Τελικά αξίζουν οι θεραπείες?

boldwin

New Member
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και έχω διαβάσει πάρα πολλές πληροφορίες και ιστορίες μελών.

Λοιπόν εγώ πήγα σε δερματολόγο (που τον διάβασα και στο forum) για την τριχόπτωση και επειδή έχω πολύ ξηρά μαλλιά και μου έδωσε σαν θεραπεία αφρό Clarelux 2 φορές την εβδομάδα για ένα μήνα και ψεκασμούς botafex και να ξαναπάω σε δύο μήνες να τον δω. Μου έδωσε και ένα σαμπουάν για την πιτυρίδα απλό, γνωστής εταιρείας (μου έδωσε και ένα δείγμα κάτι που με προβλημάτισε λίγο). Μου είπε ότι το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η τριχόπτωση όσο ότι οι τρίχες μου είναι πολύ αδύναμες. Επίσης είπε ότι μπορεί να δω μια τριχόπτωση στην αρχή αλλά μετά οι τρίχες θα βγουν πιο δυνατές.

Στο δια ταύτα:
Όσον αφορά το Clarelux δεν βρήκα πολλά στο forum αλλά σίγουρα διάβασα ότι λεπταίνει το δέρμα.
Όσον αφορά και το botafex πάλι δε βρήκα αρκετά αλλά διάβασα για υπόλοιπες μινοξιδόλες (σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν περισσότερη αραίωση και τελικά το σταμάτησαν)

Και τίθεται το ερώτημα:
Τα μαλλιά μου έχουν αραιώσει (είμαι 29 χρ) αλλά ακόμα είναι ας πούμε σε ένα αποδεκτό σημείο για μένα. Μέρες τώρα προβληματίζομαι

Να ξεκινήσω την θεραπεία που μπορεί να μου κάνει και περισσότερο κακό (παρενέργειες φαρμάκων) ή να περιμένω να αραιώσω κι άλλο για να πάω μια και καλή για μεταμόσχευση?

Σίγουρα αυτό είναι προσωπική απόφαση αλλά θα με ενδίεφερε και η άποψη παιδιών που μπήκαν στην διαδικασία

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: Τελικά αξίζουν οι θεραπείες?

καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στην παρεα μας :welc:!!!!!κοιτα εγω θα σου προτεινα για αρχη να ξεκινησεις μια θεραπεια με μινοξιδιλη και μετα απο καιρο που θα το εχεις ψαξει καλα προχωρα σε μεταμοσχευση!!!!!!ανεβασε ομως και καμια φωτο να δουμαι τι προβλημα εχεις ωστε να σου προτινουμε διαφορες ιδεεςς!!!!Καλη συνεχεια!!!!!!

MANKAR είπε:
καλησπερα φιλε και καλως ηρθες στην παρεα μας :welc:!!!!!κοιτα εγω θα σου προτεινα για αρχη να ξεκινησεις μια θεραπεια με μινοξιδιλη και μετα απο καιρο που θα το εχεις ψαξει καλα προχωρα σε μεταμοσχευση!!!!!!ανεβασε ομως και καμια φωτο να δουμαι τι προβλημα εχεις ωστε να σου προτινουμε διαφορες ιδεεςς!!!!Καλη συνεχεια!!!!!!

Ρε mankar αγόρι μου τι είναι το κεφάλι του για να του προτείνουμε διάφορες ιδέες,πειραματοζωο ειναι;μην το παίζεται δερματολογοι!τι θα καταλάβεις απο την φωτο δηλαδή;

MANKAR

Active Member

tsifmaster είπε:
Ρε mankar αγόρι μου τι είναι το κεφάλι του για να του προτείνουμε διάφορες ιδέες,πειραματοζωο ειναι;μην το παίζεται δερματολογοι!τι θα καταλάβεις απο την φωτο δηλαδή;

φιλε δεν ξερεις ελληνικα ??αυτος ρωτησε !!!!!!ναι να βαλει φωτο διοτι και αλλοι μπαινουν νεα μελη και κλεγονται οτι ειναι καραφλοι και μετα μολις ανεβαζουν φωτο δεν εχουν τιποτα !!!για να μην ασχοληθουμαι τσαμπα του λεμε να βαλει φωτο!!!!και δεν το καταλαβα το υφακι σου ......... :bon:

