Την βοήθειά σας!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σύγκριση τούρκου με Κύπρο κάνουμε.οτι ο Τούρκος κάνει τρομερή δουλειά και στο θέμα διαχείρισης δοτριας..δουλεύει με σχεδόν το μισό μέγεθος punch..τώρα από εκεί και πέρα είπαμε πως οκ είναι και οι Κύπριοι αλλά δεν συγκρίνονται με Ερντογάν.θεμα που λες για παράπονα.αν ψάξεις όλο και κάτι θα βρεις

Στο παραπάνω ποστ του nikolass λέει ότι κάπου έχει διαβάσει ότι και ο τουρκος υστερεί στην διαχείριση δότριας.
Οπότε λίγο πολύ κάτι θα βρεις και για τον τουρκο.
Τελος πάντων ξέρουμε ότι οι κύπριοι δεν έχουν θέμα με τις δότριες και πότε δεν το κάναμε θέμα.Δεν υπάρχει φόβος σε αυτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
O nikolass μάλλον έχει μπερδευτεί john,απλά πράγματα.δες panos1982 εξαγωγή 5100+ grafts και είναι σαν μην έχει βγάλει κανένα.δες paulo 4000 grafts και μια η άλλη είναι η δοτρια..

John_HDC

Η προσέγγιση μου είναι μπακαλίστικη κάλο θα ήταν να πάρεις εκτίμηση από την κλινική.
Δεν θα κατέβεις hairline.Θα ξεκινήσεις από την γραμμή της υπάρχουσας.

20180426_130555.jpg

John_HDC

Σε ευχαριστω Αναργυρε για την άμεση απάντηση! Σιγουρα για εξωτερικο..αλλα το μπερδεμα μου ειναι Κυπρο ή τούρκια μιας που οι αποψεις διίστανται..Για πιο μακρυα δεν το σκεφτομαι τοσο εντονα..οπως και πάλι δεν τρελενομαι να κατεβασω παρα πολυ την hairline.Θα προτιμουσα τα "λιμανάκια" κροταφοι να υπαρχουν οπως υπήρχαν και σαν πιο νεος που ημουν..βεβαια ολα αυτα θα συζητηθουν και με τον/τους γιατρο-ους.

Εγώ με τον Nikola Nik κάναμε στην ίδια κλινική της Κύπρου.
Μπορείς να ρίξεις ένα μάτι τις μεταμοσχευσεις μας.

John_HDC

περιμενα να ακουσω 5000 με 6000 grafts..για το θεμα που εχω.Για να λες 3500 κατι θα ξερεις (εννοειτε οτι μιλαμε θεωρητικα κ οι γιατροι θα μου πουνε ακριβως ποσα χρειαζεται η περιπτωση μου)..ισως για να μην δεχτω μεγαλο σοκ μου λες για αρχη 3500 κ βλεπεις..

Τόσα θέλεις αλλά με δυο μεταμοσχευσεις.

John_HDC

Φίλε δεν κανείς για μμ. Ίδιο μαλλί έχουμε, στα 28 εγώ. Diffuse έχεις και αν τα πάρεις πιο κοντά θα φανεί καλύτερα. Τι να πρωτοβγαλεις και τι να πρωτοβαλεις. Κούρεψε τα με σκάλα 0,8-1,0 και κρατα τα λεφτά σου. Φιλικά πάντα από συνάδελφο που πήρε και φίνα και έστειλε και email σε γιατρούς. Δεν σώζεται. Ίσως αν έχεις καλή επούλωση και σε κορυφαίο γιατρό να κανείς μμ για συγκεκριμένο look buzz cut. Και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.

Μην βιάζεσαι να του κόψεις τα φτερά turnfiji και εγώ στα ίδια χάλια ήμουν στο περίπου.
Αξίζει να κάνει μεταμόσχευση. Έχω αποτρέψει πολλά άτομα στο παρελθόν που δεν άξιζε να μπουν στην διαδικασία μεταμοσχευσης να μην κάνουν και το ξέρετε.
Θα σας παρακαλούσα άτομα που δεν κάνατε μεταμόσχευση μην κρίνετε τόσο εύκολα.
Καλή η θεωρία άλλα και η πράξη πράξη.

John_HDC

Χαλιέμαι οταν με βλέπω πανοραμικα ( μεσα απο φωτογραφιες, οταν μπαινω σε ασανσερ και εχει πολλους καθρεφτες κοκ) οταν κοιταζομαι στον καθρεπτη ας πουμε της τουαλετας που με βλεπω αμφαζ η προφιλ δεν μπορω να συλλαβω την φυση του προβληματος απλα βλεπω μονο την αραιωση στους κροταφους..οι μηδαμινες τριχες-τουφες που εχουν μεινει στην μεση και λιγο μπροστα επισκιαζουν μονο σε μενα το θεμα μου..αλλα οταν με βλεπω σε βιντεακια λεω πρεπει να προχωρησω σε μμ.

Όλοι έτσι ήμασταν με την φοβία του ασανσέρ και τα δοκιμαστήρια στου Zara.

nikolass

New Member
John σε ευχαριστω παρα πολυ για την αναλυτικοτατη επεξηγηση! Με βοηθησες παρα πολυ σε ολα! Ενα μεγαλο ευχαριστω και σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με μενα!!

turnfiji123

Active Member
Μην βιάζεσαι να του κόψεις τα φτερά turnfiji και εγώ στα ίδια χάλια ήμουν στο περίπου.
Αξίζει να κάνει μεταμόσχευση. Έχω αποτρέψει πολλά άτομα στο παρελθόν που δεν άξιζε να μπουν στην διαδικασία μεταμοσχευσης να μην κάνουν και το ξέρετε.
Θα σας παρακαλούσα άτομα που δεν κάνατε μεταμόσχευση μην κρίνετε τόσο εύκολα.
Καλή η θεωρία άλλα και η πράξη πράξη.

Έχεις δίκιο John, πάτησα πάνω στην δίκη μου περίπτωση και απάντησα στον φίλο.

Μπλουζα