Τι προκαλεί το shock loss και τι επηρεάζει το ποσοστό φύτρωσης..???

Flosk είπε:
Φιλε Dermatologist το 1/6, ητοι 4500-5000 grafts maximum που λες μου φαινεται μικρο νουμερο. Αυτοι που βαζουν παραπανω ειναι τοσο μοναδικες περιπτωσεις; Τα 6000-6500 μηπως ειναι πιο εφικτα; Απο που προκυπτει ακριβως το 1/6; Μιλαμε για safe zone σε norwood 7 ή σε μικροτερα norwood αυξανεται η safe zone?

Ακριβώς, safe ζώνη για norwood 7. Άψογος.

Αυτή η προσέγγιση είναι αρκετά πιο ακριβής από την θεωρητική:

(30cm x 6.3cm)/2 x 220 τριχες/cm

Διότι αρκετοί άνδρες με ΑΑ δεν φτάνουν τον μ.ο. της πυκνότητας του καυκάσιου, διότι δεν είναι ενιαία ούτε αυτή η πυκνότητα, πχ πάνω από τα αυτιά ως τα temple peaks είναι συνήθως πιο αραιή η περιοχή.
Χονδρικά ΄πάνω από το 50% των υποψήφιων για μ.τ. δεν διαθέτει πάνω από 5000 τριχοθυλάκια για χρήση.
6000-6500 τριχοθυλάκια δεν είναι τόσο σπάνιο αλλά δεν είναι ο κανόνας αφού απαιτεί καλές πυκνότητες.

Αυτά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
shock loss ειχα παθει εγω στις 2 πρωτες μμ που εκανα πριν 15 χρονια
Τις εκανα ενω ειχα μαλλια με την προοπτικη να μην δω ποτε στην ζωη μου καραφλα

Το αποτελεσμα ηταν να μου πεσουν παιδια ολα τα μαλλια (80% σιγουρα)
Τρελαθηκα

Επικοινωνησα με την κλινικη που εκανα την μμ και μου ειπαν να μην ανησυχω και οτι θα ξαναβγουν
Οι περισσοτερες οντως βγηκαν μετα απο 8 μηνες επανηλθα σχεδον στο αρχικο σταδιιο που ημουν
Τα αποτελεσματα των 2 μμ απογοητευτικα
Τωρα ειμαι φαλακρος

Θα σας πω κατι αλλο που δεν το γνωριζετε
Ειχα μοσχευματα στο κεφαλι μου που τωρα δεν τα εχω.
Αρα τα μοσχευμενα μαλλια με το περασμα των χρονων πεφτουν και αυτα (ηταν απο safe area)... να το θυμαστε οταν το δειτε και στο κεφαλι σας !!!!

Για την φυτρωση που γραφετε εχω διαφορετικη αποψη !!!!
Πιστευω αυτο που διαβασα οτι δηλαδη φυτρωνει το 95% οσων μεταμοσχευτουν.... απλα σας λενε οι κομπογιαννιτες οτι σας βαλανε 2000 μοσχευματα, βλεπετε εσεις μετα απο ενα χρονο 200 τριχες και νομιζετε οτι οι υπολοιπες δεν φυτρωσαν....

Bouklas

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Αρα τα μοσχευμενα μαλλια με το περασμα των χρονων πεφτουν και αυτα (ηταν απο safe area)... να το θυμαστε οταν το δειτε και στο κεφαλι σας !!!!
Άμα είναι να πέφτουν και αυτά τότε την γ@μήσ@με! Εμενα πάντως ακόμα και τώρα μετά από 8.5 μήνες βλέπω ότι μου πέφτουν μεταμοσχευμένες (και μαζί με την ρίζα και χωρίς), ελάχιστος αριθμός αλλά το έχω παρατηρήσει.

Δημητρης38

Active Member
Bouklas είπε:
Δημητρης38 είπε:
Άμα είναι να πέφτουν και αυτά τότε την γ@μήσ@με! Εμενα πάντως ακόμα και τώρα μετά από 8.5 μήνες βλέπω ότι μου πέφτουν μεταμοσχευμένες (και μαζί με την ρίζα και χωρίς), ελάχιστος αριθμός αλλά το έχω παρατηρήσει.

