Τι θα προτιμούσατε;

FreeThinker

Well-Known Member
εγω νοργουντ 0 για ν μπορώ να κυνηγάω γκομενάκια που θα με γουστάρουν για μένα και όχι για τα λεφτά μου.με το να έχω μαλλιά θα απόκτήσω ξανά την αυτοπεποίθηση που έχασα τα τελευταια 2 χρόνια

ξερω οτι απανταω 3 χρονια μετα και δεν εχει πολυ νοημα, μπορει να εχεις αλλαξει γνωμη κιολας, μπορει και να μη το δεις ποτε, αλλα μου χτυπησε ασχημα.

θεωρεις οτι το να σε γουσταρει μια γκομενα ''για σενα'' εχει να κανει καθαρα με την εξωτερικη εμφανιση? δηλαδη θεωρεις οτι ο εαυτος σου ειναι η τυχαια ορισμενη γενετικα εμαφνιση σου? αυτο ειναι πολυ πολυ πολυ ρηχο.

η εμφανιση δεν ειναι κατι που εχουμε κατακτησει. ειναι κατι που δεν μπορουμε να ελεγξουμε. οπως δε μπροουμε να ελεγξουμε αν θα εχουμε μαλλια ή οχι. το ιδιο ρηχο ειναι να σ επιλεξει μια γυναικα αποκλειστικα για το ποσο ωραιος εισαι με το να σ επιλεξει για το ποσα λεφτα εχεις. η προσωπικοτητα και ο χαρακτηρας απο την αλλη, η μορφωση, η επιτυχια κλπ ειναι κατι που χτιζουμε οι ιδιοι, κατι που επιτυγχανεται με προσωπικο κοπο. αυτα ειναι πραγματικα κριτηρια για να πεις οτι καποια σε θελει για ''αυτο που εισαι''.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα