Την γνώμη σας παρακαλώ.

sveltosss

New Member
Καλησπέρα παιδιά.

Διαβάζω αρκετό καιρό το forum το οποίο με έβαλε και στο τρύπακι να ψαχτω για μμ.
Εχω μιλησει και εχω δειξει φωτογραφιες στην HDC και εχω παρει γνωμη - προσφορα.
Θα ηθελα ομως και την δική σας γνώμη για να σιγουρευτω για το αν αξίζει να κάνω κίνηση. Το που θα την κάνω αν την κάνω είναι μια άλλη κουβέντα που ίσως να μην χρειαστεί να κάνουμε ανάλογα και με το τι θα μου πιείτε.
Ποστάρω μερικές φωτογραφίες που έστειλα και στην HDC και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Είμαι 44 χρόνων.










Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εκ του προχείρου νομίζω ότι δεν αξίζει εκτός και αν κρατάς πολύ μικρό καλάθι


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μικρο καλαθι,πλουσια δοτρια σε κεφαλι,γενια,στηθος,λεφτα,υπομονη,κουραγιο.
 

sven

Active Member
Θες παρα πολλά grafts για κάτι τέτοιο ίσως και να μην αξίζει , όσο πιο πολλά grafts θες τόσο μεγαλώνει το ρίσκο τις αποτυχίας . Στην κλινική τι σου είπαν άραγε? Για πόσα grafts είπατε ;
 

mikegad

Well-Known Member
Για να φτιάξεις όλο το κεφάλι πολύ δύσκολο.
Έχεις και αρκετά χαμηλά τα πλαϊνά επομένως θέλει πολύ δότρια και πολύ χρήμα.

Απ την άλλη μια καλή λύση είναι να φτιάξεις μια σχετικά συντηρητική hairline και να προχωρήσεις μέχρι την μέση του κεφαλιού.Να αφήσεις δηλαδή το κρόουν τέρμα ακάλυπτο.
Προσωπικά εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου αφού αν πας να το γεμίσεις όλο θα είναι σίγουρα υπερβολικά αραιό το αποτέλεσμα
 

naruto

Well-Known Member
Τι σου ειπε η hdc?Εχεις μετρησει δοτρια?
Συμφωνω με τον mikegad εγω.Αν προχωρησεις θα κινηθεις πολυ συντηριτικα.Εγω θα εριχνα ολη τη δοτρια στο μπροστινο κομματι κ στο middle.Ισως να φυλαγα κ μια 500 αρα grafts για το crown,συνδυαστικα με μουσι.Ισα ισα να μην γυαλιζει πολυ
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε τεραστιο το ρισκο που σκεφτεσαι να παρεις και τα εξοδα θα ειναι παρα μα παρα πολλα κ δεν θα αξιζουν τον κοπο.Αν παλι θελησεις ομως οπως κ να εχει να μπεις στην διαδικασια θα πρεπει να παρεις τους περισσοτερους θυλακες απο το σωμα και να δωσεις οπως σωστα λεει ο φιλος naruto sto μπροστα κομματι σημασια κ ελαχιστα στο crown.Οπως κ να εχει παντος ειναι τεραστιο ρισκο.
 

Flosk

Well-Known Member
Ρε συ χωρις γεφυρες δεν μπορεις να υποστηριξεις τοσο μεγαλη επιφανεια. Και για μενα μην ασχοληθεις φιλε μου, το πιο πιθανο ειναι οτι θα φαινεσαι 100% μεταμοσχευμενος οσο καλα και να κανει τη δουλεια του οποιος κορυφαιος γιατρος σε αναλαβει και η Hdc ειναι κορυφαια κλινικη αλλα θεωρω απιθανο να κρυβεις τη μμ σου μετα γιατι τα πλαινα σου ειναι πολυ χαμηλα. Εκτος και αν εισαι πανω απο 2 μετρα. Αλλα και παλι στα 44 να πας να κανεις hairline απο το πουθενα και τοσο αδειος ειναι κρα απο μονο του. Παρ´ολα αυτα αν προχωρησεις σε μμ μπραβο σου θα ειναι πολυ θαραλεο και θα εχει πολυ ενδιαφερον αλλα μαλλον περισσοτερο εχεις να χασεις ρε γμτ..
 

dimitris50423

Well-Known Member
εχεις πολυ περιορισμενη δοτρια. εγω διαφωνω με την αποψη τα ριχνω ολα μπροστα γιατι δεν υπαρχουν μοσχευματα για το μελλον. εγω πιθανον να μη το εκανα.. αν το εκανα θα εφτιαχνα μια hairline και αραιη καλυψη μεχρι crown για να σπαει το εντελως αδειο. κορυφη θα αφηνα αδεια αναγκαστικα.
θελει χρημα υπομονη και μοσχευματα απο γενια σιγουρα. σκεψου το πολυ καλα αν πρεπει να προχωρησεις.
 

piros75

Well-Known Member
Δύσκολα τα πράγματα. Εσύ, τι προσδοκίες έχεις. Γιατί εμείς μπορεί να λέμε ότι θέλουμε, αλλά εσένα να σου αρκεί μια χερλαιν για να οριοθετήσει το πρόσωπό σου. Όλα είναι σχετικά και εξαρτώνται απόλυτα από τις προσδοκίες σου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sveltosss

New Member
Παιδιά ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Επειδή είμαι εκτός από βδομάδα θα σας γράψω τι μου πρότειναν γιατί δεν τα έχω πρόχειρα.
Ευτυχώς που σας ρώτησα γιατί μάλλον βλακεια θα έκανα...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

aeratos28

Just aeratos
φίλε sveltosss δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.οτι και αν κάνεις ,θα κάνει μπαμ τρελό ότι είναι μεταμόσχευση.δεν υπάρχουν καν temple points,ούτε γέφυρες ,το crown έχει κατέβει αρκετά πισω...και όλα τα μαλλιά από πίσω να πάρεις,δέν καλύπτει το πρόβλημα σου..χοντρικά ,για να σου δώσω ένα παράδειγμα είσαι σαν μία άλλη περίπτωση που έκανε στην hdc. ο geroksouras.ψάξε και θα το βρεις εδώ στο φόρουμ το αποτέλεσμα του..κοίτα πόσα τριχοθυλακια χρησιμοποίησε,πως ήταν πριν ξεκινήσει και πώς ήταν το τελικό αποτέλεσμα.αν σου αρέσει,προχώρησε το,αν όχι μείνε όπως είσαι..(για εμένα είναι προτιμότερο το να μείνεις ετσι)..
 
Μπλουζα