Τι κοστιζει πιο πολυ αραγε......Μεταμοσχευση η φαρμακα?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Οπως ξερετε οι πιο πολλοι,εκανα την δωρεαν μεταμοσχευση στην Dhi αρχες Ιουνιου.Ειναι παρα πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασματα για το αν αξιζε η μεταμοσχευση αν και απο πλευρα ψυχολογικη......αξιζε.Τα τελευταια 5-6 χρονια απο το 2007 αν θυμαμαι καλα εχω ξεκινησει κ κανω κ εγω τον αγωνα μου κατα της τριχοπτωσης με διαφορες θεραπειες.Ξεκινησα με μινοξιδιλη μονο κ με καποια αλλα σκευασματα που ειχαν κ μινοξιδιλη.Μετα απο 2-3 χρονια αρχισαν τα ταξιδια στην Αθηνα σχεδον καθε 1-2 μηνες σε διαφορους δερματολογους ....αλλοι μου εκανα την μεθοδο PRP αλλοι μου εδιναν φιναστεριδη μαζι με καποια αλλα σκευασματα και εχω δοκιμασει ακομα κ το λειζερ.Με αλλα λογια χαλουσα λεφτα.....λεφτα........λεφτα.....λεφτα....λεφτα με το σακι.Εχω καθησει τον τελευταιο καιρο και σκεφτομαι αν αξιζε ολο αυτο ειτε απο ψυχολογικης πρωτα αλλα ειτε κ απο οικονομικης αποψης.Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει ολη αυτη η διαδικασια με τις θεραπειες,αν και η αληθεια ειναι οτι καποια φαρμακα οπως η φιναστεριδη οντως δουλευουν και η μινοξιδιλη σε μικροτερο βαθμο βεβαια με το ρισκο για την υγεια να υπαρχει παντα. Απο αποψη οικονομικη πιστευω οτι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες (τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση με τον ρυθμο τριχοπτωσης τον δικο μου).Απο αποψη αποτελεσματος σιγουρα μια καλη μεταμοσχευση εχει καλυτερα αποτελεσματα απο οποιαδηποτε θεραπεια.Θα ηθελα να ακουσω κ τις αποψεις σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
οτι και να λεμε σε καποιες περιπτωσεις η μεταμοσχευση ειναι μονοδρομος,σε καποιες ομως οχι.
μια κατασταση που δεν ειναι για μεταμοσχευση ειναι αυτη http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8201.html
θυμαμαι μελη στο φορουμ που ειναι για μεταμοσχευη αλλα πρεπει να ψαχνω ολο το βραδυ και στις 4:30 ξυπναω για δουλεια

krhtikos21

Member
πιο πολυ κοστίζει η μτμ αλλά δεν μπλέκεις με χημικά.εγώπάντως υπολογίζω πως για να έχω ένα αποτέλεσμα που θέλω θα πρέπει να ξοδε΄ψω γύρω στα 15 χιλιάρικα σύνολο για lifetime

Dimit

New Member
παντως αν κανεις μεταμοσχευση σε μικρη ηλικία (οπως εγω) η θεραπεια είναι μονόδρομος, αλλιώς θα αρχισουν να πεφτουν τα πισω και θα αρχίσεις να γίνεσαι κάπως ετσι...:

http://www.hairrestorationnetwork.com/groupee_files/attachments/2/7/6/276102293/276102293_today.jpg?ts=4A9E6569&key=51CD2D8025135646E34A7E7FA871D250&referrer=http%253A%252F%252Fhair-restoration-info.com%252Feve%252Fforums%252Fa%252Fga%252Ful%252F376102293%252Ftoday.jpg

krhtikos21

Member
θα κάνω άλλη μία μεγάλη σε 1,5 - 2 χρόνια γύρω στα 3000 γκραφτς.

και άμα χρειαστώ θα κάνω και τρίτη με όσα μείνουνε.έχω καλή δότρια.πρώτα ο θεός θα το παλέψω και από οτι μου πε και ο γιατρός με την δότρια που έχω όσο και να προχωρήσει η αριαίωση δεν θα έχω θέμα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε Kapa συμφωνω.Ειδικα ενας που αρχιζει να χανει απο τα 35 κ μετα με μονο μινοξιδιλη μπορει να την παλεψει για αρκετα χρονια.Εγω δεν ξανα ανγχωνομαι παντως.Θα κανω καβατζα ωστε να εχω στην ακρη καποια λεφτα για την 2η μεταμοσχευση.Το καλο ειναι οτι οι μεταμοσχευσεις εχουν προχωρησει αρκετα κ συνεχιζουν να προχωρουν......πιο πολυ με κουρασαν οι μερες μετα την μεταμοσχευση παρα η μερα της μεταμοσχευσης.Σιγουρα ομως δεν εχω τις πολυ μεγαλες προσδοκιες,οπως πχ να γινω οπως στα 25 η στα 20.Απλα θελω ενα καλο αποτελεσμα που σε συνδυασμο με κοντο μαλλι θα δειχνει αρκετα.Εν τω μεταξυ περιμενω να δω και που θα φτασουν και οι Body fue μεταμοσχευσεις....κακα τα ψεματα οσο καλη δοτρια κ να υπαρχει με τα σημερινα δεδομενα θα χρειαστουν κ εξτρα τριχοθυλακια.

