Τρίγωνα hairlines: το φαινόμενο Κόμη Δρακουλα/Μικυ Μάους/ΛΕΠΑ

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εχω αναφερθει πολλες φορες για τον εντελως λάνθασμενο/αφυσικο σχεδιασμο των τριγωνων hairlines που βλεπω κατα κανόνα στην Ελλάδα!
Ειναι πραγματικα λες και όλοι όσοι τα σχεδιάζουν πήγαν στο ίδιο ...εργαστηρι "σπουδών"...

Το αστειο ειναι πως τόσο σχεδόν 70χρονοι συνάδελφοι που κάνουν μεταμοσχεύσεις μαλλιων ακόμα με minigrafts, όσο και 20χρονες νοσηλευτριες που κάνουν ΜΕΤ σε άλλες κλινικες, τηρούν την παράδοση των τριγωνων hairlines σαν ...ιερο τοτεμ!
Ο θρύλος θέλει τα τριγωνα hairlines να ξεκίνησαν από την επιμονή του αγαπητού μου Λευτέρη Πανταζη προς τον χειρουργό του πριν 30 χρόνια να ακολουθησει το υπάρχον hairline του, ενα τυπικο ΑΡΑΙΟ τριγωνο hairline σταδιου ΙΙΙ μιας και δεν ήθελε να αλλάξει η ...φυσιογνωμία του.
Και μετά έμεινε ως ...design στο συγκεκριμένο ιατρλο και το κάνει ακόμα σε όλους!
Και απλα αντιγραφεται από όλους όσους δεν μπαίνουν στην διαδικάσια να διαβάσουν την βιβλιογραφια
ή έστω να κοιταξουν στο δρόμο άντρες ΧΩΡΙΣ Ανδρογενετική Αλωπεκία ΑΝ ποτε ή πόσο συχνα έχουν τετοιου σχηματος hairline! (σχεδόν ποτε!)
Στην πραγματικότητα, εκτός από τον ΛΕΠΑ, μόνο Κόμης Δρακουλας και ο Μικυ Μάους έχουν αυτο το σχημα hairline... (και φυσικα πολλοί ασθενίς που έχουν υποβληθεί σε ΜΕΤ στην Ελλάδα)

ΟΜΩΣ,
Στην ΜΕΤ στοχευουμε στην αντιγραφη της Φυσης.
Το τριγωνο hairline, και μάλιστα το τοσο έντονο τριγωνο, ειναι τοσο σπάνιο που σας τραβηξα εναν ασθενή σε βιντεο να δειτε πως ειναι!
Αλλες 2 φορες το έχω δει!
Φυσικα το παλληκάρι ΕΧΕΙ Ανδρογενετική Αλωπεκία αλλα το τρίγωνο ειναι σχεδόν εντελώς ανεπηρέαστο, οπότε το μοιράζομαι μαζι σας. 51GIOz6pNpL._AC_SL1001_.jpg διανυσματική-απεικόνιση-της-disney-του-mickey-mouse-που-απομονώνεται-στο-άσπρο-134953070.jpg 356x237.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ντοκτορ,έφτασε η ώρα να συμφωνήσουμε απόλυτα..αυτός ο σχεδιασμός του τικ,που παίρναμε από την δασκάλα όταν είχαμε σωστή απάντηση στην ερώτηση απο το τεστ που μας είχε βάλει,με έχει στοιχειώσει.δεν μπορώ να την βλέπω.
 

Gianney

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα γιατρέ , βέβαια ο μοντ μας εξηγήσετε παίζει ρόλο και το μέτωπο το σχήμα προσώπου φυσικά
 

giannis1991

Well-Known Member
Συμφωνώ απόλυτα γιατρέ , βέβαια ο μοντ μας εξηγήσετε παίζει ρόλο και το μέτωπο το σχήμα προσώπου φυσικά
Δεν εξήγησε τέτοιες τραγικές περιπτώσεις!!!Απλά ποτέ ταιριάζει μια πιο round ή μια πιο τριγωνική!
 
Μπλουζα