Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
barman είπε:αχχχ...τι κανεις τωρα!!!
εχω δοκιμασει:ζελε,κερι,κερι νερου,πηλο,κρεμες διαμορφωσης,λακ,φυτικες λακ,υγρες λακ,λακ σε σκονη(!!),σαπουνι(!!),οδοντοκρεμα(!!)...
δεν νομιζω να ξεχασα κατι!!![]()
![]()
ας μην αναλυσω τα + και τα - του κα8ε προιοντος γιατι 8α μας παρει 2 μερες...
εχω καταλλη3ει σε μια συγκεκριμενη υγρη λακ για το λογο οτι εχει απιστευτο κρατημα-δειχνει τα μαλλια πολυ πυκνα-δινει ογκο καιαιαιαι φευγει ΜΟΝΟ με νερο απλα!!
Fenimore είπε:@barman για ελαφρώς σπαστά μαλλιά πιο νομίζεις ότι είναι το καλύτερο για styling?
somari είπε:Επειδή θυμάμαι ότι έχεις πλούσιο σχετικά μακρύ μαλλί, και δε θες κρύψιμο σε τπτ, νομίζω μια λακ θα σου ηταν ότι πρέπει
Rilken v-zoom non aerosol spritzkakashi είπε:barman ποια λακ λες?
επισης βαζελινη,κερι σε spray(!!) κ λεμονι(μου φτιαχνε και το δερμα!!)giannis13 είπε:πω πω ρε φιλε τα παντα εχεις δοκιμασει....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνο για το gel που αναφερεις!! οι φανατικοι των gel εχουν βρει τον ''μαστορα'' τους με αυτο!! για μενα το καλυτερο που υπαρχει:flipper kai supra με το ονομα!!cmos516 είπε:Εχω δοκιμασει τα παντα,απο αφρους-κρεμες-πυλους-κερια επωνυμα κυριως και μη,το καλυτερο για εμενα μακραααν ειναι το κλασικο κοκκινο(απρο κτλ)τζελ απο σκαβενιτη ,και παμφθηνο!!
(το οτι ειναι φθηνο δεν αποτελει κριτιριο επιλογης μου,θα επερνα και κατι που κανει 15ευρω αρκει να εκανε δουλεια)
Προσφατα σχετικα πειραματιστικα με κρεμα της ΝΕW WAVE,και πηλο της της loreal(ετσι για την αλλαγη),παιδια δεν αντεξα αυτα τα πραγματα ουτε μιση ωρα στο κεφαλι μου και λουστικα!μες το λαδι το ενα λες και ειχα βαλει γρασσο,και το αλλο λες και ειχα βαλει σαπουνι!Για να φανταστειτε εκανα μετα μερικα λεπτα απο το styling με τα δαχτυλα μου καθαρα ψιλοδιορθωσεις ,και σιχαινομουν να τα πιασω,δεν "στεγνωνουν" αυτα τα παλιοπραματα,επισης που να κοιμηθεις με αυτα ,το μαξιλαρι θα γινει...Ασε που και στο λουσιμο δεν φευγουν τοσο ευκολα κ γρηγορα.(και δεν εβαλα κ μεγαλη ποσοτητα)