Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλωπε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hairboost

Member
Σκεφτηκα οτι θα ηταν καλο να συζητουσαμε ολοι μαζι αυτο το θεμα. Προσωπικα ειμαι ακομα νεος στις γνωσεις πανω στην τριχοπτωση και δεν μπορω να πω την γνωμη μου. Ψαχνω ενα σαμπουαν χωρις να με ενδιαφερει αν ειναι ακριβο, που να σταματα οσο μπορει την τριχοπτωση, να δυναμωνει τιν τριχα και την ριζα και να φαινονται τα μαλλια ποιο πυκνα. Ποια συστατικα πρεπει να περιεχει το σαμπουαν? Πρεπει να ειναι φυτικο κυριως? Τι πιστευετε για αυτα που γραφτηκαν για την πισσα στο t/gel ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Το καλυτερο καθημερινο σαμπουαν για την Ανδρικη Αλ

μπραβο ρε φιλε...αυτο το θεμα σκεφτομουν και εγω......
και τα σαμπουαν με κετοκοναζολη γιατι να τα χρησιμοποιουμαι αφου και δεν εχουμε προβλημα(με μηκυτες) αλλα και δεν γινεται να το χρησιμοποιουμε μακροχρονια?

Hairboost

Member

Επειδη περιεχει κετοναζολη που βοηθαει στο regrowth. Αν χρησιμοποιουσαμε κετοναζολη σε κρεμα και οχι σε σαμπουαν δεν θα ηταν καλυτερο αραγε?

giannis1991

Well-Known Member

boost είπε:
Επειδη περιεχει κετοναζολη που βοηθαει στο regrowth. Αν χρησιμοποιουσαμε κετοναζολη σε κρεμα και οχι σε σαμπουαν δεν θα ηταν καλυτερο αραγε?

ναι το ξερω οτι περιεχει κετοκοναζολη που βοηθαει.....αλλα αφου δεν μπορουμε να το χρησιμοποιουμε μακροχρονια οτι εχουμε κερδισει,με το που θα το κοψουμε θα χασουμε και το αποτελεσμα.....

Hairboost

Member

υποτιθεται οτι θα μπορουμε να το συντηρουμε με τοπικη φιναστεριδη ή κατι καλυτερο που θα βγει στο μελλον

giannis1991

Well-Known Member

boost είπε:
υποτιθεται οτι θα μπορουμε να το συντηρουμε με τοπικη φιναστεριδη ή κατι καλυτερο που θα βγει στο μελλον

δεν νομιζω να ισχυει αυτο.....με οποια ουσια κερδιζεις κατι μονο με αυτη μπορεις και να διατηρησεις το αποτελεσμα.....

Hairboost

Member

Δεν ξερω να σου απαντησω φιλε.
Σχετικα με το τοπικ τωρα. Βρηκα τα συστατικα του σαμπουαν revivogen απο το site pharmacy2u.co.uk

Deionized Water (Aqua), Decyl Polyglucose, Cocoamphocarboglycinate, Coaminde MEA, Aloe Vera (Barbados Aloe), Jojoba Oil (Simmondsia Chinesis), Cocoyl Sarconsine, Glycol Stearate, Dimethicone, Polyquatrenium-4, Guar, Panthenol (Provitamin B5), Silk Protein, Allantoin, Ascorbic Acid (Vitamin C), Alpha Linolenic Acid, Soy Protein, Zinc Sulphate, Gamma Linolenic Acid, Linolenic Acid, Azaleic Acid, Pyridoxine Hydrocholride (Vitamin B6), Niacin (Vitamin B3), Saw Palmetto Extract, Menthol,, Methyl Paraben, Benzophenone-4.

giannis1991

Well-Known Member

boost είπε:
Δεν ξερω να σου απαντησω φιλε.
Σχετικα με το τοπικ τωρα. Βρηκα τα συστατικα του σαμπουαν revivogen απο το site pharmacy2u.co.uk

Deionized Water (Aqua), Decyl Polyglucose, Cocoamphocarboglycinate, Coaminde MEA, Aloe Vera (Barbados Aloe), Jojoba Oil (Simmondsia Chinesis), Cocoyl Sarconsine, Glycol Stearate, Dimethicone, Polyquatrenium-4, Guar, Panthenol (Provitamin B5), Silk Protein, Allantoin, Ascorbic Acid (Vitamin C), Alpha Linolenic Acid, Soy Protein, Zinc Sulphate, Gamma Linolenic Acid, Linolenic Acid, Azaleic Acid, Pyridoxine Hydrocholride (Vitamin B6), Niacin (Vitamin B3), Saw Palmetto Extract, Menthol,, Methyl Paraben, Benzophenone-4.

χμμμμ.πρεπει να ειναι καλο...περιεχει Aloe Vera (Barbados Aloe), Jojoba Oil (Simmondsia Chinesis), που νομιζω ειναι πολυ καλα......και δεν εχει sls.....

Panos1982

Well-Known Member

κι εγω με αυτο λουζομαι.....το παραγκειλα απο ιντερνετ.....αλλα γενικα εμενα ολα τα σαμπουαν ιδια μου φαινονται....δε καταλαβαινω διαφορα.....τη με φουνγκοραλ....τι με αλοη βερα...τι με τζονσον να λουστω...το ιδιο μου κανει......τεσπα....
Υ.Γ ωραια υπογραφη διμητρη.....κι εγω ακριβως την ιδια θεραπεια κανω... :)

giannis1991

Well-Known Member

το σκεφτομαι και εγω για σαμπουαν αλοης.....να το εχω σαν καθημερινο.....
και μαλλον θα το συνδυασω με το tgel......
νομιζω ειναι ενας καλος συνδυασμος......για σαμπουαν κετοκοναζολης δεν ξερω τελικα αν αρχισω......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member

μολις διαβασα σε ενα φορουμ(ασχετο)οτι καποια ειχε ξηροδερμια και το fungoral την εξαφανισε.....παιζει να γινεται αυτο?

aprilianos

New Member

το ρεβιβο ειναι καλο σαμπουαν και για συχνη χρηση, +μαλλια με ογκο, πολλα "καλα" συστατικα, μεγεθος για "ειδικο" σαμπου. - δεν κανει κατι, το Nano shampoo χρησιμοποιώ εγω, - μικρο μεγεθος, φαινετε φτηνιαρικο, ακριβο, δεν αφριζει, +εκανε δουλεια.
Εντω μεταξυ απο οτι ξερω η κετο κανει ξηροδερμια, επισεις οι ερευνες λενε οτι δεν βρεθηκε στο πλασμα κετοκοναζολη μετα απο μακροχρονια χρηση του σαμπου. :chinscratch

giannis1991

Well-Known Member

εχει δοκιμασει κανεις το σαμπουαν της macrovita για ξηροδερμια...???
επισης υπαρχει καποιος που να ειχε ξηροδερμια και να τον βοηθησε καποιο σαμπουαν?

andrew1989

New Member

aprilianos είπε:
το ρεβιβο ειναι καλο σαμπουαν και για συχνη χρηση, +μαλλια με ογκο, πολλα "καλα" συστατικα, μεγεθος για "ειδικο" σαμπου. - δεν κανει κατι, το Nano shampoo χρησιμοποιώ εγω, - μικρο μεγεθος, φαινετε φτηνιαρικο, ακριβο, δεν αφριζει, +εκανε δουλεια.
Εντω μεταξυ απο οτι ξερω η κετο κανει ξηροδερμια, επισεις οι ερευνες λενε οτι δεν βρεθηκε στο πλασμα κετοκοναζολη μετα απο μακροχρονια χρηση του σαμπου. :chinscratch

π μπορω να βρω το ρεβιβο φιλος?

heyya

New Member

giannis13 είπε:

δε γνωρίζω Γιάννη, αλλά γιατί δε πας στα σίγουρα με αυτό http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά;

aprilianos

New Member

andrew1989 είπε:
[quote author=aprilianos link=topic=1682.msg29828#msg29828 date=1269279757]

π μπορω να βρω το ρεβιβο φιλος?
[/quote]
Απο το επισημο σαιτ παρε το, η ποιο συμφερουσα τιμη (μεχρι προτινος που το εψαξα) και αστραπιαια αποστολη http://www.revivogen.com/products/index.php καλη επιλογη ειναι, & κοσμητικο σαμπου &εχει πολλα συστατικα, 16 ευρω 340gr κρατα δλδ αρκετα.

hairfull

Member

Εγώ χρησιμοποιώ το Nutrifolica και είμαι ευχαριστημένος!! Είναι όλα φυτικά με πολλά αντι-DHT ...απ΄ότι λέει και τουλάχιστον ...κακό δεν πιστεύω να μου κάνει!
παραθέτω τα συστατικά του σαμπουάν (τις πληροφορίες είναι από Ελληνική πηγή - m@[email protected] για να τα καταλαβαίνουμε όλοι - εγώ το αγοράζω από ebay ....αρκετά φτηνότερα):

"Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo είναι 100% φυσικό προϊόν που αντιμετωπίζει και αναστρέφει με επιτυχία τα διάφορα αίτια της Τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα, ασφαλή και εγκεκριμένα βοτανικά θρεπτικά συστατικά που καθαρίζουν και αναζωογονούν τα τριχοθυλάκια. (Encyclopedia of Herbs, published by the American Herbal Society)

Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά

Επίσης από άλλη πηγή:
Nutrifolica Shampoo
• Cleans scalp naturally
• No gelatin based thickeners
• No sulphates
• Contains phyto-revitalizers
• Contains essential oils

1. Calendula Officinalis Extract
2. Panthenol
3. Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract
4. Kelp (Macrocystis Pyrifera) Extract
5. Balm Mint (Melissa Officinalis) Extract
6. Hops (Humulus Lupulus) Extract
7. Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extract
8. Aloe Barbadensis Gel
9. Hydrolized Soy Protein
10. Sage (Salvia Officinalis) Extract
11. Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Extract
12. Nettle (Urtica Dioica) Extract
13. Horsetail (Equisetum Arvense) Extract
14. Coltsfoot (Tussilago Farfara) Extract
15. Yarrow (Achillea Millefolium) Extract
16. Lavender (Lavandula Hybrida) Oil
17. Lavender (Lavandula Hybrida) Extract
18. Ylang Ylang (Cananga Odorata) Oil
19. Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil
20. Lime (Citrus Aurantifolia) Oil
21. Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) Oil
22. Jojoba (Simmondsia Chinensis) Oil

Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo περιέχει τα ακόλουθα 15 βότανα:

Lotus, Frankincense, Black Sesame, Myrrh, Thyme, Rosemary, Lavender, Star Anise, Habanero, Peppermint, Hibiscus, Saw palmetto, Fenugreek, Damiana, Gingko Biloba.

