Τα αγόρασα πριν διαβάσω στο forum!! Να ξεκινήσω? Please help me

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

pantazo

New Member
Καλησπέρα..

Κατ' αρχην συγχαρητήρια στα παιδια που εφτιάξαν αυτο το forum.
Ξεκαθαρίζω οτι πρώτα εψαξα στο forum σχετικά με αυτό που θέλω να ρωτήσω αλλα δε βρήκα κάτι προφανώς απο παράλειψη μου γιατι βλέπω οτι έχετε πει τα παντα!!
Δυστυχώς εγω πρώτα πήγα στο δερματολόγο, μού γραψε τα φάρμακα, τα αγόρασα και τώρα διαβάζω και μετανιώνω.(ελληνάρας ετσι?).
Anyway μετανιώνω διότι δε γνώριζα για το propecia το αγόρασα και τώρα με αγχωσε.Σίγουρα εχει κάνει σε πολλούς καλό, αλλα με αγχώνει και μόνο η ιδέα "μειώνω τα ανδρογόνα μου" και άλλα τέτοια και νομίζω δεν ειναι καλό να ξεκινήσω έτσι.
Για να μην σας κουράζω θέλω να ρωτησω αν έχει κάποιο νόημα να ξεκινήσω λούσιμο, και ψέκασμα χωρις να παίρνω τα χάπια?Συγκεκριμένα πήρα ενα σαμπουαν το οποίο λέγεται MEY RIN, και χρυσοπλήρωσα ένα διάλυμα σε σπρει το polysorm 6080.
Μπορώ να κάνω χρήση μόνο με αυτά?Θα δω κάποια ενθαρυντικα σημάδια?
Να σημειώσω οτι έχω αραιό μαλι αλλα αυτο έχει συμβέι με τον καιρό, τωρα ειμαι 25, αλλα δε παρατηρώ τριχόπτωση,με την εννοια να βλέπω τρίχες στο λούσιμο η στο μαξιλαρι κλπ...Απλα μου εχει αραιώσει το μαλι και δεν θα ήθελα αλλο.
Ευχαριστώ πολύ εκ'των προταίρων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member
Απ: Τα αγόρασα πριν διαβάσω στο forum!! Να ξεκινήσω? Please help

το σαμπουαν ειναι καλο.η λοσιον αφου την πηρες βαλτην(τιποτα ιδιαιτερο)...
αφου δεν θες propecia δες εδω μεσα ποια τοπικα dht blocker μπορεις να βαλεις...
θες και minoxidil(regaine).με αυτα για αρχη εισαι οκ...

pantazo

New Member

Δεν ειναι καλή η λοσιόν?Ωραια...Σύνολο για ολα πλήρωσα 134€! Anyway ευχαριστω θα ψάξω για αυτά που είπες.
Τα Dht blockers και τα minoxidil τα βρίσκω σε χάπια?
Σορυ που ρωταω γτι ειμαι ασχετος.
Ευχαριστω

dim74

Member

καλα θα κανεις να διαβασεις εδω μεσα τα θεματα.θα σου λυθουν ολες αυτες οι αποριες...

pantazo

New Member

dim74 είπε:
καλα θα κανεις να διαβασεις εδω μεσα τα θεματα.θα σου λυθουν ολες αυτες οι αποριες...

Πατώντας στην αναζήτηση του φορουμ Dht blockers η minoxidil βγένουν 100αδες θέματα κ γς δεν ξέρω καν τι ειναι!
Θα ήθελα κάποιος η να με παραπέμψει σε ενα σύνδεσμο, η να μου πει "σου προτείνω πάρε αυτό κ αυτό" ωστε να ρωτησω κ γω και να το πάρω.
Δε τεμπελιάζω να ψάξω απλα μου φαίνονται ολα ακαταλαβύστικα!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

pantazo είπε:
[quote author=dim74 link=topic=2199.msg40091#msg40091 date=1285347752]

Πατώντας στην αναζήτηση του φορουμ Dht blockers η minoxidil βγένουν 100αδες θέματα κ γς δεν ξέρω καν τι ειναι!
Θα ήθελα κάποιος η να με παραπέμψει σε ενα σύνδεσμο, η να μου πει "σου προτείνω πάρε αυτό κ αυτό" ωστε να ρωτησω κ γω και να το πάρω.
Δε τεμπελιάζω να ψάξω απλα μου φαίνονται ολα ακαταλαβύστικα!
[/quote]

εδώ φίλε μου, http://www.hairlossgr.com/treatments/men/ όλα τα προιόντα, πάτα και στα κόκκινα γράμματα που λέει "διαβάστε περισσότερα" και θα στα βγάλει αναλυτικά, μετά κοιτάς και στο φόρουμ για εμπειρίες χρηστών.

akishellas3

Well-Known Member

αραιωση απο αγχος στεναχωρια? αν απο κατι απο αυρτα προωτα αποβαλετα κ μετα δοκιμασαι κατι .

pantazo είπε:
Δεν ειναι καλή η λοσιόν?Ωραια...Σύνολο για ολα πλήρωσα 134€! Anyway ευχαριστω θα ψάξω για αυτά που είπες.
Τα Dht blockers και τα minoxidil τα βρίσκω σε χάπια?
Σορυ που ρωταω γτι ειμαι ασχετος.
Ευχαριστω

Pantazo δεν μελέτας. Τεμπελιάζεις :knup: :knup: :knup:

Σοβαρά τώρα. Θα πρέπει να διαβάσεις και σε συνδιασμό με την απόψη του γιατρού σου, να καταλήξεις στη θεραπεία που θα ακολουθήσεις. :grandpa: :grandpa:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα