Το πρωτο μου con κ το ταξιδι προς την ΜΜ μου.

Tarnished

Active Member
Καλησπέρα φίλε μου. Νομίζω η τρίχα σου είναι αρκετά χοντρή και δεν πιστεύω να χρειαστείς πάνω από μαξ 2500grafts. Μπορεί να λέω και πολλά, θα σε βοηθούσε πάρα πολύ να ήσουν ήδη σε αγωγή. Εγώ με μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα και οριακά ίσως πιο χοντρή τρίχα έβαλα 2600 στη SENECA (το οποίο, παρεμπιπτόντως, βγήκε 7300 τρίχες) και ήδη είμαι απείρως καλύτερα στους 4 μήνες από πριν.

Nohairnolife

New Member
Καλησπέρα φίλε μου. Νομίζω η τρίχα σου είναι αρκετά χοντρή και δεν πιστεύω να χρειαστείς πάνω από μαξ 2500grafts. Μπορεί να λέω και πολλά, θα σε βοηθούσε πάρα πολύ να ήσουν ήδη σε αγωγή. Εγώ με μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα και οριακά ίσως πιο χοντρή τρίχα έβαλα 2600 στη SENECA (το οποίο, παρεμπιπτόντως, βγήκε 7300 τρίχες) και ήδη είμαι απείρως καλύτερα στους 4 μήνες από πριν.
Καλησπέρα είμαι ήδη σε αγωγή μινοξιδιλη τοπική αρκετά χρόνια, φιναστεριδη ξεκίνησα πριν 3 μήνες. Η τελευταία ερώτηση αφορούσε περισσότερο την διαδικασία αλλαγής της αγωγής από τοπική μινοξιδιλη σε χάπι.

Tarnished

Active Member
Καλησπέρα είμαι ήδη σε αγωγή μινοξιδιλη τοπική αρκετά χρόνια, φιναστεριδη ξεκίνησα πριν 3 μήνες. Η τελευταία ερώτηση αφορούσε περισσότερο την διαδικασία αλλαγής της αγωγής από τοπική μινοξιδιλη σε χάπι.
Ναι, απλώς οι 3 μήνες δεν είναι αρκετό διάστημα εννοούσα για την φιναστερίδη, το έθεσα λάθος. Όπως και να χει, πιστεύω θα τα πας πολύ καλά.

revolver

New Member
Γενική ερώτηση όποιος γνωρίζει ή έχει άποψη περί του θέματος ευπρόσδεκτος. Καθώς πλησιάζει κ η μέρα του χειρουργείου. Σκέφτομαι να αλλάξω την μινοξιδιλη από τοπική 5% σε οραλ 5% (φιναστεριδη παίρνω ήδη οραλ). Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην αλλαγή; Διαβάζω πως ίσως είναι καλό για λίγο καιρό να χρησιμοποιώ κ τοπική και οραλ μινο. Αν ναι για πόσο καιρό;
Ξεκίνα χαμηλά...από 1-1,25mg την μέρα μαζί με topical και σε 1-2 βδομάδες πήγαινε στα 2,5mg...τώρα αν θες να πας στα 5mg είναι λίγο πιο risky για παρενέργειες.
Εγώ τουλάχιστον με αργό ρυθμό είδα μικρό shedding, και λίγη επιπλέον βελτίωση στο mid scalp.

Μπλουζα