Τι θεραπεια να ξεκινησω??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

skyliner34

New Member
Καλημερα σας παιδια..σας διαβαζω κανα μηνα στο φορουμ και ειναι η πρωτη φορα που γραφω..εχω καποιες αποριες σχετικα με ποια θεραπεια να ξεκινησω η οποια θα ειναι καταλληλη για μενα.
Αρχικα να πω ειμαι 22 θα ελεγα ειμαι norwood 1 αν συκωσω τα μαλλια μου,οταν ειναι κατω ειμαι κομπλε:blush: Αυτο που με καιει ειναι οι κροταφοι..εχουν αραιωση ειδικα ο αριστερος οχι πολυ αλλα υπαρχει και γιαυτο με εχει πιασει το αγχος..Η μαλακια ειναι ειναι πως μπαινω φανταρος τωρα και θα ελεγα πως απο τωρα να ξεκινησω καποια θεραπεια γιατι εκει θα μου πεφτουν οπως ακουω και βλεπω τουλαχιστον(στο στρατο χανουν πολλοι τα μαλλια τους)
Το θεμα ειναι το αν θα μπορω μεσα στο στρατο να βαζω μινιξιδιλη και τα σχετικα.δειτε και φοτος

http://i1068.photobucket.com/albums/u457/seatakias80/20120601_191036.jpg

20120601_190744.jpg

20120601_183943.jpg

20120601_183922.jpg

εννοειτε πως θελω να τα διατηρησω..Να πω κιολας οτι ο δερματολογος μου που με ειδε λεει να μη κανω τιποτα γιατι λεει ειμαι μικρος ακομα και του λεω θα μου πεσουν ποτε θα κανω θεραπεια οταν θα με καραφλος?και μου γραψε ενα σαμπουαν biotrin ds και biotrin hairtonik lotion το οποιο δεν αγορασα ποτε γιατι θεωρουσα οτι θα πεταξω τα λεφτα μου..τεσπα να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας και τα φωτα σας!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
γεια σου φιλε , πηστευω οτι προβλημα δεν εχεις ακομα στο τριχωτο , το βλεπω μια χαρα !!!μπορεις να ξεκινησεις μια συντηρητικη θεραπεια τωρα την αρχη και μετα αν χειροτερεψεις βλεποντας και κατι ποιο βαρυ!!!

monad halo

New Member
Που ακριβώς είναι το πρόβλημα, αρχηγέ; Μια χαρά σε βλέπω.

Σίγουρα θα νιώθεις σαν εκείνον που του πονάει η μέση... πάει να δει το γιατρό... και ο γιατρός του λέει «μια χαρά είσαι» γιατί έχει χειρουργήσει από το πρωί 2-3 περιστατικά εκατό φορές πιο σοβαρά. ;-)

Δε βλέπω καλά τον κρόταφο. Την αραίωση που λες. Έχεις κάποια φωτογραφία που δείχνει το πριν και μετά στο σημείο που σε προβληματίζει;

Γενικά, νομίζω ότι ο MANKAR έχει δίκιο. Συντηρητικό-εποχικό για 1-2 μήνες κάθε χρόνο. Μόνο αν χειροτερέψει έλα στα σκληρά.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!

Εγώ δυστηχώς βλέπω να υπάρχει πρόβλημα, όχι σοβαρό αλλά υπάρχει. Είσαι οριακά norwood 2 (1,5 μάλλον).
Είσαι τυχερός γιατί είσαι στην αρχή ακόμα.

skyliner34

New Member
Καλησπερα σας μαγκες καταρχας να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας..να σαι καλα Fenimore...σιγουρα δεν εχω κατι τρελο να πεις αλλα επειδη ξερω τον εαυτο μου, γιατι οταν εφτιαχνα το μαλλι μου με ζελε τα μαλλια απτους κροταφους τα εκανα καρφακια μπροστα και ηταν πυκνα..τωρα οταν βαζω ζελε και κανω το ιδιο λουκ ο αριστερος κροταφος ειναι λες και δεν εχεις πολλες τριχες(γινονται και λεπτες απτο ζελε) και φενεται λες και εχω καραφλιασει...δεν ξερω αν με πιανετε! Γιαυτο και με εχει αγχωσει απιστευτα και λεω να το προλαβω τωρα γιατι μετα την μαμησα..θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις σε εσας που το κατεχεται το αθλημα :D