krhtikos21

Member
και σαν τ κανάκη να έχεις τα μαλλιά σου είναι κομπλέ.από το να σαι καραφλός 1000 φορές κοντοκουρεμένος.και εγώ άμα δω οτί δεν έχω άλλη δότρια βάζω από σώμα

Dimit

New Member
τι σημασία έχει; Εγω αν είχα να διαλέξω μεταξύ του να είμαι nw1 για μια ζωή και να μένω σε ένα διάρι με νοίκι από το να καραφλιάζω και να μένω σε βίλα στα Βόρεια Προάστια και να κυκλοφορώ με Πόρσε, θα προτίμούσα το πρώτο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε Dimit μαλλον εχει πολυ ζεστη...........τεσπα,θα επρεπε να ξερεις οτι αυτος που εχει χρημα δεν εχει προβλημα για το αν θα κανει 1-2-3-4 μεταμοσχευσεις και αν θα παει Κυπρο-Ελλαδα-Βελγιο-Καναδα κτλ.Θα την βρει την λυση του.Αυτος που ειναι μπατιρης ειτε εχει προβλημα ειτε οχι θα παραμεινει μπατιρης.Αν κ ξεφευγουμε απο το θεμα....οπως εχω ξαναπει το θεμα ειναι τι θελει ο καθενας να κανει.Θες καλως θες κακως οι μισοι κ παραπανω θα καραφλιασουμε καποια στιγμη και δυστυχως απο οτι φαινεται αργει το μαγικο φαρμακο.Εγω τα εβαλα ολα κατω και αφου εμαθα παρα πολλα πραγματα και απο δικη μου εμπειρια αλλα κ απο εμπειρια καποιων παιδιων απο εδω μεσα,αποφασισα να μπω στην διαδικασια μεταμοσχευσεων.Δεν μπορω να με σκεφτω καραφλο σε καμια περιπτωση.Στην χειροτερη θα βαλω που λεει ο λογος παντου μαλλια εστω κ διασπαρτα και θα ξυριζω το κεφαλι μου.....εστω κ ετσι θα ειναι ποιο ωραιο το αποτελεσμα απο την γυαλαδα της καραφλας.

3746741

Member
Nα ρωτησω ρε παιδια κατι?

Εσεις που ξερετε κ την γλωσσα κ μπαινετε κ σε ξενα φορουμ εχετε να δειξετε κανενα μεγαλο νοργουντ που εξαντλησε ολη την δοτρια εβαλε κ απο σωμα κ ειχε ικανοποιητικο αποτελεσμα?

Εγω του μονου που ξερω ειναι του δικου μας του no94 κ σε γενικες γραμμες μ αρεσει η δουλεια αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο?

Αλλα τετοια αποτελεσματα εχουμε να δουμε?

Οποιος ξερει κατι ας στειλει να ριξουμε μια ματια!!
Ευχαριστω!

Dimit

New Member
φίλε Μικέ έχει πάρα πολύ ζέστη, συμφωνώ. Πόσοι δισεκατομμυριούχοι είναι φαλακροί; Γιατι δεν πάνε να κάνουν εμφύτευση ή μήπως δεν τους νοιάζει; Πόσοι ηθοποιοί ή τραγουδιστές φοράνε hair system; Λες να μην έχουν λεφτα για 3-4 ή και 10 μεταμοσχεύσεις; Γιατί απλά όταν έχεις χάσει 50000 τρίχες από το κεφάλι σου σε σχέση με όταν είσαι πιτσιρικάς, δεν γεμίζεις με 5-6 χιλιάδες grafts που μπορεί να σου δώσει η δότρια σου. Απλά θα έχεις μια καλύτερη εμφάνιση. Βάλε airconditioner

