Την βοήθεια σας παρακαλώ!!

MaryMary

New Member
Καλημέρα σε όλους σας!
Όπως καταλαβαίνεται κι εγω εχω πολύ έντονη τριχόπτωση η οποία ξεκίμησε εδώ και περίπου ένα μήνα και θέλω να το προλάβω όσο πιο γρήγορα γίνετε.
Στην αρχή επισκέυτηκα δύο διαφορετικούς δερματολόγους και οι οποίοι μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα. Βεβαια η τριχόπτωση ήταν σε νορμάλ σημείο απλά πιο έντονη από το κανονικό!

Επειτα από δυο τρεις επισκεψεις ακομα επισκευτηκα έναν πέμπτο εφόσον η τριχόπτωση αυξανοταν.Μου έιπε να κάνω εξετάσεις αίματος και μαζ'ί με τον παθολόγο μου ξεκινήσαμε τις εξετάσεις.
εςχω σιδηροπενική αναιμία και έτσι η φερριτίνη μου ήταν στο 8,13. σίδηρος χαμηλός καθώς και ερυθρά πράγμα που μου είπε είναι φυσιολογικές αυτές η τιμές με την αναιμία.Αυτό που ήταν λίγο περίεργο ήξταν η αυξημένη τιμή της MCV και ετσι με ξανα εστειλαν στον μικροβιολογο για περαιτέρω εξεέταση ,να δούμε αυτήνντ ην τιμή σε πλακάκι όπως ήταν. ¨ολα καλά κι αυτό εχθές πήρα τα αποτελέσματα,αλλά όπως μου είπαν έχω και χαμηλή Β12 πράγμα περίεργο.

τελος παντων μην τα πολυλογώ,κάνω θεραπεία εδώ και ένα μηνα με σιδηρο ferrosanolduental , τρωω καλύτερα επειδή έκανα σχεδόν 6 μήνες διατροφη για αδυνατισμα,και πολύ γυμναστική,και μου έδωσε και hair way spray ,biomineral χαπια και σαμπουαν bioclean για τηνη τριχοπτωση.
Αλλά πλέον ένα μήνα μετά δεν έχω δεί αποτελέσματα ,ισα ισα η τριχόπτωση μου έχει γίνει ακόμα πιο έντονη. Σκέφτομαι μήπως να κάνω και άλλες εξετάσεις ή όπως λένε οι γιατροί να κποιτάξω να χαλαρώσω και να πάω διακοπές.
Μου είπαν να μην βουτήξω στην Θάλλασα,να μην βρεχω τα μαλλια μου με ζεστο νερό,να μην τα χτενιζω πολυ.
Φοβαμαι αυτήν την μινοξιδ'ινη. Είμαι 29 ετων δεν θέλω να την χρησιμοποιώ για πάντα.Κουρεύτηκα κιολασ όπως μου είπαν.

Πείτε μου τις γνώμες σας σας παρακαλώ.
Καλημέρα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα Mary Mary. Σου απαντώ εδώ λοιπόν.

Καταρχήν όλα είναι υποθετικά...αν δεν ήταν, ίσως να το είχες λύσει ήδη το θέμα σου με τόσους γιατρούς που επισκέφτηκες.

Αν δεν παίζει κληρονομική προδιάθεση στη μέση, (ή ακόμα και αν παίζει), θα πόνταρα ότι το πρόβλημά σου ξεκίνησε από την δίαιτα. Αυτό το λέω γιατί πάρα πολλές φορές, έχω δει - διαβάσει να ξεκινάει τριχόπτωση, ακόμα και όταν παίζει στη μέση κληρονομικότητα, από χρόνιες, στο σύνολό τους λάθος δίαιτες, κυρίως χαμηλών υδατανθράκων.

Τέτοια δίαιτα έκανες?

Μια λάθος δίαιτα, εκτός της στέρησης διατροφικών στοιχείων, που ίσως να μην παίζουν τόσο ρόλο, προκαλεί παρόμοιες συνθήκες κετοξέωσης (λόγω των κετόνων στο αίμα). Σε χαμηλή πρόσληψη υδατανθράκων η παραγωγή κετόνων από το σώμα, επιφέρει μείωση της λειτουργίας της ινσουλίνης και διαταραχή της απορρόφησης γλυκόζης, με αποτέλεσμα μειωμένη ενέργεια στα κύτταρα.
Η διαταραχή ινσουλίνης - γλυκόζης, έχει ουκ ολίγες φορές επισημανθεί ως σημαντικός παράγων σε θέματα τριχόπτωσης. Εξάλλου και στις πολυκυστικές που προκαλούν ανδρικού τύπου Α.Α. η αντίσταση στην ινσουλίνη είναι σήμα κατατεθέν, με ταυτόχρονη αύξηση των ανδρογόνων μέσω της τεστοστερόνης.

Άρα το ένα θέμα είναι αυτό.

Το δεύτερο, η ίδια διαδικασία παραγωγής κετόνων, ρίχνει σημαντικά το ph του αίματος, κάνοντας το ιδιαίτερα όξινο. Σε άλλο θέμα έχουμε περιγράψει ότι αυτή η διαδικασία μειώνει με γοργούς ρυθμούς τα μέταλλα του οργανισμού, διότι τα επιστρατεύει για να αλκαλοποιήσει το αίμα. Εδώ η εναπόθεση ασβεστίου σε ιστούς, επίσης κυκλοφορεί ως θεωρία.

Το τρίτο που προκαλεί μια στερητική δίαιτα, είναι η αύξηση της ορμόνης κορτιζόλης, δηλαδή την ορμόνη του στρες. Για το στρες δεν χρειάζεται πιστεύω να πω πολλά. Είναι σαν να διοχετεύεις καθαρό οξύ στο σώμα σου. Ότι στραβό υπάρχει, το ενισχύει επί 10.

Αυτά όσον αφορά τη διατροφή.
Τώρα σίδηρος και αναιμία, προκαλούν και αυτά τριχόπτωση, αλλά δεν τα είχες ανέκαθεν? Έχεις άλλες εξετάσεις να γίνει σύγκριση?
Αυτό μπορείς να το φτιάξεις εύκολα πάντως με συμπλήρωμα.

Όσον αφορά την αυξημένη MCV, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δεις με τον γιατρό σου. Σε γενικές γραμμές, αυξημένη MCV "δείχνει" προς
μακροκυτταρικού - μεγαλοβλαστικού τύπου αναιμία, όπου μικροδιαταραχές στη σύνθεση του DNA επιτρέπουν στα κύτταρα να αναπτυχθούν περισσότερο από το κανονικό πριν διαιρεθούν.

Μπορεί να ακούγεται κάπως, αλλά τις περισσότερες φορές λύνεται με συμπλήρωμα Folate και Β12. Θα σου πρότεινα για Β12 να προτιμήσεις ενέσεις. Κάνω και εγώ κατα καιρούς. Πονάνε λίγο αλλά είσαι σίγουρη ότι θα απορροφηθούν όπως πρέπει από τον οργανισμό, κάτι που το συμπλήρωμα δεν μπορεί να στο εγγυηθεί.

Όσες εξετάσεις να κάνεις, ίσως εκτός οιστρογόνων και κορτιζόλης, δεν θα βρεις πολλά πράγματα.
Για όσο δεν παρατηρείς αραίωση, παρά μόνο έντονη τριχόπτωση, να μην ανησυχείς ιδιαίτερα. Φτιάξε την διατροφή σου, χαλάρωσε όπωσδήποτε, πάρε συμπλήρωμα μαγνησίου γιατί με την δίαιτα σίγουρα θα έχει πατώσει (σε μορφή magnesium chloride, από 400 με 600mg την μέρα) ενέσεις Β12, καλό ύπνο και πιστεύω ότι η τριχόπτωση θα ηρεμήσει.

Αν από τώρα μπεις σε θεραπείες με μινοξιδίλες κλπ, δύσκολα θα ξεμπλέξεις. Για όσο δεν παρατηρείς αραίωση, δεν θα στο πρότεινα.

MaryMary

New Member
Τα ίδια μου είπαν παθολογος και δερματολογος στο τέλος.
Και οι δυο μου προτειναν διακοπές,μείωσει του στρες,το οποιο εννοειται θα υοαρχει με αυτην την ξαφνικη τριχοπτωση και πολυ καλη διατροφη.
Οσο αναφορα τους υδατανθρακες προσπαθουσα να μην πολυ τρωω πολυ,επειδη ειχα διαβασει δημιουργουσε κυτταριτιδα. ετρωγα μεν φρουτα και λαχανικα πολλα αλλα λιγο κρεας.
συν του οτι τον Μαρτιο πεθανε ξαφνικα ενας οικογενειακος φιλος,χωρις να εχει προβλημα και απο τοτε ειχω και κρισεις πανικου,πραγμα για το οποιο επισκεπτομαι ψυχολογο για να το διορθωσω.
Να βαλω στο αγχος οτι έχασα την δουλεια που είχα,έκανε ένα χειρουργειο μητερα και αδερφη μου και αυτο με εξουθενωσε.
Οσο αναφορα την κληρονομικοτητα ,ο πατερας μου και το σοι γενικα εχουν απιστευτα πυκνο μαλλι.
Η μητερα μου εχει πιο λιγο.Ο παππους μου είχε φαλακριτσα αλλά βλεπω οτι ο αδερφος μου εχει ''παρει'' απο αυτους.

Την μινοξιδινη να την συνεχίσω?

tropheus

Well-Known Member
Αγαπητή Μαίρη, εγώ δε βλέπω λόγο ανησυχίας.
Το ότι έχει περάσει 1 μήνας και δεν έχεις δει βελτίωση είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θα μου έκανε τεράστια εντύπωση αν μέσα σε 1 μήνα είχες προλάβει να δεις και αποτελέσματα.

Όσο αφορά αυτό που σου είπαν : "να μην βουτήξω στην Θάλλασα,να μην βρεχω τα μαλλια μου με ζεστο νερό,να μην τα χτενιζω πολυ" μου κάνει ως η μεγαλύτερη μπούρδα που έχω ακούσει τελευταία.

Κάνε τις διακοπές σου και τα μπάνια σου και χαλάρωσε καθώς αυτά που σου έχουν συμβεί τελευταία είναι πολλά και έντονα και μάλλον είναι η βασικότερη αιτία της τριχόπτωσης σου η όποια λογικά έχει παροδικό χαρακτήρα και τα μαλλάκια αυτά θα ξαναβγούν.

Και εγώ είμαι της άποψης να μην ασχοληθείς με μινοξιδίλη. Δεν αξίζει και μόνο προβλήματα μπορεί θα σου δημιουργήσει.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
MaryMary είπε:
Τα ίδια μου είπαν παθολογος και δερματολογος στο τέλος.
Και οι δυο μου προτειναν διακοπές,μείωσει του στρες,το οποιο εννοειται θα υοαρχει με αυτην την ξαφνικη τριχοπτωση και πολυ καλη διατροφη.
Οσο αναφορα τους υδατανθρακες προσπαθουσα να μην πολυ τρωω πολυ,επειδη ειχα διαβασει δημιουργουσε κυτταριτιδα. ετρωγα μεν φρουτα και λαχανικα πολλα αλλα λιγο κρεας.
συν του οτι τον Μαρτιο πεθανε ξαφνικα ενας οικογενειακος φιλος,χωρις να εχει προβλημα και απο τοτε ειχω και κρισεις πανικου,πραγμα για το οποιο επισκεπτομαι ψυχολογο για να το διορθωσω.
Να βαλω στο αγχος οτι έχασα την δουλεια που είχα,έκανε ένα χειρουργειο μητερα και αδερφη μου και αυτο με εξουθενωσε.
Οσο αναφορα την κληρονομικοτητα ,ο πατερας μου και το σοι γενικα εχουν απιστευτα πυκνο μαλλι.
Η μητερα μου εχει πιο λιγο.Ο παππους μου είχε φαλακριτσα αλλά βλεπω οτι ο αδερφος μου εχει ''παρει'' απο αυτους.

Την μινοξιδινη να την συνεχίσω?

Δεν πέρασες και λίγα. Κατά 99% θα επανέλθεις όπως είπε και ο tropheus, αρκεί να χαλαρώσεις και να τρως σωστά. Μην πας σε άλλους γιατρούς και όσο μπορείς να βουτάς το κεφάλι στη θάλασσα :p από πολλές πλευρές, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό.

Για την μίνοξ εγώ θα την έκρυβα κάπου και θα την άφηνα μόνο σαν έσχατη λύση αν και εφόσον παρατηρούσα αλλαγή - επιβράδυνση στο κύκλο των μαλλιών, δηλαδή αραίωση.

MaryMary

New Member
Επειδη ο γιατρος μου ειπε μεχρι 15αυγουστο να βαζω 6 ψεκασμους πρωι και 6 βραδυ και μετα 6 μονο βραδυ.
να την κοψω μαχαιρι? δε θα παθει παλι σοκ το κεφαλι μου? η να ξεκινησω σημερα να ψεκασω 6,αυριο 5,4,και ουτο καθ εξης?

MaryMary

New Member
Σας παραθετω καποιες φωτογραφιες για να μου πειτε την γνωμη σας,ως προς το αν βλεπετε καποια σοβαρη αραιωση

Συνημμένα

• 2014-07-26 16.55.44.jpg
    2014-07-26 16.55.44.jpg
    750.3 KB · Προβολές: 63

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τη μίνοξ όπως και να την κόψεις, το ίδιο είναι, αλλά για 20 ημέρες ακόμα, γιατί σε βλέπω ότι "παιδεύεσαι" με την ιδέα, δεν θα γίνει και καμιά καταστροφή. Πόσο καιρό την βάζεις ήδη συνολικά?

Δεν φαίνεται καμία αραίωση και απ όσο μπορεί να φανεί από φοτο δεν φαίνεται ούτε λέπτυνση τριχών. Αν τα βάφεις, μεγάλη προσοχή μέχρι να περάσει εντελώς η μπόρα.

MaryMary

New Member
Tην μινοξ την ξεκινησα στις 02.07.
Τι εννοεις 20 ημερες ακομα?να συνεχισω ή όχι?

Τα μαλλια τα βαφω αλλα οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες δε τα εχω πειραξει 1,5μηνα τωρα και ο δερματολογος μου ειπε μακρυα για ενα μηνα τουλαχιστν ακομα απο βαφες,ακομα και φυτικες

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοούσα μέχρι 15αυγούστου, αλλά νόμιζα ότι τότε θα έκλεινες κάποιους μήνες. Κοίτα, σε προσωπικό επίπεδο, δεν μπορώ να πω σε κάποιον κόψε αυτό ή κάνε εκείνο. Η τριχόπτωση, δεν παύει να είναι μια πολυσύνθετη κατάσταση που ανα πάσα στιγμή μπορεί να εξελιχθεί σε πιο σοβαρή μορφή. Δεν στο λέω αυτό να σε αγχώσω, όπως ήδη είπα, θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχεις τέτοιο θέμα, αλλά αν 1 στις 100 αρχίσεις και αραιώνεις, ή χειροτερεύεις, μπορεί να σκεφθείς (και λογικό είναι) πως αν συνέχιζα την μίνοξ ίσως να ήμουν καλύτερα.

Οπότε καταλαβαίνεις τη θέση μου. Όπως και ο tropheus, έτσι και εγώ σου είπα εξ αρχής ότι τη μίνοξ είναι καλύτερο να την αποφύγεις, γιατί είναι δέσμευση και εξάρτηση τριχών από αυτή. Θα σου αλλάξει τον φυσιολογικό κύκλο και θα επέμβει στο κολλαγόνο, όχι μόνο στο τριχωτό αλλά και στο πρόσωπο. Από τις φοτο δεν βλέπω το λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, αλλά στο τέλος θα πρέπει δυστυχώς να αποφασίσεις μόνη σου.
Επίσης έχω την εντύπωση ότι ο γιατρός που σου έδωσε μίνοξ, το έκανε πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους παρά γιατί διέγνωσε πρόβλημα, αν και δεν είναι λίγοι οι δερματολόγοι που το δίνουν για πλάκα.

Για τη βαφή αν δεν σταματήσει η τριχόπτωση εντελώς, υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να σου προκαλεί αραίωση μιας και θα στα αποδυναμώσει και άλλο. Αυτό από εμπειρίες που έχουν περιγράψει άλλες κοπέλες στα φόρουμ.

MaryMary

New Member
Θα ψάξω κι εγώ για την βαφή στο φόρουμ. Σε ευχαριστώ για την ιδέα.
Τώρα όσο αναφορά την τριχόπτωση,εχθές που λουστηκα ήταν πολύ έντονη η τριχόπτωση. Σήμερα φτου φτου μη το ματιαξω καμία σχέση.μετά από καιρό έχω Ετα μαλλιά μου κάτω και δεν έχω φρικαρει. εύχομαι να πάνε όλα καλά . πραγματικά είναι ψυχοφθόρο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MaryMary

New Member
Σημερα εκανα να μαζεψω τα μαλλια μου κοτσιδα και να σου μπροστα αραιωση!!
ή τουλαχιστον ετσι μου φαινεται? τι να πω!!
αγχωθηκα τρελα!! να προσθεσω οτι εχει και μικρες φιτρες μπροστα.δε ξερω τι να πω!!
GOMI,σε παρακαλω πες μου την γνωμη σου! βλεπεις αριαωση? εστω μικρη?

Συνημμένα

• 2014-07-27 14.33.38.jpg
    2014-07-27 14.33.38.jpg
    731.6 KB · Προβολές: 35

vag25

Well-Known Member
2 παρατηρησεις.

1.Για να μπαινεις εδω, εχεις παρατηρησει καποιο προβλημα, αρα υπαρχει προβλημα.Νομος.Χωρις να γνωριζουμε ομως την σοβαροτητα του.

2.Απο τις φωτο σου φαινεται οτι ειναι ολα φυσιολογικα.Επειδη παρατηρω ως καμμενος και γυναικεια κεφαλια, ολα μα ολα δειχνουν το ιδιο πυκνα με τα δικα σου.

Αυτα.

Η πιο συνοπτικα.

1.Για να λες οτι εχεις προβλημα κατι υπαρκτο παρατηρεις
2.Δεν βλεπω τιποτα μη φυσιολογικο στις φωτογραφιες σου.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mary, δεν φαίνεται τίποτα που να μαρτυράει ότι έχεις πρόβλημα. Η ποιότητα της τρίχας σου και η πυκνότητα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, απέχει από την κλασσικού τύπου αλωπεκία. Φαίνεται όμως ότι είσαι ιδιαίτερα αγχώδης και δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάμε την ιδέα. Πρέπει να κοιτάξεις να χαλαρώσεις λίγο τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί μπορεί να κάνει μια απλή περίπτωση, δυσκολότερη.

Η γυναίκα μου έχει πολύ πυκνό μαλλί και 1 με 2 φορές το χρόνο περνάει την κλασσική εποχιακή τριχόπτωση. Μια φορά τόλμησα να της κάνω πλάκα, ότι στο τέλος θα έχω περισσότερο μαλλί από εκείνη και της κράτησε πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές, σε σημείο να σκέφτεται να επισκεφθεί δερματολόγο. Πλέον όταν έχει θέμα, της αποσπώ όσο μπορώ το μυαλό και όλα περνάνε μια χαρά. Μακάρι να ήταν τόσο απλό και το δικό μου θέμα :)

Δεν έχεις Α.Α. αλλά φαίνεται ότι οι καταστάσεις που πέρασες, έχουν διαταράξει λίγο τον κύκλο των μαλλιών σου. Αυτές που είναι να πέσουν, θα πέσουν ούτως η άλλως, είτε αγχώνεσαι είτε όχι. Το θέμα είναι να τα βοηθήσεις να επανέλθουν, εξαλείφοντας την αιτία. (Δίαιτα και στρες)

MaryMary

New Member
Ax το ποσο σε και σας ευχαριστώ δεν λέγεται.
Απο χθες κι ολας προσπαθώ να ειμαι πιο χαλαρή και αυτό βοηθησε το οτι χαλάρωσε λίγο και η τριχόπτωση μου.
Είμαι αρκετά αγχώδης τύπος και μάλλον πρεπει να το αντιμετωπίζω λίγο πιο χαλαρα τα πράγματα.
Σκέφτηκα όπως είπες να συνεχίσω την μινοξ ακόμα καμιά 10αριά μέρες.Βάζω 4 ψεκασμούς ή 5 το βραδάκυ μόνο και θα το ελαττώσω στους 3,2,1 για να μην παθει κανενα σοκ παλι το μαλλί μου!
Εχω φοβηθεί βλέπεις!
Κανόνισα και διακοπούλες με τον φίλο μου ,ξεκινησα να τρωω καλύτερα,γυμνάζομαι λίγο.
Το μόνο θέμα είναι η βαφή για τώρα.το μαλλί μου φαίνεται αρκετά ατιμέλλητο καθώς δε χρησιμοποιώ και σεσουαρ αλλά ας είναι.
προκειμένου να επανέλθει θα κάνω κι εγώ τις θυσίες μου

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπράβο Mary, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι διακοπές, χαλάρωση και καλό φαγητό. Για το θέμα χρώματος του μαλλιού, κυκλοφορούν πολλές "συνταγές" στο νετ με λεμόνι και χαμομήλι για να ανοίξουν το χρώμα, ειδικά όταν θα σε βλέπει και ο ήλιος. Φυσικά δεν προσεγγίζουν τα αποτελέσματα της βαφής, αλλά δεν χάνεις και κάτι αν θες να δοκιμάσεις μιας και είναι ακίνδυνα για την τρίχα. Παλιότερα μια φίλη της αδελφής μου το έκανε συχνά και όντως άνοιγε η τρίχα της.
Όπως και να χει, καλά να περάσεις και.....να μην σε βλέπουμε συχνά :p

MaryMary

New Member
Eνταξει δε προλαβα να π'αρω μια ανάσα και να σου η εντονη τριχόπτωση πάλι!
Κουράστηκα παιδιά!
Ψυχολογικά τουλ'αχιστον,κουράστικα!

tropheus

Well-Known Member
Μαίρη ψυχραιμία. Η τριχόπτωση από τη στιγμή που εμφανίζεται δε σταματάει μαχαίρι από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει ένα μικρό βάθος χρόνου.
Μη στεναχωριέσαι. Τα μαλλάκια που σου πέφτουν θα ξαναβγούν. Από τις φωτογραφίες σου βλέπω ότι τα μαλλάκια σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος άγχους.
Χαλάρωσε ξεκουράσου προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι (ξέρω πόσο δύσκολο είναι) και όλα θα έρθουν σε σένα φυσιολογικό δρόμο. Πήγαινε διακοπές. Κάνε μπάνια. Το καλοκαίρι περνάει!!!

MaryMary

New Member
Σας ευχαριστω όλους σας.
Χθες επισκεύτηκα μια και τελευταια δερματολογο και μου είπε ακριβώς το ίδιο.
Να χαλαρώσω και να μην το πολυ δινω σημασια επειδη δεν είναι κάτι μόνιμο. ΑΝ αγχώνεσαι μου είπε ειναι να σαν να κανεις ενέσεις κορτιζόνης.
Μόνο κακό κάνεις στο σώμα σου.
Οπότε πρέπει να χαλαρώσω μάλλον.
Το μοναδικό που με αγχ'ωνει για τωρα είναι το ότι θέλω να σταματήσω την μινοξ/δεν θελω να βάζω κάτι στο κεφάλι μου επί μονίμου βάσεως

MaryMary

New Member
Καλημέρα,χθες επισκεύτηκα ΄'εναν ακομα δερματολόγο και μου είπε τελογενης τριχορροη.. και οχι άγχος.
περναει αυτο ρε παιδιά?

Μπλουζα