Την συμβουλη σας παρακαλω!

thanoukos

New Member
καλησπερα παιδια,
ειμαι 22 χρονων και εχω προβλημα τριχοπτωσης απο τα 18 περιπου. Ειναι κληρονομικο καθως αρκετοι απο το σοι μου ειναι καραφλοι. εχω μια αραιωση (ισως οχι σημαντικη) αλλα θελω να το προλαβω τωρα που ειναι νωρις σχετικα. Επισης, ακομα και αν βαλω τον επιθυμητο αριθμο μοσχευματων θα ηθελα να μου προτεινετε τροπους για να κρατησω τα υπολοιπα μαλλια μου. Θα ηταν καλυτερο να απευθυνθω και στον δερματολογο μου? Οσον αφορα ελληνικες εταιριες, εχετε να μου προτεινετε κατι συγκεκριμενο εντος ελλαδος? Εχω δει οτι ///EDIT/// από Fenimore (δεν εχω ακουσει γενικα τα καλυτερα στην Ελλαδα αλλα πιστευω οτι το προβλημα μου ακομα δεν ειναι τοσο εντονο για να μην λυνεται το προβλημα στις ελληνικες εταιριες). Αν χρειαστει ανεβαζω φοτογραφιες αλλα αργοτερα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koskar

Member
Απ: Την συμβουλη σας παρακαλω!

Πολύ μικρή η ηλικία σου για μεταμόσχευση. Καλυτερα μια θεραπεία παρά HT σε τετοιες ηλικίες. Δεν είναι χάπι η μεταμόσχευση...
Εαν θέλεις να καταστρεψεις την δότρια σου πήγαινε σε κλινική εντός Ελλάδας, εσύ αποφασίζεις.

n094

Active Member

Γεια σου και από εμένα. Συμφωνώ με τον koskar ότι είσαι ακόμα μικρός για μεταμόσχευση. Αν μπεις από τώρα σε περιπέτειες μεταμοσχεύσεων (δηλαδή πριν ακόμα αρχίσεις να σχηματίζεις την τελική περιοχή στην οποία θα έχεις το πρόβλημα) τότε θα βρεθείς σε κάποια φάση με τούφες μεταμοσχευμένων μαλλιών σε ένα χνουδωτό η καραφλό κεφάλι και αυτό δεν είναι καθόλου όμορφο, πίστεψέ με γιατί το έκανα και εγώ το 2006 και από το 2007 μέχρι το 2010 μέχρι την επόμενη μου μεταμόσχευση δηλαδή, μου πέσανε αρκετές τρίχες πίσω και ανάμεσα από τα μεταμοσχευμένα με τελικώς άσχημη εικόνα. Όντως ίσως θα ήταν καλύτερο να κοιτάξεις το φορουμ για θεραπείες σε πρώτη φάση… Άλλωστε καμία μεταμόσχευση δεν πρόκειται να σου δώσει το μαλλί που μπορείς να σώσεις αν αρχίσεις νωρίς μια επιτυχημένη θεραπεία.
Αναφορικά με τα της Ελλάδας και τις μεταμοσχεύσεις, δε συμφωνώ με τον Koskar. Η γνώμη μου είναι, αφού το σκέφτεσαι από τώρα και έχεις την πολυτέλεια να διαβάζεις αυτό το forum και τις απόψεις πολλών, να κάνεις συχνές «βόλτες» και στην Ελλάδα τα χρόνια που έρχονται, ενώ παράλληλα να βλέπεις και τα του εξωτερικού, μέχρι να καταλήξεις στο που θα την κάνεις, αν την κάνεις. Πήγαινε λοιπόν και σε ελληνικές εταιρείες και κοίτα, ρώτα και πάνω από όλα προσπάθησε να δεις πραγματικά περιστατικά, μόνο τότε θα καταλάβεις αν σου κάνει μια ελληνική εταιρεία ή όχι. Εγώ, όπως έχεις δει, στην DHI έκανα και έχω μείνει ικανοποιημένος. Τώρα τα περί δότριας κλπ τι να σου πω… πιθανότατα σε άλλη ξένη εταιρεία, το αποτέλεσμά μου να ήταν ακόμα καλύτερο, πάντως σου ξανατονίζω ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματά μου με ικανοποιούν…

SHOOTER

Member

Γεια σου και από εμένα φίλε.Αν μπορείς βάλε και φωτογραφίες να δούμε σε τι φάση είσαι και αν μπορείς να το καθυστερήσεις το θέμα της μεταμόσχευσης.
Θα το δεις και στην πορεία αλλά το να γραφτείς εδώ ήταν σωστή κίνηση αφού σε απασχολεί η τριχόπτωση και θα σου βγει σε καλό. :grandpa:
Η αλήθεια είναι τώρα ότι ηλικιακά είσαι λίγο μικρός για H.T. (αυτό επειδή μας γράφεις ότι το πρόβλημα δεν είναι έντονο ακόμα).
Σκέφτεσαι να δοκιμάσεις καμία από τις 'θεραπείες';

danceworld_2001

Well-Known Member

Κάνε μια θεραπεία αγαπητέ όπως το big 3 και άσε την σκέψη για μεταμόσχευση σε 5-10 χρόνια απο τώρα. Και αμα φτάσεις στο σημείο αυτό, απλά ξέχνα την λέξη Ελλάδα.

thanoukos

New Member

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Απ οτι κτλβα μου λετε να αποφυγω μεταμοσχευση απο τωρα.

@shooter: μηπως μπορεις να μου αναλυσεις την θεραπεια big3 ? Θα ηταν καλο να συμβουλευτω τον δερματολογο μου? Επισης τα φαρμακα τυπου proscar regaine klp λετε να βοηθησουν την κατασταση?
@koskar: ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα στην Ελλαδα?
@No94: αυτο που λες για τουφες απο δω και απο κει στο κεφαλι μου οντως το χω σκεφτει και δεν μ αρεσει καθολου η ιδεα. Θα πρεπει ν διατηρησω οσο γινεται βεβαια αυτες που εχω τωρα και σιγα σιγα να αναπτυχθουν καποιες νεες τριχες. Τωρα με ποιον τροπο θα γινει αυτο παραδινομαι σε σας παιδες.

Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις αμεσες απαντησεις τους.

(φοτο ανεβαζω εντος των επομενων ωρων)

koskar

Member

danceworld_2001 είπε:
Κάνε μια θεραπεία αγαπητέ όπως το big 3 και άσε την σκέψη για μεταμόσχευση σε 5-10 χρόνια απο τώρα. Και αμα φτάσεις στο σημείο αυτό, απλά ξέχνα την λέξη Ελλάδα.
ελπιζω μετά από 5-10 χρόνια είτε:
1) να εχει βρεθει μια πιο μονιμη θεραπεια (βλαστοκυτταρα...)
2) να έχει βελτιωθεί η κατάσταση εδώ στην Ελλάδα
καθώς πολλοί λίγοι από εμάς θα έχουν την οικονομική δυνατότητα (με όλα αυτά που γίνονται εδώ) να πηγαίνουν Κυπρο, Καναδά ή Τουρκία....

thanoukos

New Member

παιδια σας επ[ισυναπτω καποιες φοτο. Δυστυχως η ποιοτητα της φψτογραφικης μου ειναι απαραδεκτη και ισως να μην φαινεται το προβλημα οσο εντονο ειναι.

Συνημμένα

• snapshot(2).jpg
    snapshot(2).jpg
    16.8 KB · Προβολές: 32

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Τούμπανο είσαι!!! :hrsml:

thanoukos

New Member

Fenimore είπε:
Δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Τούμπανο είσαι!!! :hrsml:

:D

φιλε fenimore δεν ειναι ετσι!
Δυστυχως η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι κακιστη και δεν εμφανιζουν το προβλημα στο 100%. Θα προσπαθησω να βγαλω αλλες καλυτερες.

thanoukos

New Member

ανεβασα καλυτερες φωτογραφιες και αναμενω τη γνωμη σας για τον τροπο αντιμετωπισης. :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

SHOOTER

Member

thanoukos είπε:
@shooter: μηπως μπορεις να μου αναλυσεις την θεραπεια big3 ? Θα ηταν καλο να συμβουλευτω τον δερματολογο μου? Επισης τα φαρμακα τυπου proscar regaine klp λετε να βοηθησουν την κατασταση?

big 3: φιναστερίδη(proscar) έως 1mg την ημέρα

minoxidil 2x1 ml την ημέρα (για καλύτερα αποτελέσματα με airol)

fungoral 2% shampoo η κρέμα(καλύτερα) 2-3 φορές την εβδομάδα
Δεν θα σου πω να την ακολουθήσεις ή όχι.Διάβασε για proscar και παρενέργειες πρώτα...
Αποτελέσματα θεωρώ ότι θα έχεις.Εγώ έχω, χωρίς καθόλου παρενέργειες με 1/6 proscar, 6 φορές την εβδομάδα.
Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις τελικά και πάντα με ΥΠΟΜΟΝΗ.

thanoukos

New Member

SHOOTER είπε:
big 3: φιναστερίδη(proscar) έως 1mg την ημέρα

minoxidil 2x1 ml την ημέρα (για καλύτερα αποτελέσματα με airol)

fungoral 2% shampoo η κρέμα(καλύτερα) 2-3 φορές την εβδομάδα
Δεν θα σου πω να την ακολουθήσεις ή όχι.Διάβασε για proscar και παρενέργειες πρώτα...
Αποτελέσματα θεωρώ ότι θα έχεις.Εγώ έχω, χωρίς καθόλου παρενέργειες με 1/6 proscar, 6 φορές την εβδομάδα.
Καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις τελικά και πάντα με ΥΠΟΜΟΝΗ.

απ οτι διαβασα για το προσκαρ εχει παρενεργεις (στυτικα προβληματα) και επσιης αν το σταματησεις θα σου πεσουν ολα αυτα που φυτρωσαν χαρης στο προσκαρ. Μηπως αν το σταματησεις σου πεσουν και αυτα που ειχες πριν την φαρμακευτικη αγωγη? Επισης ειναι σιγουρο οτι με τη φαρμακευτικη αγωγη που προτεινεις δεν θα εχω επιδεινωση της τριχοπτωσης?
Ευχαριστω για την συμβουλη. (Οταν λες airol τι εννοεις? )
Και Επισης 2χ1 ml την ημερα εννοεις πρωι βραδυ ?

SHOOTER

Member

Ότι θεραπεία και να κάνεις όταν τη σταματήσεις θα επανέλθεις στην κατάσταση που θα ήσουν αν δεν την είχες κάνει.Αυτός είναι ο λόγος που βάζω τη λέξη θεραπεία σε εισαγωγικά.Δεν είναι ότι θα την κάνεις 6 μήνες και μετά τέλος.Επίσης, εάν κάνεις μεταμόσχευση το πιθανότερο είναι να παίρνεις μετά φιναστερίδη για να κρατήσεις τα μαλλιά που δεν έχεις χάσει ακόμα αλλιώς θα κάνεις περισσότερες από μία επεμβάσεις...Το θέμα είναι με την αγωγή να κρατήσεις τα μαλλιά για όσο καιρό πρέπει ώστε να καθυστερήσεις την h.t. και να σταθεροποιηθεί, ας πούμε, το nw σου επειδή είσαι μικρός ακόμη.
Λογικά μετά από λίγο καιρό θεραπείας θα έχεις μεγαλύτερη τριχόπτωση.Αυτό θα συμβεί γιατί οι τρίχες που θα βρίσκονται σε τελογενή φάση θα πέσουν για να βγουν νέες πιο δυνατές στη θέση τους.Άρα είναι για καλό...
Airol είναι κρέμα με τρετινο'ί'νη που ενισχύει τη δράση της minox.Μην την ξεκινήσεις από αρχή, μπορεί και μόνη της η minox να δουλεύει καλά για εσένα.
Το proscar και το propecia μειώνουν την dht που είναι ένας λόγος που τα μαλλιά μας σιγά, σιγά αδυνατίζουν.Δεν φυτρώνουν νέα μαλλιά με αυτά απλά δυναμώνουν τα αδύναμα.Νέα μαλλιά μπορεί να βγουν με τη minox (regain, rogain, kirkland, κλπ).
Το dht blocker είτε για χρήση από στόμα είτε για τοπικά (π.χ. super zix) είναι απαραίτητο.
Ελπίζω να βοήθησα.Διάβασε όσα πιο πολλά θέματα μπορείς για να καταλάβεις πως λειτουργούν τα πράγματα...

thanoukos

New Member

πηγα στην δερματολογο σημερα (μου ειπε οτι συνεργαζεται με την l@$l$ cl%@c$% , αν εκανα λαθος που το ανεφερα ας το σβησει ο admin) . μου εδωσε την παρακατω συνταγη :

spray hairway 5 ψεκασμους το πρωι 5 το βραδυ

FREZYDERM HAIR FORCE CAPS 2 / ημερα.

και αντιστοιχη λοσιον 2-3 φορες το διβδομαδο.

Γνωριζει κανεις τπτ για αυτα?
Επισης μου ειπε οτι προσκαρ δεν ειναι για το σταδιο που βρισκομαι.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας.

pavlos

Member

Εμενα αμα μου ελεγε ο δερματολογος πως συνεργαζεται με την L.....l.....cl....... θα του ελεγα αντε και γ...... παλ.... π..... !!!!!!!!!!!!!
Πανε τα λεφτουδακια που ειχα δωσει στα αρ.....α

Μπλουζα