Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:Η λοσιόν mexis και όσο αντέξεις, είναι η μόνη που από nw 1 μπορεί να σε πάει 16 σε 1 μήνα (κατάλληλη αμα θες να ακολουθήσεις τους saolin στην κίνα. 8)
kouklos10 είπε:Chs είπε:Η λοσιόν mexis και όσο αντέξεις, είναι η μόνη που από nw 1 μπορεί να σε πάει 16 σε 1 μήνα (κατάλληλη αμα θες να ακολουθήσεις τους saolin στην κίνα. 8)
καπου διαβασα οτι οι σαολιν μετακινουν πραγματα λες αυτη η λοσιον να τους διεγείρη και να εχει θαυματουργα αποτελεσματα??? να προστεθει και αυτο στις ιδιοτητες που κανει εκτος του οτι σου βρισκει πλουσια νυφη σε κανει και μαγο .......χααααχαχαχαχα
Fenimore τώρα βλέπω το post σου, τυχαία. Για καποιο λόγο απενεργοποιηθηκαν οι ενημερωσεις απάντησης μέσω mail...:huh:Fenimore είπε:makis106 είπε:Κλείνοντας 3 χρόνια χρήσης μινοξ (kirkland), με καλα αποτελέσματα, δλδ μετα απο ενα εντυπωσιακό ξεκίνημα (απο τον 3ο εως τον 7ο μηνα διακοπη τριχόπτωσης και πύκνωμα μαλλιου) και στη συνεχεια μειωση απόδοσης αλλα σταθεροποιηση μεχρι πριν λίγο καιρό, ενω τον τελευταιο χρόνο παράλληλη χρήση με super zix, τον τελευταιο μήνα εχω επικίνδυνη τριχόπτωση που εχει αποδυναμώσει αρκετα το μαλλί μου. Υπαρχει περιπτωση να σταματησε να επιδρα η μινοξ? αλλα τόσο αποτομα? καμια ιδέα?
πρωί: 1ml superzix
βράδυ: 1ml kirkland 5%
To szII το έφτιαξες με ψευδάργηρο? Αν ναι, θα λούζεσε πάντα και με πολλές ώρες διαφορά πριν βάλεις το ένα με το άλλο. Ο ψευδάργηρος αλληλεπιδρα με την μινοξιδίλη.
Admin είπε:Scalp Therapy Formula = Η λοσιόν που πρέπει να βάζεις καθημερινά.
Bio-Cleansing Shampoo = Το σαμπουάν. Πολύ καλό. Αν το δοκιμάσεις ποτέ, θα με θυμηθείς. Το συγκεκριμένο όχι μόνο είναι κλάσης ανώτερο από πολλά σαμπουάν, αλλά καθαρίζει και το τριχωτό και το δέρμα της κεφαλής από την DHT που υπάρχει στην επιφάνεια.
Thickening Conditioner = Το κοντίσιονερ, μετά το λούσιμο. Δεν απαιτείται, αλλά δίνει "σώμα" στις τρίχες και τις κάνει ποιό παχιές.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Chs είπε:Kapa Kapa είσαι εδώ? Δώσε τα φώτα σου στον λαό.. κάπου το είχε πει ότι ένα 70% θα δει αραίωση με airol.
Παιδιά πράγματι, όπου και αν έχω δει οι περισσότεροι λένε ότι έχασαν παρα έβγαλαν. :chinscratch
επίσης πολλοί είναι αυτοί που είχαν αμφισβητήσει το ότι η airol μπορεί να λειτουργεί σε μερικά μέρη του κεφαλιού και σε άλλα να κάνει απόπτωση ξανά και ξανά.
horhitto4 είπε:το θεμα το ειδα καπα αλλα 24 σελιδες δεν εβγαλα ακρη θελω να με πληροφορησει καποιος αν μπορω να το προμηθευτω απο καπου ετοιμο η αν ο μονος τροπος ειναι να το φτιαξω εγω...σε ευχαριστω πολυ..