εμενα μου πεσανε μετα απο χρονια... ειχα μοσχευματα που βγαζανε 3-4 τριχες και πλεον δεν τα βρισκω. στα συγκεκριμενα σημεια το μοσχευμα κατω απο το δερμα το αισθανομουν σαν σβολο που ξηραινετε και πιστευω πως μετα απο χρονια με παρατησαν και φυγανε (κοινως πεσανε και αυτα)

Πηρα τηλ στην κλινικη που εκανα τις επεμβασεις τους ρωτησα και μου ειπανε οτι κατι τετοιο δεν μπορει να συμβαινει γιατι αυτα δεν πεφτουν ποτε.
Μαλλον θα ηταν δικα μου μαλλια... ειπανε.... και νομιζα οτι ηταν μαλλια της μμ .....ειπανε.....

Bouklas

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
εμενα μου πεσανε μετα απο χρονια... ειχα μοσχευματα που βγαζανε 3-4 τριχες και πλεον δεν τα βρισκω. στα συγκεκριμενα σημεια το μοσχευμα κατω απο το δερμα το αισθανομουν σαν σβολο που ξηραινετε και πιστευω πως μετα απο χρονια με παρατησαν και φυγανε (κοινως πεσανε και αυτα)

Πηρα τηλ στην κλινικη που εκανα τις επεμβασεις τους ρωτησα και μου ειπανε οτι κατι τετοιο δεν μπορει να συμβαινει γιατι αυτα δεν πεφτουν ποτε.
Μαλλον θα ηταν δικα μου μαλλια... ειπανε.... και νομιζα οτι ηταν μαλλια της μμ .....ειπανε.....

Αυτή η σιγουριά ότι έχουν δίκιο χωρίς να έχουν δει-ξέρουν πως και τι σε εξοργίζει.
Να ανησυχώ λες που μου πέφτουν από τώρα? Ότι είναι μεταμοσχευμένες δεν τίθεται θέμα γιατί κάποιες είναι αρκετά κατσαρές και άλλες λιγότερο. Να πέφτουν με την ρίζα όμως ρε φίλε?

Δημητρης38

Active Member
Bouklas είπε:
Δημητρης38 είπε:

Αυτή η σιγουριά ότι έχουν δίκιο χωρίς να έχουν δει-ξέρουν πως και τι σε εξοργίζει.
Να ανησυχώ λες που μου πέφτουν από τώρα? Ότι είναι μεταμοσχευμένες δεν τίθεται θέμα γιατί κάποιες είναι αρκετά κατσαρές και άλλες λιγότερο. Να πέφτουν με την ρίζα όμως ρε φίλε?

Παιδια μην συγκρινετε την δικη μου ιστορια με κατι που μπορει να ΜΗΝ σας συμβει. Μπορει να εχει γινει μονο σε εμενα... κακως το ανεφερα !!!
Ειναι κατι που μου εχει συμβει ομως και με εχει προβληματισει !!!!

Για το μονο που ειμαι εξοργισμενος ειναι για τις φωτογραφιες των γλομπων που τους παρουσιαζουν με μαλλι 18χρονου και κοροιδευουν απογοητευμενος ανθρωπους προς ιδιον οικονομικο οφελος !!! Ετσι την πατησα και εγω !!!!

Bouklas

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Παιδια μην συγκρινετε την δικη μου ιστορια με κατι που μπορει να ΜΗΝ σας συμβει. Μπορει να εχει γινει μονο σε εμενα... κακως το ανεφερα !!!
Ειναι κατι που μου εχει συμβει ομως και με εχει προβληματισει !!!!

Για το μονο που ειμαι εξοργισμενος ειναι για τις φωτογραφιες των γλομπων που τους παρουσιαζουν με μαλλι 18χρονου και κοροιδευουν απογοητευμενος ανθρωπους προς ιδιον οικονομικο οφελος !!! Ετσι την πατησα και εγω !!!!
Όχι ρε φιλε πολύ καλά έκανες και το ανέφερες, οι ιστορίες όλων είναι χρήσιμες.

Για τις εποχές που έκανες έχουμε πολλές αναφορές για σφαγμένα κεφαλια. Η λαμόγια τότε πήγαινε σύννεφο, όχι πως τώρα είναι όλα αγια απλά τότε δεν τους ένοιαζε τίποτα. :(

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη θα σου έλεγα να μην είσαι αγχωμένος. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν ξέρω αν ειναι για πάντα, ωστόσο σίγουρα όπως όλες οι τρίχες διανύουν κύκλους ζωής. Σίγουρα θα πέφτουν και θα ξαναβγαίνουν. Το θέμα ειναι να κάνουν τον κυκλο τους και να ξαναφυτρώνουν, αν γίνεται αυτό δεν έχεις κάτι να ανησυχείς. Εσύ λοιπόν που βλέπεις να πέφτουν, βλέπεις παράλληλα στις μεταμοσχευμένες περιοχές (στις οποίες είσαι σίγουρος πως ειναι μόνο μμ μαλλιά) αραίωση? Αν οχι δεν υπάρχει λόγος ακόμη να τρομάζεις. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όντας σε 6μιση μήνες η εικόνα μου ειναι πιο πλούσια απο ποτέ, ενώ παράλληλα λόγω προσκαρ δεν χάνω πάνω απο 5 τρίχες κάθε φορά που ειμαι στον νεροχύτη και βάζω την μινόξ. Πάντως πιστεύω πως αν όλα έχουνε γίνει ορθώς σε μια μμ δεν τα χάνεις τα μμ, το ερώτημα ειναι αν η χρήση φίνας κλειδώνει περισσότερο αυτό το θέμα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω dance παρολο που πλησιαζω τα 2 χρονια φινας με πεφτουν αρκετες τριχες στο λουσιμο.
Αλλα νομιζω καποιες φορες οτι στο εξαμηνο ημουν πιο πυκνος απο τωρα.Ειληκρινα δε μπορω να το πω με σιγουρια.

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη στην περιοχή που έριξες τα μοσχεύματα ήσουν εντελώς γυαλί? Δεν υπήρχε ούτε μια τρίχα που λέμε? Διότι μπορεί να φαίνεσαι λιγότερο πυκνός απο εποχιακή τριχόπτωση ακόμη και των μεταμοσχευμένων μαλλιών (που λογικά θα ξαναβγούν όπως πάντα τόσο καιρό) ή απο απώλεια έστω και των λίγων μαμά μαλλιών σου ή και σε συνδυασμό και των 2 προαναφερόμενων παραγόντων. Πάντως αν τα μμ μαλλιά δεν ειναι μεγάλης διάρκειας (20 χρόνια+) και αλώβητα στην dht, οχι απλά την μαμήσαμε, αλλά πάμε για φούντο. Τι να πω, κακή τοποθέτηση δεν νομίζω να παίζει.... αλλιώς δεν θα φύτρωναν. Να πέφτουν τόσο σύντομα κουλό... εκτός αν τα τριχοφυλακια παρότι μεταφέρονται στις προβληματικές περιοχές και μεταφέρουν τις γενετικές πληροφορίες της πίσω περιοχές, με τον χρόνο να μεταλλάσονται ίσως λόγω συγκέντρωσης περισσότερης dht στις συγκεκριμένες ζώνες ή επειδή υπόκεινται σε άλλες διεργασίες στην εκεί περιοχή. Μια υπόθεση περίεργη κάνω. Στο παγκόσμιο ιντερνετ έχει ψάξει κανείς για παρόμοιες αναφορές, γιατί κακά τα ψέματα όλοι μας έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε λίγο μην μας ταίζουν κουτόχορτο οι κλινικές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Κοιτα harline ειμαι δυναμη δεν το συζητω.Στη β ζωνη αλλα οπως σε ειπα δεν ειμαι σιγουρος απολυτα. Ισως επηδει τα κοψα πιο κοντα και μου φενεται.
Θα τα ξαναφησω μακρια να δω την διαφορα και θα βγαλω και νεες φωτο να συγκρινω.
Ετσι ημουν πριν την μεταμοσχευση.
Αυτα τα λιγα μαλλια που ειχα πριν ποσα μοσχευματα τα κοβεται?Μιλαω για το σημειο το στρογγυλο το φαλακρο με την τουφιτσα.
Τωρα πιστευω οτι και αυτα τα μαμα ακομη και με φινα σιγα σιγα θα την κανουν.

Συνημμένα

• 3.JPG
    3.JPG
    44.4 KB · Προβολές: 32

geroksouras

Active Member
αν μιλας για ολο το σημειο που ειχες προβλημα συνολικα,
εκει δηλ που εβαλες τα μτχνα θα ελεγα οτι ειχες κανα 1000-1500αρι
μαζι με την τουφα

John_HDC

Oταν ειδε τις φωτο μου ο kapa απο κοντα και αυτος καπου 1500 με ειπε.
Οποτε εβαλα 3400 και εαν οντως χασω τα 1500 μαμα παλι ετσι θα ειμαι οπως την φωτο?
Θα κοψω το κεφαλι μου μετα. :guillotine:guillotine

Μπλουζα