Γεια σας παιδια!
Διαβαζω το forum πολυ καιρο και αποφασισα να σας γραψω κ εγω την δικη μου ιστορια γιατι θελω την γνωμη σας. Ειμαι 25χρονων, τα τελευταια χρονια εχω τριχοπτωση μια μικρη αραιωση μπροστα στην χωριστρα κ τον τελευταιο 1,5 χρονο εχει μειωθει το μαλλι γενικα σε ογκο σε ολο το κεφαλι. Εχω πολυκιστικες ωοθηκες κ παιρνω εδω κ ενα χρονο αντισυλληπτικα κ 5,6 μηνες σπειρολακτονη κ androcur των 10 τα οποια δεν με βοηθησαν κ δεν ειδα καποια βελτιωση.εκανα προσφατα ορμονικες κ ο ενδοκρινολογ μου ειπε οτι ειναι καλες κ να σταματησω τα χαπια κ να παω σε ενα 3μηνο για εξετασεις.πηγα σημερα για χιλιοστη φορα σε δερματολογο ολοι γενικα ελεγαν μια χαρα ειναι το μαλλι σου κ δεν εδιναν σημασια. Αυτος εβαλε κατι στο κεφαλι μου κ κοιτουσε στην οθονη τα τριχοθυλακια τα οποια μου ειπε στην μεση κ πισω εχουν διπλες κ τριπλες τριχες οπως θελουμε κ οτι μπροστα υπαρχει ενα θεμα ειναι κ υπερβολικα λεπτη η τριχα σε σχεση με τις πισω.μου πηρε κ μια τουφιτσα μαλλια για τριχοριζογραμα.μου πε δεν σου γραφω εξετασεις γτ κοστιζουν κ δεν τις καλυπτει ο εοπυ.δεν μου ειπε το ειδος της τριχοπτωσης.μου ειπε να μην κοψω τα αντισυλληπτικα κ να αυξησω την δοση του Androcur μου δωσε κυστινη, ψευδαργυρο κ μια λοσιον με μινοξιδιλη κ butovate k botafex 5% ολα μαζι μιξη .Δεν ξερω τι να κανω ημουν ετοιμη να τα κοψω τα αντιανδρογονα κ τα αντισυλ.οπως μου πε ο ενδροκρινολ. Ο ποιος μου ειπε οτι αν φταινε τα ανδρογονα για την τριχοπτωση θα πρεπει να ειχε σταματησει με τα αντιανδρογονα που παιρνω ολο αυτον τον καιρο. ενω ο δερματολογος ηταν καθετος στο να τα συνεχισω κ μου πε να αυξησω κ την δοση των αντιανδρογονων κατα πολυ .Εχω κ τις αντιρρήσεις μου για την minox μαυτα που εχω διαβασει. μου πε να την βαζω 3 φορες την βδομαδα την λοσιον κ σε δυο μηνες να ξαναπαω.Η λοσιον αυτη δεν ειναι πολυ δυνατη;;;χωρις να βγαλει τα αποτελεσματα του τριχοριζοματος επρεπε να μου την δωσει; δεν ξερω τι να κανω εχει πεσει κ μενα πολυ η ψυχολογια μου κ ειδικα το τελευταιο δυμηνο πεφτει σε τραγικο βαθμο το μαλλι.δεν μπαινω στην διαδικασια να μετρησω ποσες τριχες πεφτουν γτ θα μου γινει μεγαλυτερη ψυχωση.θα ηθελα την γνωμη σας... θα ανεβασω κ φωτο.