Τρελή φαγούρα!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Afanas

Member
Χαιρετώ την παρέα μετά απο καιρό. Χρησιμοποιώ εδώ και 17 μήνες μια λοσιόν (Frezyderm Hairforce extra +Minoxidil Target). Στην αρχή εφάρμοζα την λοσιόν 2 φορές την ημέρα, όμως μετά απο λίγο καιρό ελάττωσα σε 1 φορά την ημέρα και τους τελευταίους 5 μήνες έχω μειώσει και τους ψεκασμούς.
Το πρόβλημα με την φαγούρα εμφανίστηκε πριν απο περίπου 3-4 μήνες. Αρχικά δεν έδωσα σημασία αλλά γινόταν όλο και πιο έντονη στην hairline (εκεί που εφαρμόζω την λοσιόν) και εμφανίστηκαν κοκκινάδες. Απο κει και μετά, εφαρμόζω τακτικά αλόη (98%) gel αλλά δεν υποχωρεί η φαγούρα. Τα σαμπουάν που χρησιμοποιώ είναι Priorin ή Vichy Dercos. Επίσης μου έχει δημιουργηθεί και ελαφρά ξηροδερμία με μικρές διάφανες νιφάδες.
Η φαγούρα δημιουργείται συνήθως λίγο πιο κάτω απ τους κροτάφους και στο κέντρο πίσω απ την hairline. Ορισμένες φορές είναι τόσο έντονη που μου έρχεται να "μπήξω" :p τα νύχια. Δεν καταπραΰνεται με τίποτα!! Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

toxotis18

Member
Απ: Τρελή φαγούρα!!

Παρε την κρεμα Cicalfate της avene.Εχει επουλωτικη-αντιφλεγμωνοδη δραση (δεν εχει φαρμακο μεσα).Ειναι εξαιρετικη για αυτα τα προβληματα.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τρελή φαγούρα!!

Μπορείς να δοκιμάσεις και emu oil αντί για αλόη βέρα που είναι και αυτό πολύ καταπραυντικό.

Επίσης, για καθημερινό λούσιμο χρησιμοποίησε πράσινο σαπούνι που είναι πολύ ήπιο, και 3 λουσίματα την εβδομάδα με σαμπουάν κετοκοναζόλης (libroman 2% , fungoral 2% κτλ).

Αν και πάλι δεν καταπολεμηθεί η φαγούρα, άλλαξε την target minoxidil, με rogaine foam που δεν έχει pg.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα