδομάδα σε άλους περισσότερο απο 2 μηνες.. ανάλογα.. εμένα και από παλιά πιτσιρικάς ακόμη κάθε ιούλιο - αυγουστο έχαν τις 2πλασιες τρίχες.. κρατούσε ενα μηνα περίπου..

Μπλουζα