Καλησπερα σε ολους! Ηλπιζα να αργησω να ξαναγραψω στο foroum πιστευοντας πως ειχα λυσει το προβλημα μου για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον αλλα κατι πηγε στραβα και μου εκοψε τα φτερα
Λοιπον εχω ξεκινησει να χρησιμοποιω regaine 5% (2 φορες τη μερα) απο τις 28 οκτοβριου 2011 δηλαδη κλεινω 5 μηνες χρησης το ξεκινησα διοτι η τριχοπτωση ειχε αρχισει για τα καλα, απο τον δεκεμβρη χρησιμοποιω επισης fungoral μια φορα την εβδομαδα (παρα την επιμονη του δερματολογου πως αυξανει την τριχοπτωση και να το κοψω προτιμω να ακουω εσας που το χετε ψαξει λιγακι παραπανω) και αυτο το σαμπουαν http://www.pharmacy4u.gr/biohealth-authentic-handmade-soap-hair-loss-90110gr-p-14805.html τις υπολοιπες μερες . Περαν της μεγαλης ξηροδερμιας που μου προκαλει το regaine μπορω να πω πω πως απο τον δεκεμβρη μεχρι το φευρουαριο η κατασταση ειχε σταθεροποιηθει, η τριχοπτωση ειχε ελλατωθει σημαντικα και συνεπως το μαλλι μου εδειχνε καπως καλυτερα! Το προβλημα ξεκινησε ομως εδω και εναμιση μηνα οπου η τριχοπτωση επανηλθε και πηρε μεγαλες διαστασεις μεχρι σημερα :'( χωρις να εχω αλλαξει τιποτα εγω παραμονο οταν μου τελειωσε το σαμπουαν αλλαξα και πηρα ενα αλλο φυσικο. Βεβαια τωρα το ξαναπηρα εδω και 2 βδομαδες αλλα δεν πιστευω πως το σαμπουαν μπορει να ευθεινεται σε τετοιο βαθμο. Λετε να ειναι κατι εποχιακο λογω ανοιξης? Τι μπορει να πηγε στραβα τοσο ξαφνικα? Θα το καταλαβαινα αν χρησημοποιοθσα το regaine 2 χρονια να χασει την επιδραση του αλλα δεν μπορω να πιστεψω πως εκανε καλη δουλεια μονο το πρωτο 3μηνο και μετα τετοια κατρακιλα... Συγνωμη αν κουρασα! Περιμενω με ανιπομονεσια τις συμβουλες σας!!