ΤΟΠΙΚΗ ΝΤΟΥΤΑ ΚΛΠ

NikosLmp

Member
Καλησπέρα παιδια, καποιες ερωτησεις (NW3 VERTEX στα 23)

1. ξερετε σε ποιο εργαστηριο μπορω να παω, για να συγκρινω την ποιοτητα και συγκεντρωση δυο διαφορετικων τοπικων Ντουατσεριδης με λιποσωματα σαν βαση, απο 2 διαφορετικα φαρμακεια? (το ενα ειναι στην ελλαδα και το αλλο ειναι το γνωστο Pharmacia aparati στην ιταλια). το φαρμακειο στην ελλαδα μου ειπε οτι φτιαχνει με κρεμα λιποσωματων αμα θελω, αλλα δεν ξερω ποση εμπειρια εχουν στην ελλαδα και αν ειναι απλο σαν διαδικασια.

2. τι γνωμη εχετε για τοπικη ντουτα με λιποσωματα σαν βαση αντι για το κλασικο με αλκοολη? λενε οτι απορροφαται καλυτερα. καποιοι χρησιμοποιουν τοπικη ντουτα με λιποσωματα 1%, αντι για το κλασικο 0.1-0.2% διοτι στα λιποσωματα αλλαζει η συγκεντρωση, τι γνωμη εχετε? ντουτα με λιποσωματα 1% θεωρειται οτι ειναι πολυ η οτι ειναι αναλογο με το κλασικο 0.1-0.2%?

3. στην ελλαδα ξερετε σε ποιον γιατρο/κεντρο μπορω να κανω SCALP BIOPSY αλλα να μου δειξει οποσδηποτε και την DHT στο σκαλπ και τα ανδρογονα? οι περισσοτεροι γιατροι λενε δεν γινεται.

4. βαζω διαφορα τοπικα το βραδυ, συγκεκριμενα (μινοξιδιλη,στεμοξιδινη, βιματοπροστη μαζι) και μετα απο 1 ωρα βαζω και ντουαστεριδη με λιποσωματα. πιστευετε οτι 1 ωρα αναμεσα στην ντουτα και τα υπολοιπα αρκει? ρωταω γιατι σκεφτομαι μηπως με ολα αυτα τα τοπικα, το σκαλπ ειναι βρωμικο και οταν ερθει η ωρα να βαλω την ντουτα που ειναι μαλιστα και με λιποσωματα αντι για την κλασικη,δεν απορροφηθει τοσο καλα. ή αυτο δεν ισχυει?

5. σκεφτομαι να βαλω και τοπικη σπιρο 2% με αλφατραντιολ τοπικα παλι (ακομα και αν δωσει 1% εστω, δεν ειναι οικονομικο το θεμα). αλλα και παλι σκεφτομαι μηπως αμα βαλω και αυτα γινει χαλια το σκαλπ και παλι δεν απορροφηθει στο μεγιστο η τοπικη ντουτα που ειναι και η πιο σημαντικη, τι λετε?

6. τι γνωμη εχετε για δινοπροστινη που ειναι για ενισχυση του PGE2? σκεφτομαι να παιρνω ORAL 0.1MG ανα ημερα γιατι το καστορελαιο διαβασα δεν κανει και πολλα.

Ευχαριστω πολυ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Μια κατευθυνση θεωρω εσενα θα σου εδινε καποιο τυπου Trichotest.
Κοιτα της Fagron αν θες μεσω δερματολογου γινεται. Κοστος καπου 300 ευρω.
 
Μπλουζα