Τα βότανα αυτά περιέχουν μεγάλη ποσότητα των βιταμινών A, B1, B2, B6, K, Παντοθενικό Οξύ και Ψευδάργυρο που θρέφουν τα τριχοθυλάκια, το τριχωτό και τα μαλλιά, ενώ αναστέλλουν και τη δράση του DHT.

Η Nutrifolica χρησιμοποιεί μία εξειδικευμένη διαδικασία απόσταξης των εκχυλισμάτων των βοτάνων με τη βοήθεια της οποίας τα βοτανικά εκχυλίσματα απορροφούνται άμεσα από το δέρμα του κεφαλιού. "

Xaris28

New Member

hairfull είπε:
Εγώ χρησιμοποιώ το Nutrifolica και είμαι ευχαριστημένος!! Είναι όλα φυτικά με πολλά αντι-DHT ...απ΄ότι λέει και τουλάχιστον ...κακό δεν πιστεύω να μου κάνει!
παραθέτω τα συστατικά του σαμπουάν (τις πληροφορίες είναι από Ελληνική πηγή - m@[email protected] για να τα καταλαβαίνουμε όλοι - εγώ το αγοράζω από ebay ....αρκετά φτηνότερα):

"Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo είναι 100% φυσικό προϊόν που αντιμετωπίζει και αναστρέφει με επιτυχία τα διάφορα αίτια της Τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα, ασφαλή και εγκεκριμένα βοτανικά θρεπτικά συστατικά που καθαρίζουν και αναζωογονούν τα τριχοθυλάκια. (Encyclopedia of Herbs, published by the American Herbal Society)

Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo περιέχει τα παρακάτω ενεργά συστατικά

Επίσης από άλλη πηγή:
Nutrifolica Shampoo
• Cleans scalp naturally
• No gelatin based thickeners
• No sulphates
• Contains phyto-revitalizers
• Contains essential oils

1. Calendula Officinalis Extract
2. Panthenol
3. Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract
4. Kelp (Macrocystis Pyrifera) Extract
5. Balm Mint (Melissa Officinalis) Extract
6. Hops (Humulus Lupulus) Extract
7. Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Extract
8. Aloe Barbadensis Gel
9. Hydrolized Soy Protein
10. Sage (Salvia Officinalis) Extract
11. Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Extract
12. Nettle (Urtica Dioica) Extract
13. Horsetail (Equisetum Arvense) Extract
14. Coltsfoot (Tussilago Farfara) Extract
15. Yarrow (Achillea Millefolium) Extract
16. Lavender (Lavandula Hybrida) Oil
17. Lavender (Lavandula Hybrida) Extract
18. Ylang Ylang (Cananga Odorata) Oil
19. Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil
20. Lime (Citrus Aurantifolia) Oil
21. Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) Oil
22. Jojoba (Simmondsia Chinensis) Oil

Το Nutrifolica™ Therapeutic Shampoo περιέχει τα ακόλουθα 15 βότανα:

Lotus, Frankincense, Black Sesame, Myrrh, Thyme, Rosemary, Lavender, Star Anise, Habanero, Peppermint, Hibiscus, Saw palmetto, Fenugreek, Damiana, Gingko Biloba.

Τα βότανα αυτά περιέχουν μεγάλη ποσότητα των βιταμινών A, B1, B2, B6, K, Παντοθενικό Οξύ και Ψευδάργυρο που θρέφουν τα τριχοθυλάκια, το τριχωτό και τα μαλλιά, ενώ αναστέλλουν και τη δράση του DHT.

Η Nutrifolica χρησιμοποιεί μία εξειδικευμένη διαδικασία απόσταξης των εκχυλισμάτων των βοτάνων με τη βοήθεια της οποίας τα βοτανικά εκχυλίσματα απορροφούνται άμεσα από το δέρμα του κεφαλιού. "

Φίλε hairfull πόσο καιρό χρησιμοποιείς το σαμπουάν?Και ποιό από τα συστατικά του αναστέλει την DHT?

giannis1991

Well-Known Member

heyya είπε:
[quote author=giannis13 link=topic=1682.msg29845#msg29845 date=1269294607]

δε γνωρίζω Γιάννη, αλλά γιατί δε πας στα σίγουρα με αυτό http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά;
[/quote]

ναι το σκεφτηκα και αυτο και μαλλον σε αυτο θα καταληξω και θα το εχω σαν καθημερινο.....ασε που εχει και αλοη....2 σε 1 δηλαδη.....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα