Τοπικό μπλοκάρισμα DHT.Τι προτείνετε ???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mariosg

New Member
Μετά το REGAINE και το FUNGORAL 1% σκέφτομαι να πάρω και ένα DHT blocker.Θα προτιμούσα τοπικό. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά?(Και ποιο είναι το καλύτερο φυσικά!!!) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

barman

Member
Απ: Τοπικό μπλοκάρισμα DHT.Τι προτείνετε ???

revivogen(με μια ελαφρα ταση για regrowth),super zix II(απο κλειστικα ht blocker) και τελος καποιο σκευασμα με τοπικη φιναστεριδη κατα προτιμιση του dr lee το handrox 15% plus..το τελευταιο βεβαια τα συνδιαζει ολα αλλα υπαρχουν λιγα reviews γι'αυτο το προιον καθως ειναι καινουριο..ομως απο προσωπικη εμπειρια με handrox εμπιστευομαι τα προιοντα του lee.

Άκης

Administrator

Γενικά , barman, του Lee τα προϊόντα έχουν καλές κριτικές και αναφορές.
Έχει φτάσει η πιστωτική στα ύψη, αλλιώς θα "τσιμπούσα" ένα plus 15%.

dim74

Member

αφου ακη θα εβαζες το xandrox 15% plus γιατι δεν βαζεις και σκετη τοση minoxidil αλλα μενεις οπως βλεπω στο 5%?

tropheus

Well-Known Member

mariosg είπε:
Μετά το REGAINE και το FUNGORAL 1% σκέφτομαι να πάρω και ένα DHT blocker.Θα προτιμούσα τοπικό. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά?(Και ποιο είναι το καλύτερο φυσικά!!!) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :D

Spironolactone + dutasteride

dim74

Member

εννοω αντι για minoxidil 5% να βαζεις minoxidil 15% αφου δεν φοβασαι για παρενεργειες...

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

mariosg είπε:
φτίαξε ένα Zinx II ή avodart+aloe vera...

Άκης

Administrator

Παναγιωτης είπε:
μαλλον γιατι δεν βαζεις 15%

dim74 είπε:
εννοω αντι για minoxidil 5% να βαζεις minoxidil 15% αφου δεν φοβασαι για παρενεργειες...

Βασικά το μόνο που φοβάμαι είναι να μην κάνει τπτ τρελά η παραπάνω. Εδώ η 5% και μου κρατάει νερό (ευτυχώς μόνο αυτό).
Αν και θέλω να πάω σε ένα φαρμακείο και να πάρω avodart και spiro (για να ξεκινήσω τα homemades εντατικά) και να τον ρωτήσω αν μπορεί να μου κάνει καμία 15αρα μινοξ ο φαρμακοποιός.

dim74

Member

εμενα την minoxidil ο φαρμακοπειος την φτιαχνει και τα 100 ml κοστιζουν 12 ευρω.σημερα μου εκανε και το προσκαρ σε καψουλες 1mg και κοστισαν οι 220 καψουλες 5 ευρω συν την αξια του προσκαρ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Α, μου βάζεις ιδέες τωρα.
Θα πάω να σηκώσω το μισό φαρμακείο. Θέλω τα υλικά για τοπική spiro , να πάρω avodart , φτιαχτή μινοξ και και και...

Καλά σου βγήκαν πάντως τα χάπια.

dim74

Member

λεω τωρα μεσα στο regaine να βαλω azelaic acid,finasteride,progesterone.μου ειπε ο φαρμακοποιος πως μπορει να το φτιαξει...ποια η γνωμη σου?τι αλλο μπορω να προσθεσω?

Άκης

Administrator

Εγώ σε τοπική χρηση θα πάω με την ντουτα. Γιατί και καλύτερη απορρόφηση έχει από το δέρμα αλλά και δυνατότερη είναι.
Για το azelaic οκ, η progesterone το κοίταξες μήπως απορροφάτε; Για την συγκεκριμένη το έχω διαβάσει ότι παίζει και να απορροφάτε αν χρησιμοποιηθεί μαζί με "όχημα" που μεταφέρει την μινοξ στον θύλακα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

προγεστερόνη ???????
αυτο το συστατικο εχει και το promox

να σου πω dim74
ξερεις τι ειναι η προγεστερονη και θελεις να την βαλεις μεσα

γυναικεια ορμονη ειναι

και μερικες πληροφοριες απο wiki

Η προγεστερόνη είναι ορμόνη που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα για να διασφαλίσει την δημιουργία μιας παχιάς επένδυσης της μήτρας (ενδομήτριο), που διευκολύνει την εμφύτευση του εμβρύου στα τοιχώματά της κατά τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης και την ανάπτυξή του.

dim74

Member

παναγιωτη αν θελησουμε να φτιαξουμε το samson μιας και ολα κυκλοφορουν στην ελλαδα πως το βλεπεις?minoxidil 15% ειναι ασφαλες?dutasteride μεσα τι ποσοτητα να βαλω?το flutamide(στην ελλαδα ως palistop) πως το βλεπεις?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

μια χαρα το βλεπω
τωρα για την ποσοτητα μινοξιδιλης αν δεν εχεις παρενεργειες κατακρατησεις υγρων στον οργανισμο σου
μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια και δεν ερεθιζετε το κεφαλι σου βαλε

εγω θα προτημουσα την 5%

η φλουταμινη ειναι ισυρο αντιανδρογωνο
η ντουταστεριδη την πιστευω οσο για την ποσοτητα αναλογα παει ποσα ml θα φτιαξεις
μολις τελειωσω την δικη μου θα σου πω ποσα εβαλα εγω
σκεψου κρινε και βαλε οση πιστευεις εσυ

επισης μπορεις να προσθεσεις καποιο αντιοξειδωτικο μεσα βλεπε GLA kai ALA
και μερικα ακομη συστατικα που θα δωσουν μια εξαιρετικη ποιοτητα στο σκευασμα σου

Ntia

New Member

Για τη προγεστερόνη διαφωνώ κι εγώ. Εδώ εγώ που είμαι γυναίκα και ρώτησα δεν την προτείνουν τοπικά, εσείς για πιο λόγο? Μόνο δια του στόματος την έχω πάρει για τη ρύθμιση του κύκλου και για λίγο καιρό. Dim74, έχεις διαβάσει κάτι?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γενικα εχω διαβασει οτι τα οιστογωνα βοηθουν τους θυλακες

αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να τα παιρνουμε ειτε τοπικα ειτε οχι

αν βαζουμε και αντιανδρογωνα οπως η φλουταμινηγ και βαλουμε και γυναικειες ορμονες τοτε το χασαμε το παιχνιδι

dim74

Member

Progesterone was found to be a natural and significant 5aR inhibitor when tested in vitro, in the human skin microsome system, a rich source of 5aR, and in human scalp hair follicles. When a solution of progesterone in alcohol was applied to the pubic skin of normal males, it caused an average decrease of 75.2 per cent in 5aR activity after 24 hours of treatment.

"Moreover, while less DHT is made, more dihydroprogesterone (DHP; 5a-pregnane-3,20dione) is made. DHP competes with the residual DHT for the cytosol-nuclear binding protein for a further reduction in the amount of DHT interacting with genetic material.

"Progesterone works in reducing DHT production locally by competing for the active site of 5aR and would need to be present at the active site continuously because of the reversible kinetics. Treatment lapses result in the resumption of DHT production from testosterone.

"Since progesterone only partially inhibits DHT production and since DHP only partially inhibits binding of residual DHT, local progesterone at best can only ameliorate androgenetic alopecia and not arrest it.

"Because more than 70 per cent of topically applied progesterone is metabolized in the skin to weak, nonandrogenic by-products, it can be used in women at the rate of 1 ml of a 2 per cent solution BID, whereas higher doses result in menstrual irregularities."

αυτα εχω διαβασει και ειπα μηπως ειναι καλο να βαλουμε μεσα..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα