ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

best1210

Member
Καλησπερα μαγκες!
Παρακολουθω συχνα το φορουμ κ τα αποτελεσματα των παιδιων.
Πραγματικα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια...

Θα θελα στο τοπικ αυτο τα παιδια που εκαναν μεταμοσχευση να ποσταρουν φωτο τους ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,.,
Καποιοι το καναν οπως ο πανος αλλα θα θελα να συγκεντρωσετε ολες τις φωτο ολων των παιδιων εδω με το πως ειναι τωρα..ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ..
Ας πουμε τρομερα αποτελεσματα οπως του κομπ(εχουμε καιρο να δουμε),του μαχου,του luisana και οσων παιδιων ολοκληρωσαν το σταδιο της επεμβασης επιτυχημενα..
Αν ειναι ευκολο δηλαδη το ΠΡΙΝ κ το ΤΩΡΑ...

Επισης μια δευτερη ερωτηση,,
Σε καποιους η διαφορα κανει μπαμ οτι καναν μεταμοσχευση κ γεμισαν μαλλι..
Οι φιλοι σας που δεν το χατε πει οταν σας ειδαν τι σας ειπαν?
Συναισθηματα?

Αυτα κ ευχαριστω πολυ..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

george1982

New Member
Απ: ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

φιλε μου πολυ ωραιο το θεμα σου και θα ηθελα και εγω να βαλουν φωτο ατομα που εκαναν μεταμοσχευση και κυριως σε ποιον......για να περνουμε μια γνωμη και εμεις οι νεοι......βλεπετε και εγω αρχιζω και χανω τα μαλλια μου και εβαζα διαφορα λοσιον με χωρις κανενα αποτελεσμα οποτε σκεφτομαι να τα αφησω να πεσουν οσα πεσουν και μετα να κανω μεταμοσχευση

max_os

New Member

συμμετοχές δεν βλέπω!!
....... αααα όλα κι όλα .
Πρώτα πρέπει να σχηματιστεί η 5-μελής (κριτική) επιτροπή. :knup:
Μετά θα αρχίσει ο προκριματικός γύρος ....... και μετά θα δούμε πιος θα κερδίσει στον τελικό της 31/12/2010. ;)
χιχιχιχι

Panos1982

Well-Known Member

εγω εχω μια τραγικη φωτο απ το Νοεμβρη του 2006 που μπηκα στρατο......
πιρν 4 χρονια...... βαραει και ο ηλιος και ειμαι αισχος......παρ ολο που ημουν μονο 24χρονων....
ο μονος λογος που δε την εχω σκισει ακομα ειναι για να θυμαμαι τα χαλια μου... ;D

best1210

Member

comb ti εγινε ρε παιδες?
comb ανεβασε καμια προσφατη φωτο σου να δουμε την τωρινη κατασταση αν θες..
πανο εσενα πως τα χαρακτηριζες τα μαλλια σου πριν?αραια?βαλε καμια παλια φωτο σου κ εσυ αν θες..
κ εσυ μαχο κ οσοι κανατε επεμβαση αν θελετε ρε μαγκες!! ;) ;) ;)

Panos1982

Well-Known Member

Εγω τα μαλλια μου πριν τα χαρακτηριζα "χαλια".......
εγω εχω βαλει ηδη αρκετες φωτο στο θρεντ μου....οπως και ο κομπ....αλλα οκ κανενα προβλημα....
αν θελετε να τις εχετε ολες εδω θα βγαλω μερικες τωρα που ειμαι στον 1 χρονο κ θα βαλω κ απ το ποστ-οπ πριν την επεμβαση και θα τις βαλω εδω μαζι .....νο προμπλεμ....

best1210

Member

σημασια εχει οτι πλεον εχουν το αποτελεσμα που επιθυμουσες πανο...
συφωνω βαλε φωτο κ κανε την αρχη να ακολουθησουν κ οι αλλοι..
αλλωστε σημαντικο θα ηταν να εχουμε κ την εικονα οσων παιδιων εκαναν μεταμ ανα διαστηματα κ οχι μονο μετα απο αυτη..... ;)

Panos1982

Well-Known Member

ΟΚ......δυο φωτο απο περυσι τον Νοεμβρη.......και δυο απο φετος τον Νοεμβρη......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

πανο τωρα που τα βλεπω συγκριτικα μπορω να ξαναπω συγχαρητηρια... ;) ;)
απ οτι βλεπω προβλημα ειχες μονο μπροστα ετσι???
γιατι πιο πισω διεκρινα οτι πισω ειχες μαλλι καλο πριν την επεμβαση..

Panos1982

Well-Known Member

πισω δεν εχω ακομα προβλημα.......τουλαχιστον ορατο.....βεβαια οι τριχες μου πισω στο κροουν δεν ειναι οσο δυνατες ηταν πριν 6-7 χρονια....
εχουν μαλακωσει / αραιωσει λιγο.....αλλα ακομα δεν ειναι ορατο στο ματι......
δλδ απ τη φυση μου αν ειχα 100θυλακια ανα εκατοστο....τωρα ισως εχω 80.....αλλα ακομα δε φαινεται τιποτα.....

Panos1982

Well-Known Member

Ευχαριστω παιδια.....να στε καλα..!!!!

θελω να πω οτι δεν εχω μετανιωσει στιγμη που εκανα την επεμβαση.......
την θεωρω πολυ επυτιχια......και ναι....ειναι πολυ ωραιο συναισθημα το να εχεις ξανα μαλλι.......
Για οσους σκεφτονται να κανουν επεμβαση θα προτεινα να μην φοβονται καθολου.....απλα να κανουν μια καλη ερευνα για το τι θελουν και πως το θελουν και ποιον γιατρο να επιλεξουν που τους ταιριαζει.....και να μην το καθυστερουν.....γιατι η κατασταση οσο παει και χειροτερευει και δε ξερουμε αν σε 1-2 χρονια θα εχουμε την δυνατοτητα να ξοδευψουμε τα λεφτα μας(αν μας εχουν μεινει).....γι αυτο καντε οτι ειναι να κανετε εγκαιρα......και δε θα το μετανιωσετε......
αν δε πιστευεται εμενα....ρωτηστε και τον Μαχο.... ;D

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
Ευχαριστω παιδια.....να στε καλα..!!!!

θελω να πω οτι δεν εχω μετανιωσει στιγμη που εκανα την επεμβαση.......
την θεωρω πολυ επυτιχια......και ναι....ειναι πολυ ωραιο συναισθημα το να εχεις ξανα μαλλι.......
Για οσους σκεφτονται να κανουν επεμβαση θα προτεινα να μην φοβονται καθολου.....απλα να κανουν μια καλη ερευνα για το τι θελουν και πως το θελουν και ποιον γιατρο να επιλεξουν που τους ταιριαζει.....και να μην το καθυστερουν.....γιατι η κατασταση οσο παει και χειροτερευει και δε ξερουμε αν σε 1-2 χρονια θα εχουμε την δυνατοτητα να ξοδευψουμε τα λεφτα μας(αν μας εχουν μεινει).....γι αυτο καντε οτι ειναι να κανετε εγκαιρα......και δε θα το μετανιωσετε......
αν δε πιστευεται εμενα....ρωτηστε και τον Μαχο.... ;D

Με επεισες φιλε θα παω και εγω :p

Panos1982

Well-Known Member

χαχαχα.... :)
που χαθηκες ρε μλκ????
εσυ δεν εχεις αναγκη απο μεταμοσχευσεις......εισαι αλλο επιπεδο.... ;D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα