Οπως ξερετε οι πιο πολλοι,εκανα την δωρεαν μεταμοσχευση στην Dhi αρχες Ιουνιου.Ειναι παρα πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασματα για το αν αξιζε η μεταμοσχευση αν και απο πλευρα ψυχολογικη......αξιζε.Τα τελευταια 5-6 χρονια απο το 2007 αν θυμαμαι καλα εχω ξεκινησει κ κανω κ εγω τον αγωνα μου κατα της τριχοπτωσης με διαφορες θεραπειες.Ξεκινησα με μινοξιδιλη μονο κ με καποια αλλα σκευασματα που ειχαν κ μινοξιδιλη.Μετα απο 2-3 χρονια αρχισαν τα ταξιδια στην Αθηνα σχεδον καθε 1-2 μηνες σε διαφορους δερματολογους ....αλλοι μου εκανα την μεθοδο PRP αλλοι μου εδιναν φιναστεριδη μαζι με καποια αλλα σκευασματα και εχω δοκιμασει ακομα κ το λειζερ.Με αλλα λογια χαλουσα λεφτα.....λεφτα........λεφτα.....λεφτα....λεφτα με το σακι.Εχω καθησει τον τελευταιο καιρο και σκεφτομαι αν αξιζε ολο αυτο ειτε απο ψυχολογικης πρωτα αλλα ειτε κ απο οικονομικης αποψης.Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι δεν αξιζει ολη αυτη η διαδικασια με τις θεραπειες,αν και η αληθεια ειναι οτι καποια φαρμακα οπως η φιναστεριδη οντως δουλευουν και η μινοξιδιλη σε μικροτερο βαθμο βεβαια με το ρισκο για την υγεια να υπαρχει παντα. Απο αποψη οικονομικη πιστευω οτι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες (τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση με τον ρυθμο τριχοπτωσης τον δικο μου).Απο αποψη αποτελεσματος σιγουρα μια καλη μεταμοσχευση εχει καλυτερα αποτελεσματα απο οποιαδηποτε θεραπεια.Θα ηθελα να ακουσω κ τις αποψεις σας.