1)το μαλλι μου πανω δεν ειναι τοσο πυκνο οσο πριν 3 χρονια..μπορω να κανω κατι τωρα να το επαναφερω εστω σε ενα πολυ καλο ποσοστο??
2)στους κροταφους που εχουν αραιωσει λιγο οπως ειπα εχω κατι μικρες τριχες που δεν μεγαλωνουν πολυ..μπορω να τις ξανακανω τριχες και να επαναφερω τους κροταφους οπως πριν???
3)αποτι εχω παρατηρησει δεν χανω πολλες τριχες κατα την δειαρκεια της ημερας το πολυ 30-40 μαζι με το λουσιμο(μου φενεται παντα) γεγονος που πιστευω οτι ακομα και που καραφλιαζω, καραφλιαζω με αργους ρυθμους..Το ερωτημα μου ειναι μπορω να τα διατηρησω τα υπαρχων μαλλια για καποια χρονια και αν ναι με ποια ακριβως θεραπεια θα προτεινατε για μενα??

σας κουρασα ειμαι σιγουρος με οσα ειπα αλλα ειμαι επισης σιγουρος οτι με καταλαβενεται.... σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και παλι!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
skyliner34 είπε:
1)το μαλλι μου πανω δεν ειναι τοσο πυκνο οσο πριν 3 χρονια..μπορω να κανω κατι τωρα να το επαναφερω εστω σε ενα πολυ καλο ποσοστο??
2)στους κροταφους που εχουν αραιωσει λιγο οπως ειπα εχω κατι μικρες τριχες που δεν μεγαλωνουν πολυ..μπορω να τις ξανακανω τριχες και να επαναφερω τους κροταφους οπως πριν???
3)αποτι εχω παρατηρησει δεν χανω πολλες τριχες κατα την δειαρκεια της ημερας το πολυ 30-40 μαζι με το λουσιμο(μου φενεται παντα) γεγονος που πιστευω οτι ακομα και που καραφλιαζω, καραφλιαζω με αργους ρυθμους..Το ερωτημα μου ειναι μπορω να τα διατηρησω τα υπαρχων μαλλια για καποια χρονια και αν ναι με ποια ακριβως θεραπεια θα προτεινατε για μενα??

σας κουρασα ειμαι σιγουρος με οσα ειπα αλλα ειμαι επισης σιγουρος οτι με καταλαβενεται.... σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και παλι!!!

Τα προιόντα που θα πάρεις θα πρέπει να τα διαλέξεις εσύ με βάση το πόσο θες να ρισκαρεις σε θέμα παρενεργειών - αποτέλεσμα.
Απλά διαλέγεις και ακολουθείς τον γνωστό κανόνα dht-blocker + growth stimulant + σαμπουάν κετοκοναζόλης.

Καλησπερα, πριν μερικες ημερες επισκεφτηκα το δερματολογο ο οποιος μου προτεινε να κανω 8μηνη κυκλικη θεραπεια με φιναστεριδη και saw palmeto (palmogen) δηλ, 2 μηνες φινα ενα μηνα palmeto και μετα ξανα φινα κοκ και επανεκτημιση στο 8μηνο, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το saw palmeto ειναι εξισου αποτελεσματικο dht blocker οταν λαμβανεται υπο τη μορφη καψουλας, σε αυτο το σημειο να σας αναφερω οτι χρησιμοποιησα για χρονια διαφορα τοπικα διαλυματα capilarin ,revivogen, super zix με πολυ φτωχα αποτελεσματα! και σκεφτομαι πλεον να δοκιμασω φιναστεριδη

skyliner34

New Member
[/quote]

Τα προιόντα που θα πάρεις θα πρέπει να τα διαλέξεις εσύ με βάση το πόσο θες να ρισκαρεις σε θέμα παρενεργειών - αποτέλεσμα.
Απλά διαλέγεις και ακολουθείς τον γνωστό κανόνα dht-blocker + growth stimulant + σαμπουάν κετοκοναζόλης.
[/quote]
[/amquote]

Feni μπορεις να μου προτεινεις κατι μπαμ μπαμ ετσι οσο πιο ελαφρια θεραπεια γινεται...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
skyliner34 είπε:
Feni μπορεις να μου προτεινεις κατι μπαμ μπαμ ετσι οσο πιο ελαφρια θεραπεια γινεται...

Επειδή είπες πως θα πας φαντάρος σε λίγο καιρό πρέπει να διαλέξεις μια θεραπεία όσο πιο βολική γίνετε για μέσα στο στρατόπεδο.

Κράτα τα σαμπουάν κετοκοναζόλης για 3 λουσίματα την εβδομάδα, και για τις υπόλοιπες αγόρασε ένα πράσινο σαπούνι.

Τώρα dht-blocker, οι λοσιόν δεν βολεύουν, οι homemade θα θέλουν ψυγείο... οι έτοιμες δεν θα είναι κοσμητικά αποδεκτές (λάδωμα κτλ).
Απ την άλλη υπάρχουν και dht blocker σε χάπι, αλλά αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση...

Αν θες επανέκφυση στους κροτάφους ξεκίνα διάλυμα μινοξιδίλης 5% όπως της kirkland που ειναι φθηνή για 1 ή 2 εφαρμογές την ημέρα. Λαδώνει όταν το βάζεις αλλά σε κανά 45 λεπτο έχει στεγνώσει, και τινάζεις λίγο τα μαλλιά να ξεκοκαλώσουν και δεν έχεις θέμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

skyliner34

New Member
Αψογος Feni..κατι τελευταιο για να πυκνωσει το μαλλι μου επανω παντου εννοω εκτος απο κροταφους που θελω πιο πολυ, αν βαζω μινοξ σε ολο το πανω μερος θα πυκνωσει καθολου?
και για dht-blocker αν παρω φινα η ελαχιστη ποσοτητα που μπορω να παρω ειναι 1mg ή γινεται και 0,5mg?
ευχαριστω πολυ μεχρι τωρα απαντησεις σου!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
skyliner34 είπε:
Αψογος Feni..κατι τελευταιο για να πυκνωσει το μαλλι μου επανω παντου εννοω εκτος απο κροταφους που θελω πιο πολυ, αν βαζω μινοξ σε ολο το πανω μερος θα πυκνωσει καθολου?
και για dht-blocker αν παρω φινα η ελαχιστη ποσοτητα που μπορω να παρω ειναι 1mg ή γινεται και 0,5mg?
ευχαριστω πολυ μεχρι τωρα απαντησεις σου!!

Νομίζω ότι δεν έχεις ιδιέτερο πρόβλημα στο πάνω πίσω μέρος... αλλά αυτό το ξέρεις εσύ ο ίδιος. Ναι την μίνοξ την βάζεις όπου θες να δεις επανέκφυση. Αλλά γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις μινοξιδίλη μονο σε σημεία που την έχεις πραγματικά ανάγκη.
Για φίνα απ όσο ξέρω μπορείς να πάρεις όσο χαμηλά θες κάτω του 1mg... συνήθως οι χρήστες πειραματίζοντε με πολύ μικρές δοσολογίες ωστε να βρουν το σημείο όπου δεν έχουν παρενέργειες για να έχουν αποτελέσματα. Αλλά θα σε συμβούλευα να διαβάσεις πολύ καλά για την φιναστερίδη πριν την ξεκινήσεις!

MANKAR

Active Member
εγω θα σου προτηνα να βαλεις μονο εκει που εχεις το προβλημα π.χ. κροταφους , εκει που δεν εχεις μην βαλεις καθολου!!εγω εβαλα σε ολο και επιδηνωσα την ΣΔ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα