Εγώ χρησιμοποιώ το Nutrifolica και είμαι ευχαριστημένος!! Είναι όλα φυτικά με πολλά αντι-DHT ...απ΄ότι λέει και τουλάχιστον ...κακό δεν πιστεύω να μου κάνει!
παραθέτω τα συστατικά του σαμπουάν (τις πληροφορίες είναι από Ελληνική πηγή - m@
[email protected] για να τα καταλαβαίνουμε όλοι - εγώ το αγοράζω από ebay ....αρκετά φτηνότερα):
"Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo είναι 100% φυσικό προϊόν που αντιμετωπίζει και αναστρέφει με επιτυχία τα διάφορα αίτια της Τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα, ασφαλή και εγκεκριμένα βοτανικά θρεπτικά συστατικά που καθαρίζουν και αναζωογονούν τα τριχοθυλάκια. (Encyclopedia of Herbs, published by the American Herbal Society)
Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά
Επίσης από άλλη πηγή:
Nutrifolica Shampoo
• Cleans scalp naturally
• No gelatin based thickeners
• No sulphates
• Contains phyto-revitalizers
• Contains essential oils
1. Calendula Officinalis Extract
2. Panthenol
3. Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract
4. Kelp (Macrocystis Pyrifera) Extract
5. Balm Mint (Melissa Officinalis) Extract
6. Hops (Humulus Lupulus) Extract
7. Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extract
8. Aloe Barbadensis Gel
9. Hydrolized Soy Protein
10. Sage (Salvia Officinalis) Extract
11. Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Extract
12. Nettle (Urtica Dioica) Extract
13. Horsetail (Equisetum Arvense) Extract
14. Coltsfoot (Tussilago Farfara) Extract
15. Yarrow (Achillea Millefolium) Extract
16. Lavender (Lavandula Hybrida) Oil
17. Lavender (Lavandula Hybrida) Extract
18. Ylang Ylang (Cananga Odorata) Oil
19. Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil
20. Lime (Citrus Aurantifolia) Oil
21. Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) Oil
22. Jojoba (Simmondsia Chinensis) Oil
Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo περιέχει τα ακόλουθα 15 βότανα:
Lotus, Frankincense, Black Sesame, Myrrh, Thyme, Rosemary, Lavender, Star Anise, Habanero, Peppermint, Hibiscus, Saw palmetto, Fenugreek, Damiana, Gingko Biloba.
Τα βότανα αυτά περιέχουν μεγάλη ποσότητα των βιταμινών A, B1, B2, B6, K, Παντοθενικό Οξύ και Ψευδάργυρο που θρέφουν τα τριχοθυλάκια, το τριχωτό και τα μαλλιά, ενώ αναστέλλουν και τη δράση του DHT.
Η Nutrifolica χρησιμοποιεί μία εξειδικευμένη διαδικασία απόσταξης των εκχυλισμάτων των βοτάνων με τη βοήθεια της οποίας τα βοτανικά εκχυλίσματα απορροφούνται άμεσα από το δέρμα του κεφαλιού. "