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
πολλο'ι ηθοποιοι έχουνε κάνει μτμ αλλά περισσότεροι χερ συστεμ για να είναι ευέλικτοι.γτ όταν είσαι σταρ θες μέγιστη πυκνότητα.οι μτμ σου προσφέρει απλά μία κάλυψη.το χερ συστεμ είανι τρελα πάντως γτ ιδρώνεις ζεσταινεσαι κολλάς ξεκολλάει κάθε 20 μέρες βαβούρα ατελειωτη.κανακης θα γ'ινω το βλέπω :p

Gio

New Member
Εχοντας δοκιμάσει τα πάντα, από θεραπείες μέχρι hair system , toppik αλλά και μεταμόσχευση έχω να πω το εξής : αν είσαι κάτω των 30 η θεραπεία με μια καλή μεταμόσχευση είναι η καλύτερη λύση τουλάχιστον αν θέλεις να έχεις "το κεφάλι σου ήσυχο για 5-10 χρόνια". Από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο το θεωρώ μετριότητα.

Οσον αφορά δε, τα περί διασημοτήτων τα πράγματα είναι απλά : κάποιοι δέχονται την εικόνα τους , άλλωστε με τόσο χρήμα και γυναίκες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν, παραδείγματα οι Bruce Willis , dwane Johnson και Vin Diesel.
Κάποιοι αλλάζουν δραματικά την εικόνα τους με μεταμόσχευση, παραδείγματα οι Wayne Rooney, Wesley Schneider, al Pacino , Jude law και οι δικοί μας Ρόκκος , φερεντίνος κτλ.
Και τέλος κάποιοι άλλοι είτε για λόγους πρακτικότητας είτε για λόγους ευεξίας προτιμούν το πρόσθετο όπως οι travolta , billy bob Thornton και ένα σωρό άλλοι που δεν ξέρουμε κάν ότι φοράνε.

Προσωπικά και πάλι ψηφίζω μια ΚΑΛΗ μεταμόσχευση, αφενώς γιατί με τις σύγχρονες τεχνικές πλέον το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μόνιμο αλλά και γιατί μιλάμε για τα δικά μας μαλλάκια! Το να μπορείς να χτενίσεις περιοχές που είχες να δεις τρίχα χρόνια---> αξία ανεκτίμητη :)

3746741

Member
Gio είπε:
Εχοντας δοκιμάσει τα πάντα, από θεραπείες μέχρι hair system , toppik αλλά και μεταμόσχευση έχω να πω το εξής : αν είσαι κάτω των 30 η θεραπεία με μια καλή μεταμόσχευση είναι η καλύτερη λύση τουλάχιστον αν θέλεις να έχεις "το κεφάλι σου ήσυχο για 5-10 χρόνια". Από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο το θεωρώ μετριότητα.

Οσον αφορά δε, τα περί διασημοτήτων τα πράγματα είναι απλά : κάποιοι δέχονται την εικόνα τους , άλλωστε με τόσο χρήμα και γυναίκες δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν, παραδείγματα οι Bruce Willis , dwane Johnson και Vin Diesel.
Κάποιοι αλλάζουν δραματικά την εικόνα τους με μεταμόσχευση, παραδείγματα οι Wayne Rooney, Wesley Schneider, al Pacino , Jude law και οι δικοί μας Ρόκκος , φερεντίνος κτλ.
Και τέλος κάποιοι άλλοι είτε για λόγους πρακτικότητας είτε για λόγους ευεξίας προτιμούν το πρόσθετο όπως οι travolta , billy bob Thornton και ένα σωρό άλλοι που δεν ξέρουμε κάν ότι φοράνε.

Προσωπικά και πάλι ψηφίζω μια ΚΑΛΗ μεταμόσχευση, αφενώς γιατί με τις σύγχρονες τεχνικές πλέον το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μόνιμο αλλά και γιατί μιλάμε για τα δικά μας μαλλάκια! Το να μπορείς να χτενίσεις περιοχές που είχες να δεις τρίχα χρόνια---> αξία ανεκτίμητη :)

εχει κανει μεταμοσχευση ο τζουντ λο????

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
οπως και να εχει παντως,συμφωνουμε ολοι οτι μια καλη μεταμοσχευση ειναι πολυ πιο καλη απο τις θεραπειες οι οποιες σε βαση χρονου κοστιζουν αλλα και ακομα χειροτερα υπαρχει κ το ρισκο για την υγεια.Το θεμα μεταμοσχευσης των πλουσιων κ γενικα ολων το celebrities ειναι ακριβως οπως των γυναικων....αλλες βαζουν σιλικονη ειτε επειδη δεν εχουν στηθος ειτε επειδη εχει πεσει κ αλλες προτιμουν να μην κανουν τιποτα.

Μπλουζα