MANKAR είπε:
φιλε δεν ξερεις ελληνικα ??αυτος ρωτησε !!!!!!ναι να βαλει φωτο διοτι και αλλοι μπαινουν νεα μελη και κλεγονται οτι ειναι καραφλοι και μετα μολις ανεβαζουν φωτο δεν εχουν τιποτα !!!για να μην ασχοληθουμαι τσαμπα του λεμε να βαλει φωτο!!!!και δεν το καταλαβα το υφακι σου ......... :bon:

Τα ελληνικά μια χαρα τα ξέρω.μάλλον εσυ δεν τα μιλάς καλα.""διοτι και αλλοι μπαινουν νεα μελη και κλεγονται οτι ειναι καραφλοι και μετα μολις ανεβαζουν φωτο δεν εχουν τιποτα""???????που κολλάει όλο αυτο!;ούτε εσυ δεν κατάλαβες τι γραφεις;άμα είναι να <<συμβουλευομαστε>> άτομα σαν και εσένα για τέτοια θεματα είναι χάσιμο χρόνου!δεν θα το συνεχίσω άλλο!καλη επιτυχία στο παλικάρι!και συγνώμη απο τους συντονιστές του φόρουμ!

MANKAR είπε:

Τα ελληνικά μια χαρα τα ξέρω.μάλλον εσυ δεν τα μιλάς καλα.""διοτι και αλλοι μπαινουν νεα μελη και κλεγονται οτι ειναι καραφλοι και μετα μολις ανεβαζουν φωτο δεν εχουν τιποτα""???????που κολλάει όλο αυτο!;ούτε εσυ δεν κατάλαβες τι γραφεις;άμα είναι να <<συμβουλευομαστε>> άτομα σαν και εσένα για τέτοια θεματα είναι χάσιμο χρόνου!δεν θα το συνεχίσω άλλο!καλη επιτυχία στο παλικάρι!και συγνώμη απο τους συντονιστές του φόρουμ!

MANKAR

Active Member

tsifmaster είπε:

τι συμβουλη του εδωσα δλδ???φιλε παντοφλα ειχε σημερα???τα νευρα σου σε αλλο forum ........ :bon:

dimos18

Member

tsifmaster είπε:

η :bon: σε full mode ετσι?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

tsifmaster είπε:

@tsifmaster δεν νομίζω ότι ο mankar είπε κάτι το περίεργο. Σε φορουμ είμαστε, λογικό είναι να προτείνουμε προιόντα σε νέους χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς. Και ειδικά το παιδί που ψάχνετε τόσο πολύ αφού άνοιξε 2 φορές κι όλας το ίδιο θέμα.

Για τους δερματολόγους δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούριο..., αν έκαναν σωστά την δουλειά τους όσον αφορά την τριχόπτωση δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να υπάρχει το φόρουμ.

Θα παρακαλούσα να τελιώσει εδώ η αντιπαράθεση.

boldwin

New Member

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις (έστω και αν βγήκαμε εκτός, δε σας καταλαβαίνω γιατί προφανώς δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε αλλά anyway). Το βασικό μου προβληματισμό όμως δεν απάντησε κανείς. Δεν με ενδιαφέρει να μου πείτε δερματολογικές απόψεις, όλοι κάτι διαφορετικό θα έχουν να πουν, εξάλλου αν ήταν μια η λύση θα την ξέραμε και πιθανό να μην υπήρχε αυτό το forum.

Εννοούσα βάζοντας στην ζυγαριά το να ξεκινήσεις μια θεραπεία που μπορεί εν τέλει να σε κάνει και χειρότερα έχει νόημα ή καλύτερα να περιμένεις και όταν έρθει η ώρα να κάνεις μεταμόσχευση?

Γιατί αν είναι να έχεις παρενέργειες σε διάφορα ζητήματα (μέχρι και μεγαλύτερη ακόμα αραίωση) δε το βλέπω λογικό να κάνεις. Ίσως επειδή δεν έχω συνηθίσει να παίρνω φάρμακα να προβληματίζομαι τόσο. Την θεραπεία θεωρητικά την κάνεις για να βελτιωθεί η κατάσταση όχι να φοβάσαι παρενέργειες ή και χειροτέρευση της κατάστασης

Μπλουζα